Articolul precedentDumnezeu, Sponsorul meu (II)
  Articolul următorPrima Biblie românească

  Porţi deschise

  Deschide-mi porţile neprihănirii, ca să intru şi să laud pe Domnul. (Psalmii 118:19)

  Dumnezeu m-a chemat să fiu evanghelist cu literatură în anul 2000. Pe atunci, lucram într-unul din marile hoteluri din capitală. Soţia mea lucra deja în colportaj şi admiram foarte mult felul în care lucra şi conceptul de evanghelizare prin literatură. Mi-am spus în sinea mea: Dacă ea poate face această lucrare cu succes, eu de ce nu aş putea? După multă rugăciune, am luat hotărârea să mă înscriu şi eu şi am fost acceptat.

  Într-o zi, făceam colportaj în aeroport şi am vândut un număr frumos de cărţi unui bărbat care lucra acolo. Am stabilit o dată anume când să mă întorc pentru plată, dar mai târziu mi-am dat seama că data respectivă era într-o zi de Sabat. Am hotărât să aştept şi să mă întorc lunea următoare.

  Întorcându-mă la aeroport luni, am aflat că preşedintele altei ţări sosise pe acel aeroport pentru a ne vizita ţara. Paza de la aeroport era organizată foarte bine. Primul punct de verificare era ocupat de poliţia aeroportului, al doilea de poliţia naţională, al treilea era controlat de poliţia prezidenţială din ţara noastră, iar al patrulea era condus de corpul de control al preşedintelui care ne vizita. În plus, mulţi ofiţeri îmbrăcaţi în civil patrulau peste tot. Nici măcar angajaţilor aeroportului, dacă ajungeau cu întârziere, nu li se permitea accesul.

  M-am rugat în taină şi i-am cerut lui Dumnezeu să intervină pentru a putea ajunge la clientul meu. Mi-am adus aminte de două lucruri: (1) Dumnezeu mă trimisese în lume şi oare aeroportul nu făcea parte din acea lume? (2) Dumnezeu mi-a făgăduit că va fi cu mine întotdeauna şi nu era acesta momentul în care aveam nevoie de prezenţa Sa? Aşa că am mers înainte şi am trecut nu doar de primul şi al doilea punct de securitate, ci de toate patru doar fluturând ecusonul de evanghelist cu literatură ca act de identificare. Aflat la biroul său, clientul meu a fost şocat să mă vadă acolo.

  – Cum ai intrat până aici? m-a întrebat el.

  – Dumnezeu a fost cu mine, i-am răspuns eu.

  Mi-a plătit cărţile şi m-a condus să vizitez şi la alte persoane care lucrau în birou în acea zi. Şi ei au cumpărat cărţi. Cu siguranţă că Dumnezeu a deschis porţile pentru un scop bun şi îi mulţumesc Domnului pentru aceasta.

  Benard Banga, Republica Democrată Congo

  Porţi deschise - 2016. Dumnezeu m-a chemat să fiu evanghelist cu literatură în anul 2000. Pe atunci, lucram într-unul din marile hoteluri din capitală. Soţia mea lucra deja în colportaj şi admiram foarte mult felul în care lucra şi conceptul de evanghelizare prin literatură. Mi-am spus în sinea mea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!