Deschise faţă de adevăr

  Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)

  Deşi am fost învăţătoare, am ales să-mi las profesia şi să devin evanghelistă cu literatură, pentru a sluji mai bine oamenilor de pe insula pe care locuiesc. Acum împărtăşesc Evanghelia cu ajutorul cărţilor şi am întâlnit multe persoane care îl caută pe Dumnezeu. Mai jos, vreau să vă prezint una dintre numeroasele mele experienţe.

  Într-o zi, împreună cu soţul meu, am ţinut o prezentare despre cartea Viaţa lui Iisus unei mame care era cu fiica ei. Le-am vorbit despre frumuseţea şi simplitatea cărţii, care le va ajuta să înţeleagă Biblia. Fiica radia de încântare, spunând:

  – Am văzut o reclamă la această carte la televizor, când schimbam canalele, şi mă întrebam cum aş putea să fac rost de ea. Cât costă? Aş vrea să cumpăr un exemplar şi două Biblii, dintre care una pentru mama.
  Plecând din casa lor în acea seară, l-am mulţumit lui Dumnezeu că ne-a condus acolo.

  Două zile mai târziu, ne-am întors la casa lor cu Viaţa tui Iisus şi cu cele două Biblii. Încântarea fiicei era fără limite. Văzând un aşa entuziasm, am întrebat-o dacă ar vrea să studiem Biblia împreună. A încuviinţat imediat, iar mama dorea şi ea să participe la studiu. Apoi fiica ei, care era contabilă, a spus:

  – Am mers în mai multe biserici căutând călăuzire pentru o viaţă mai bună. Dar nu reuşim să găsim răspunsul bun.

  Le-am asigurat că atât studiul Bibliei, cât şi studierea cărţii Viaţa lui Iisus aveau să facă o diferenţă în viaţa lor.

  Foamea lor după hrană spirituală era atât de mare încât, la a doua vizită, ele deja parcurseseră primele patru lecţii şi citiseră câteva capitole din carte. Aşa se face că am încheiat studiul într-un timp record. Duhul Sfânt le-a condus inima să ceară botezul. „Dumnezeu îi va mişca pe cei ale căror inimi sunt deschise pentru adevăr şi care tânjesc după călăuzire” (Evanghelizarea prin literatură, p. 111). În ziua botezului lor, am fost nespus de fericită. Mama şi fiica se bucură împreună în noua lor credinţă, iar Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea „The Good News”din Tobago este binecuvântată prin lucrarea lor.

  Emris Simon, Trinidad şi Tobago

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...