Articolul precedentCredinţa copiilor
  Articolul următorUn sacrificiu de bunăvoie

  Căutarea Franceskăi

  Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească. (1 Corinteni 3:6)

  Am primit un e-mail de la managerul editurii noastre, în care mă informa că, într-un orăşel aproape de casa mea, o femeie era interesată de unele dintre cărţile noastre. M-am pregătit să o vizitez, iar când am ajuns acolo, Franceska a deschis uşa şi, cu un zâmbet larg şi călduros, m-a invitat înăuntru.

  Am vorbit despre Domnul nostru şi am aflat că ea frecventase Biserica Ortodoxă Cehă din localitatea în care locuise înainte. Dar de aproape doi ani locuia aproape de mine. Un prieten îi dăduse adresa editurii noastre şi de acolo îşi comanda diverse cărţi şi studiile Şcolii de Sabat. Acum se bucura că le studia împreună cu vecinii. La sfârşitul acelei vizite, m-am rugat împreună cu Franceska. Apoi am stabilit o nouă întâlnire.

  Am început să o vizitez regulat, împreună cu soţul meu, Milan. Apoi am invitat-o la biserica noastră. A venit şi i-a plăcut foarte mult, aşa că am vorbit cu un evanghelist să o viziteze. Cu ceva vreme în urmă, Franceska studiase cu un pastor din biserica noastră şi cunoştea foarte bine Cuvântul lui Dumnezeu. Adesea participa la discuţiile de la Şcoala de Sabat. După câteva luni, am întrebat-o dacă dorea să facă parte din biserica noastră. A încuviinţat plină de entuziasm! Atunci mi-am dat seama că, de fapt, Franceska aştepta o invitaţie. Soţul ei se împotrivea acestei hotărâri, dar ea s-a ţinut tare în credinţă. Ne-am rugat stăruitor ca Dumnezeu să îi sprijine şi să îi călăuzească pe amândoi.

  Franceska a fost primită în biserică pe baza mărturisirii de credinţă, fiind botezată prin scufundare în biserica pe care o frecventase înainte. Toate acestea s-au întâmplat pentru că managerul editurii, un prieten şi un fost pastor au cooperat cu lucrarea Duhului Sfânt. Pune toate acestea lângă studiile Şcolii de Sabat şi o invitaţie călduroasă de a se alătura familiei bisericii şi un suflet a fost câştigat pentru Hristos. Sunt recunoscătoare că noi toţi putem coopera în a aduce pe cineva la Isus. Aceasta ne aduce adevărata fericire!

  Jarmila Simkovâ, Republica Cehă

  Căutarea Franceskăi - 2016. Am primit un e-mail de la managerul editurii noastre, în care mă informa că, într-un orăşel aproape de casa mea, o femeie era interesată de unele dintre cărţile noastre. M-am pregătit să o vizitez, iar când am ajuns acolo, Franceska a deschis uşa şi, cu un zâmbet larg şi călduros, m-a invitat înăuntru. Am vorbit despre Domnul nostru şi am aflat că ea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...