Articolul precedentCuvinte de speranță
  Articolul următorO legătură indestructibilă

  De la absurd la extraordinar

  Pentru că umblăm prin credinţă, nu prin vedere. (2 Corinteni 5:7)

  În primul an de facultate, într-o seară, mă închinam în capela universităţii, când am fost impresionat de un gând puternic: Harold, vei merge în Statele Unite, i-am spus soţiei că Dumnezeu mi-a vorbit şi că El a spus că voi merge în Statele Unite ale Americii, dar nu ştiam când.

  În ziua următoare, l-am întrebat pe pastor ce trebuia să fac pentru a merge în SUA. Răspunsul lui a fost descurajator, iar posibilitatea de a merge părea inexistentă, dar eu aveam convingerea că voi merge în SUA. În vacanţa de vară, am călătorit în statul New York împreună cu 13 studenţi evanghelişti cu literatura, ca parte a unui grup de colportaj. Am ajuns în Statele Unite! Vânzările pentru întregul grup au fost extraordinare şi Dumnezeu m-a binecuvântat cu vânzări mai mari de 15 000 de dolari pe toată durata vacanţei.

  Un an mai târziu, am hotărât să mă întorc la New York ca lider al unui grup de colportaj, dar de data aceasta aveam un alt simţământ puternic: Harold, de data asta e nevoie de tine în Columbia, America de Sud. Unii mi-au spus să nu merg în Columbia, ci la New York unde am avut vânzări atât de bune. Dar am crezut cu adevărat că acea chemare venea din partea lui Dumnezeu, aşa că am ales Columbia.

  În acea vară, 26 de studenţi au dat startul unui nou proiect: „Narino pentru Hristos.” Timp de trei luni, am mers în diverse oraşe din zona Narino, Columbia, şi am împărtăşit Evanghelia. Ca urmare, o întreagă biserică evanghelică din Salahonda, de 50 de membri, a început să păzească Sabatul, într-o regiune în care nu existau adventişti. În Barbacona, au avut loc 30 de botezuri. În El Charco, o localitate fără prezenţă adventistă, şase persoane au fost botezate, iar în alte oraşe, un număr mare de persoane continuă studiile biblice. Pe lângă acestea, vânzările grupului au depăşit 73 000 de dolari. Ca o binecuvântare în plus, am reuşit să adun fondurile necesare pentru a studia teologia la universitate şi am putut să petrec şi un timp binecuvântat, atât de necesar, cu familia.

  Am descoperit că, dacă mergi acolo unde te conduce Dumnezeu, poţi trece de la absurd la extraordinar. A trăi prin credinţă e mai bine decât a trăi prin vedere.

  Harold Hurtado, Columbia

  De la absurd la extraordinar - 2016. În primul an de facultate, într-o seară, mă închinam în capela universităţii, când am fost impresionat de un gând puternic: Harold, vei merge în Statele Unite, i-am spus soţiei că Dumnezeu mi-a vorbit şi că El a spus că voi merge în Statele Unite ale Americii, dar nu ştiam...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...