Articolul precedentIubește-L pe Domnul tău!
  Articolul următorSângele care dă viaţă

  Transformat

  Dacă aduceţi mult rod, prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit şi voi veţi fi astfel ucenicii Mei. (Ioan 15:8)

  Într-o zi, în timp ce îmi făceam vizitele ca evanghelist cu literatură, am ajuns la o clădire care semăna mai mult a motel decât a casă. M-am oprit pentru a suna la birou, timp în care o femeie a ieşit îmbrăcată ca pentru petrecere sau dans. M-a invitat înăuntru şi voia să ştie care era scopul vizitei mele. Când i-am spus despre cărţile pe care le aveam cu mine, ea s-a arătat foarte interesată, dar mi-a spus că nu avea bani pentru a le cumpăra.

  Vorbind împreună mai mult timp, şi-a dat seama că mă mai văzuse undeva. Am încercat să ne amintim unde ne mai întâlniserăm şi am descoperit că ne mai văzusem pe vremea când eram şofer de taxi, înainte de a fi creştin. Era curioasă să ştie ce îmi schimbase viaţa. Am fost bucuros să îi spun că harul lui Dumnezeu. După o rugăciune scurtă şi un studiu biblic, mi-a promis că va cumpăra o carte la următoarea vizită, l-am oferit o revistă şi mi-am luat rămas-bun.

  Câteva zile mai târziu, când m-am întors cu câteva cărţi pe care să i le ofer, ea tot nu avea bani. Dar de data aceasta mai erau şi alţi membri ai familiei acasă, aşa că am rugat-o să îi adune pe toţi. Apoi am studiat împreună şi m-am rugat şi i-am încurajat să îşi predea vieţile Domnului. La plecare, le-am lăsat câteva cărţi şi reviste. La scurtă vreme după aceea, am mers să îi vizitez din nou, dar nu mai erau acolo.

  După ceva vreme, în timp ce mă plimbam prin centrul oraşului Montego Bay, o tânără m-a oprit şi m-a întrebat dacă îmi aminteam de ea, dar eu nu reuşeam să îmi amintesc. Mi-a spus că am fost să-i vând cărţi, dar neavând bani am studiat împreună şi i-am dat o carte. Atunci mi-am amintit de ea – era complet schimbată. Mi-a mulţumit şi mi-a spus că încurajările mele o ajutaseră să îşi predea viaţa Domnului. Acum se bucura de noua credinţă în Isus. Astăzi este adventistă de ziua a şaptea, împreună cu fiul, mama şi cumnatul ei. Lăudat fie Dumnezeu!

  Sunt bucuros că munca mea de evanghelist cu literatură îi ajută pe ceilalţi să îşi schimbe viaţa pentru veşnicie. Prin harul lui Dumnezeu, sper să pot continua să propovăduiesc Evanghelia prin cuvântul scris.

  Douglas White, Jamaica

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Robul lui Dumnezeu

  Odată ce ești convins că Dumnezeu te iubește și că îți vrea binele, atunci nu ți se mai pare deloc nebunesc sau greu să Îl iubești la rândul tău.

  Cât de aproape este sfârșitul?

  Nimeni nu cunoaște exact răspunsul la întrebarea: „Cât de aproape este sfârșitul?” Totuși, David, vorbind cu Dumnezeu, ne lasă o mângâiere și o reasigurare: „Tu ești adăpostul și scutul meu; eu nădăjduiesc în făgăduința Ta” (Psalmii 119:114).

  Centru al tuturor bunătăților

  Când va fi cântărit în balanța de aur a sanctuarului, bogatul egoist și avar va fi găsit cu lipsă, în timp ce săracul, care s-a bazat cu credință numai pe Dumnezeu pentru virtutea și bunătatea Sa, va fi declarat moștenitor al bogățiilor veșnice din Împărăția lui Dumnezeu. GÂNDESC MAI DEPARTE De ce a ales Isus să devină sărac, să împărtășească soarta celor lipsiți de putere și marginalizați? Cum aș putea să imit dragostea lui Isus pentru suferinzi și oprimați?

  Az üdvösség sisakja

  „Az üdvösség sisakját is fölvegyétek" Ef 6:17Isten arra szólít fel, hogy foglalkozzunk nagyszerű és tiszta...

  Supărat pe instructor

  ”Domnul a răspuns: „Bine faci tu de te mânii?” Iona 4:4Fusese o seară ploioasă în...