Articolul precedentAlerg spre țintă
  Articolul următorDin unire se naște puterea

  „Am aşteptat multă vreme”

  Te lăudăm, Dumnezeule, Te lăudăm; noi, care chemăm Numele Tău, vestim minunile Tale! (Psalmii 75:1)

  Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii.

  Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea Great Stories for Kids („Povestiri uimitoare pentru copii”), a început să o răsfoiască. Apoi a chemat un bărbat din alt birou şi ni l-a prezentat ca fiind soţul ei.

  După ce au discutat între ei, au hotărât să cumpere întregul set:

  – Pastorii noştri vor folosi povestirile din acest set pentru a le ilustra copiilor predica de duminica, iar profesorii le vor folosi la clasele de studiu biblic pentru copii.

  Încurajate fiind de ce ne spusese şi hotărâte să ducem până la capăt prezentarea, i-am arătat şi volumul de 10 cărţi The Bible Stories şi le-a cumpărat şi pe acelea. Apoi, de îndată ce s-a hotărât ce să cumpere, a scos carnetul de cecuri şi a plătit cărţile.

  În cariera mea de evanghelist cu literatură, aceasta era prima dată când am întâlnit pe cineva care, în 15 minute, să cumpere şi să plătească o sumă mai mare de 1.100 de dolari.

  În timp ce ne pregăteam să ieşim din birou, Mareva a spus ceva care ne-a atins inimile.

  – Am aşteptat astfel de cărţi de multă vreme. Astăzi voi le-aţi adus pe toate. Vă mulţumesc.

  Am înălţat în taină o rugăciune de mulţumire Stăpânului nostru, care este întotdeauna acolo pentru a ne da succes.

  De atunci am auzit că Mareva a fost aleasă preşedintă a confesiunii ei peste toate teritoriile franceze, fiind prima femeie într-o astfel de poziţie. Prin harul lui Dumnezeu, am vrea să îi mai facem o vizită şi să îi prezentăm şi mai multe cărţi pentru pastorii şi enoriaşii ei.

  Delphine Harris, Tahiti

  „Am aşteptat multă vreme” - 2016. Moea, evanghelistă cu literatură, şi cu mine am întâlnit-o pe Mareva într-o o dimineaţă, pe când vizitam sediul Bisericii Sanito, o altă biserică din Papeete, Tahiti. Mareva lucra ca bibliotecară şi era responsabilă de achiziţionarea de cărţi pentru biblioteca bisericii. Când i-am prezentat seria de cărţi Sammy şi cartea My Bible Friends („Prietenii mei din Biblie”), faţa lui Mareva s-a luminat de un zâmbet, iar când a văzut cartea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...