Articolul precedentSlujirea regală
  Articolul următorCa stelele pe cer…

  Este un lucru bun

  Căci aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Iată, mă voi îngriji Eu însumi de oile Mele şi le voi cerceta!” (Ezechiel 34:11)

  Mi-am campat cortul într-un parc pentru rulote în Halls Creek, la 3 000 de kilometri spre nord de Perth, Australia. Chiar lângă mine era un cort mai mic. M-am împrietenit cu un bărbat pe nume Nic, care stătea în acel cort. Era din Darwin şi lucra în Halls Creek ca pilot de elicopter pentru o scurtă perioadă de timp. Am aflat că şi el era creştin, aşa că am început să vorbim despre umblarea noastră spirituală cu Dumnezeu şi despre numeroasele experienţe minunate de care am avut parte de când îl cunoşteam pe Isus.

  În dimineaţa în care trebuia să plece, i-am dat un exemplar din Tragedia veacurilor, cu o carte de vizită.
  Câteva zile mai târziu, am primit un mesaj pe telefonul mobil de la un bărbat pe nume Des, care era prieten cu Nic. Nic a fost profund impresionat de Tragedia veacurilor şi i-a recomandat şi lui Des să îşi cumpere un exemplar. L-am sunat pe Des pentru a obţine adresa şi apoi i-am trimis cartea.

  La câteva săptămâni după aceea, când eram deja în Perth, am fost sunat de Des, care voia să cumpere setul Conflictul veacurilor, la care se făcea reclamă pe coperta patru a cărţii Tragedia veacurilor. El s-a înscris şi pentru cursul „Descoperirea Bibliei”. În discuţia mea cu Des, am aflat că era din Fiji şi că, în copilărie, a fost crescut ca adventist de ziua a şaptea. Lucrase în domeniul construcţiilor şi avea un salariu destul de bun, dar începuse să consume mult alcool. Totuşi, recent, a simţit convingerea de a-L urma pe Domnul şi de a-şi schimba calea pe care mergea. Aşa ajunsese să discute despre aceste lucruri cu Nic, pilotul de elicopter.

  Acum Des doreşte să îşi umple mintea cu învăţături din Biblie şi din alte cărţi despre Biblie, pentru a-l ajuta să se întoarcă pe calea Domnului. Lăudat fie Dumnezeu pentru acea întâlnire cu pilotul de elicopter şi pentru că El S-a folosit de acel pilot pentru a duce mai departe Vestea Bună.

  Brian Curson, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna Șebat

  Orice s-ar întâmpla în viața cuiva de lângă noi, să nu facem niciodată presupuneri grăbite și să considerăm că necazul lui se datorează faptului că e părăsit de Dumnezeu. Trebuie să fim conștienți că, atunci când cineva trece prin experiențe triste sau dureroase, acel om e poate cel mai aproape de Dumnezeu. Sub nicio formă să nu ne erijăm noi în unelte de pedeapsă pentru cineva, ci, dimpotrivă, să ne aplecăm și să-l ridicăm pe cel căzut sub povară chiar și în cazul unei vinovății evidente. Dacă nu cel căzut, atunci cine să aibă nevoie de ajutor și de înțelegere din partea cuiva care se consideră copil al lui Dumnezeu?

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Cea mai mare speranță

  În momentele de descurajare, spune alături de psalmist: „Tu eşti ocrotirea mea, Tu mă scoţi din necaz, Tu mă înconjori cu cântări de izbăvire”. Apoi continuă să-ţi imaginezi şi să meditezi asupra stării de bucurie eternă promisă de versetul de astăzi. Această promisiune este validă nu numai pentru veşnicie, ci şi pentru astăzi.

  Ajutor, mă pierd!

  Doamne, dă-le discernământ copiilor noștri și putere pentru biruință! PROVOCARE: Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să îți dea puterea de a evita să privești sau să te gândești la lucruri imorale sau care îți pot sugera gânduri imorale!

  Krisztus a Bíró

  „Az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta.” (Ján 5,22)„Tanításaiban Krisztus...