Articolul precedentAlerg spre țintă
  Articolul următorDin unire se naște puterea

  „Am aşteptat multă vreme”

  Te lăudăm, Dumnezeule, Te lăudăm; noi, care chemăm Numele Tău, vestim minunile Tale! (Psalmii 75:1)

  Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii.

  Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea Great Stories for Kids („Povestiri uimitoare pentru copii”), a început să o răsfoiască. Apoi a chemat un bărbat din alt birou şi ni l-a prezentat ca fiind soţul ei.

  După ce au discutat între ei, au hotărât să cumpere întregul set:

  – Pastorii noştri vor folosi povestirile din acest set pentru a le ilustra copiilor predica de duminica, iar profesorii le vor folosi la clasele de studiu biblic pentru copii.

  Încurajate fiind de ce ne spusese şi hotărâte să ducem până la capăt prezentarea, i-am arătat şi volumul de 10 cărţi The Bible Stories şi le-a cumpărat şi pe acelea. Apoi, de îndată ce s-a hotărât ce să cumpere, a scos carnetul de cecuri şi a plătit cărţile.

  În cariera mea de evanghelist cu literatură, aceasta era prima dată când am întâlnit pe cineva care, în 15 minute, să cumpere şi să plătească o sumă mai mare de 1.100 de dolari.

  În timp ce ne pregăteam să ieşim din birou, Mareva a spus ceva care ne-a atins inimile.

  – Am aşteptat astfel de cărţi de multă vreme. Astăzi voi le-aţi adus pe toate. Vă mulţumesc.

  Am înălţat în taină o rugăciune de mulţumire Stăpânului nostru, care este întotdeauna acolo pentru a ne da succes.

  De atunci am auzit că Mareva a fost aleasă preşedintă a confesiunii ei peste toate teritoriile franceze, fiind prima femeie într-o astfel de poziţie. Prin harul lui Dumnezeu, am vrea să îi mai facem o vizită şi să îi prezentăm şi mai multe cărţi pentru pastorii şi enoriaşii ei.

  Delphine Harris, Tahiti

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...