Deschise faţă de adevăr

  Mă veţi căuta şi Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima. (Ieremia 29:13)

  Deşi am fost învăţătoare, am ales să-mi las profesia şi să devin evanghelistă cu literatură, pentru a sluji mai bine oamenilor de pe insula pe care locuiesc. Acum împărtăşesc Evanghelia cu ajutorul cărţilor şi am întâlnit multe persoane care îl caută pe Dumnezeu. Mai jos, vreau să vă prezint una dintre numeroasele mele experienţe.

  Într-o zi, împreună cu soţul meu, am ţinut o prezentare despre cartea Viaţa lui Iisus unei mame care era cu fiica ei. Le-am vorbit despre frumuseţea şi simplitatea cărţii, care le va ajuta să înţeleagă Biblia. Fiica radia de încântare, spunând:

  – Am văzut o reclamă la această carte la televizor, când schimbam canalele, şi mă întrebam cum aş putea să fac rost de ea. Cât costă? Aş vrea să cumpăr un exemplar şi două Biblii, dintre care una pentru mama.
  Plecând din casa lor în acea seară, l-am mulţumit lui Dumnezeu că ne-a condus acolo.

  Două zile mai târziu, ne-am întors la casa lor cu Viaţa tui Iisus şi cu cele două Biblii. Încântarea fiicei era fără limite. Văzând un aşa entuziasm, am întrebat-o dacă ar vrea să studiem Biblia împreună. A încuviinţat imediat, iar mama dorea şi ea să participe la studiu. Apoi fiica ei, care era contabilă, a spus:

  – Am mers în mai multe biserici căutând călăuzire pentru o viaţă mai bună. Dar nu reuşim să găsim răspunsul bun.

  Le-am asigurat că atât studiul Bibliei, cât şi studierea cărţii Viaţa lui Iisus aveau să facă o diferenţă în viaţa lor.

  Foamea lor după hrană spirituală era atât de mare încât, la a doua vizită, ele deja parcurseseră primele patru lecţii şi citiseră câteva capitole din carte. Aşa se face că am încheiat studiul într-un timp record. Duhul Sfânt le-a condus inima să ceară botezul. „Dumnezeu îi va mişca pe cei ale căror inimi sunt deschise pentru adevăr şi care tânjesc după călăuzire” (Evanghelizarea prin literatură, p. 111). În ziua botezului lor, am fost nespus de fericită. Mama şi fiica se bucură împreună în noua lor credinţă, iar Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea „The Good News”din Tobago este binecuvântată prin lucrarea lor.

  Emris Simon, Trinidad şi Tobago

  Deschise faţă de adevăr - 2016. Într-o zi, împreună cu soţul meu, am ţinut o prezentare despre cartea Viaţa lui Iisus unei mame care era cu fiica ei. Le-am vorbit despre frumuseţea şi simplitatea cărţii, care le va ajuta să înţeleagă Biblia. Fiica radia de încântare, spunând: - Am văzut o reclamă la...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...