Articolul precedentLucrări și mai mari
  Articolul următorCând visul devine realitate

  O nouă ţintă

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă!” (Matei 19:26)

  „Cum? Să fac colportaj în acelaşi loc ca vara trecută? Dar grupul nu vrea să se întoarcă acolo. Ei vor să lucreze într-o zonă nouă.” Acestea au fost cuvintele lui Wilmer, student la teologie în anul trei şi lider al studenţilor colportori de la Colegiul Adventist din Ecuador (CAE). Când Wilmer a plecat, în tăcerea aşezată peste biroul meu, m-am rugat: „Doamne, ştiu că Tu ai planuri mari pentru Wilmer, pentru echipa lui şi pentru oraşul Lago Agrio. Facă-se voia Ta!”

  Wilmer şi echipa lui făcuseră o treabă foarte bună în oraşul Lago Ario cu un an înainte. Grupul lui de 19 persoane vânduseră cărţi în valoare de 80 000 de dolari, aşa că nu am înţeles de ce ezitau să se întoarcă. Apoi, la începutul lunii noiembrie, m-a sunat Wilmer spunându-mi că are o nouă echipă de colportaj gata să meargă în Lago Agrio şi că e convins că Dumnezeu va face lucruri mari. I-am răspuns cu un amin puternic şi I-am mulţumit în taină lui Dumnezeu.

  Douăzeci şi patru de studenţi de la CAE, plini de entuziasm, au ajuns în Lago Agrio pe 9 decembrie 2010. Motto-ul lor era:„Trimişi să salvăm oraşul Lago Agrio pentru Hristos.” S-au sfătuit împreună pentru a-şi stabili ţintele şi a realiza un plan de atingere a lor.

  Wilmer şi-a dat seama că, deşi proiectul din anul precedent fusese unul bun, ar fi putut fi şi mai bun. Ştiind că evanghelizarea prin literatură înseamnă a aduce sufletele la Hristos, era sigur că Dumnezeu îi adusese acolo şi îşi dorea să vadă botezuri, să câştige suflete.

  Grupul şi-a luat timp pentru post şi rugăciune. Apoi au vizitat o zonă selectă a oraşului, împreună cu pastorul şi câţiva membri locali, pentru a organiza studii biblice. Studenţii au fost ocupaţi toată vacanţa cu colportajul şi studiile biblice. În Sabatul din 26 februarie, 23 de persoane erau gata să încheie legământ prin botez şi au făcut-o cu mare bucurie. În plus, studenţii evanghelişti au fost recompensaţi cu vânzări de 141 000 de dolari.

  Recunoştinţa lui Wilmer nu avea graniţe văzând succesele din acea vară – sufletele câştigate, taxele plătite şi cunoaşterea din propria experienţă a faptului că „la Dumnezeu totul este cu putinţă!”

  Leonel Lozano, Ecuador

  O nouă ţintă - 2016. „Cum? Să fac colportaj în acelaşi loc ca vara trecută? Dar grupul nu vrea să se întoarcă acolo. Ei vor să lucreze într-o zonă nouă.” Acestea au fost cuvintele lui Wilmer, student la teologie în anul trei şi lider al studenţilor colportori de la Colegiul Adventist din Ecuador (CAE). Când Wilmer a plecat, în tăcerea aşezată peste biroul meu, m-am rugat...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...