Articolul precedentAlerg spre țintă
  Articolul următorDin unire se naște puterea

  „Am aşteptat multă vreme”

  Te lăudăm, Dumnezeule, Te lăudăm; noi, care chemăm Numele Tău, vestim minunile Tale! (Psalmii 75:1)

  Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii.

  Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea Great Stories for Kids („Povestiri uimitoare pentru copii”), a început să o răsfoiască. Apoi a chemat un bărbat din alt birou şi ni l-a prezentat ca fiind soţul ei.

  După ce au discutat între ei, au hotărât să cumpere întregul set:

  – Pastorii noştri vor folosi povestirile din acest set pentru a le ilustra copiilor predica de duminica, iar profesorii le vor folosi la clasele de studiu biblic pentru copii.

  Încurajate fiind de ce ne spusese şi hotărâte să ducem până la capăt prezentarea, i-am arătat şi volumul de 10 cărţi The Bible Stories şi le-a cumpărat şi pe acelea. Apoi, de îndată ce s-a hotărât ce să cumpere, a scos carnetul de cecuri şi a plătit cărţile.

  În cariera mea de evanghelist cu literatură, aceasta era prima dată când am întâlnit pe cineva care, în 15 minute, să cumpere şi să plătească o sumă mai mare de 1.100 de dolari.

  În timp ce ne pregăteam să ieşim din birou, Mareva a spus ceva care ne-a atins inimile.

  – Am aşteptat astfel de cărţi de multă vreme. Astăzi voi le-aţi adus pe toate. Vă mulţumesc.

  Am înălţat în taină o rugăciune de mulţumire Stăpânului nostru, care este întotdeauna acolo pentru a ne da succes.

  De atunci am auzit că Mareva a fost aleasă preşedintă a confesiunii ei peste toate teritoriile franceze, fiind prima femeie într-o astfel de poziţie. Prin harul lui Dumnezeu, am vrea să îi mai facem o vizită şi să îi prezentăm şi mai multe cărţi pentru pastorii şi enoriaşii ei.

  Delphine Harris, Tahiti

  „Am aşteptat multă vreme” - 2016. Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii. Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....