Articolul precedentRefugiul
  Articolul următorAvertizări pentru biserică

  Un martor credincios

  Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!… Ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează! (Apocalipsa 14:13)

  Sora Yuki Hirana, evanghelistă cu literatură, avea un glas blând şi mulţi ani de experienţă în spate. O fiinţă de nici un metru şi jumătate, a cărei viață tăcută şi modestă a fost o mare putere spre bine. Îmbătrânind, a trebuit să încetinească ritmul, dar tot a continuat să facă colportaj în zona ei.

  De-a lungul anilor, proprietarul unui atelier de reparat încălţăminte o primea cu bunăvoinţă şi cumpăra cărţi de la ea. Îi admira demnitatea şi interesul faţă de familia lui. Avea doi băieţi şi o fată, iar sora Hirana întotdeauna aducea ceva pentru copii.

  Sora Hirana şi proprietarul atelierului au devenit prieteni buni. El avea dureri mari în corp şi ea îi dădea sfaturi folositoare privind sănătatea, dar şi îndemnuri spirituale. Adesea, cei doi prieteni se rugau unul pentru celălalt. Pe măsură ce copiii creşteau, dulciurile aduse în dar de sora Hirana au fost înlocuite de cărţi pentru copii. Aceştia o iubeau, pentru că îşi pierduseră mama la o vârstă fragedă.

  Odată cu trecerea anilor, vizitele sorei Hirana la atelier s-au rărit. În ultima ei vizită, proprietarul a observat că scrisul ei de pe chitanţă era greu lizibil. Cu toate acestea, cu credincioşie, ea s-a rugat împreună cu el şi copiii. Unul dintre băieţi citise una din cărţile cumpărate de tată, dar nu a înţeles-o prea bine.

  Într-o zi, s-au ţinut nişte întâlniri de evanghelizare organizate de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Fukuoka, Japonia. Tatăl a participat la întâlniri, iar fiul a mers împreună cu el. Dintr-odată, tânărul şi-a dat seama că aceasta era biserica lui Yuki Hirana. A fost de-a dreptul încântat! A fost motivat să citească mai mult. El şi tatăl său au început un studiu mai profund. Ascultau predicile şi studiau cărţile pe care le cumpăraseră.

  Astfel că toţi din familie L-au acceptat pe Dumnezeu şi au fost botezaţi. Şi totul a început cu sora Hirana, micuţa evanghelistă credincioasă. (Ştiu că această poveste este adevărată, deoarece cizmarul era tatăl meu, iar eu eram fiul de 18 ani!)

  Teru Fukui, Japonia

  Un martor credincios - 2016. Sora Yuki Hirana, evanghelistă cu literatură, avea un glas blând şi mulţi ani de experienţă în spate. O fiinţă de nici un metru şi jumătate, a cărei viață tăcută şi modestă a fost o mare putere spre bine. Îmbătrânind, a trebuit să încetinească ritmul, dar tot a continuat să facă colportaj în zona ei. De-a lungul anilor, proprietarul unui atelier de reparat încălţăminte o primea cu bunăvoinţă şi cumpăra cărţi de la ea. Îi admira demnitatea şi interesul faţă de familia lui. Avea doi băieţi şi o fată, iar sora Hirana întotdeauna aducea ceva...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...