Articolul precedentCredinţa copiilor
  Articolul următorUn sacrificiu de bunăvoie

  Căutarea Franceskăi

  Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească. (1 Corinteni 3:6)

  Am primit un e-mail de la managerul editurii noastre, în care mă informa că, într-un orăşel aproape de casa mea, o femeie era interesată de unele dintre cărţile noastre. M-am pregătit să o vizitez, iar când am ajuns acolo, Franceska a deschis uşa şi, cu un zâmbet larg şi călduros, m-a invitat înăuntru.

  Am vorbit despre Domnul nostru şi am aflat că ea frecventase Biserica Ortodoxă Cehă din localitatea în care locuise înainte. Dar de aproape doi ani locuia aproape de mine. Un prieten îi dăduse adresa editurii noastre şi de acolo îşi comanda diverse cărţi şi studiile Şcolii de Sabat. Acum se bucura că le studia împreună cu vecinii. La sfârşitul acelei vizite, m-am rugat împreună cu Franceska. Apoi am stabilit o nouă întâlnire.

  Am început să o vizitez regulat, împreună cu soţul meu, Milan. Apoi am invitat-o la biserica noastră. A venit şi i-a plăcut foarte mult, aşa că am vorbit cu un evanghelist să o viziteze. Cu ceva vreme în urmă, Franceska studiase cu un pastor din biserica noastră şi cunoştea foarte bine Cuvântul lui Dumnezeu. Adesea participa la discuţiile de la Şcoala de Sabat. După câteva luni, am întrebat-o dacă dorea să facă parte din biserica noastră. A încuviinţat plină de entuziasm! Atunci mi-am dat seama că, de fapt, Franceska aştepta o invitaţie. Soţul ei se împotrivea acestei hotărâri, dar ea s-a ţinut tare în credinţă. Ne-am rugat stăruitor ca Dumnezeu să îi sprijine şi să îi călăuzească pe amândoi.

  Franceska a fost primită în biserică pe baza mărturisirii de credinţă, fiind botezată prin scufundare în biserica pe care o frecventase înainte. Toate acestea s-au întâmplat pentru că managerul editurii, un prieten şi un fost pastor au cooperat cu lucrarea Duhului Sfânt. Pune toate acestea lângă studiile Şcolii de Sabat şi o invitaţie călduroasă de a se alătura familiei bisericii şi un suflet a fost câştigat pentru Hristos. Sunt recunoscătoare că noi toţi putem coopera în a aduce pe cineva la Isus. Aceasta ne aduce adevărata fericire!

  Jarmila Simkovâ, Republica Cehă

  Căutarea Franceskăi - 2016. Am primit un e-mail de la managerul editurii noastre, în care mă informa că, într-un orăşel aproape de casa mea, o femeie era interesată de unele dintre cărţile noastre. M-am pregătit să o vizitez, iar când am ajuns acolo, Franceska a deschis uşa şi, cu un zâmbet larg şi călduros, m-a invitat înăuntru. Am vorbit despre Domnul nostru şi am aflat că ea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....