Articolul precedentSlujirea regală
  Articolul următorCa stelele pe cer…

  Este un lucru bun

  Căci aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Iată, mă voi îngriji Eu însumi de oile Mele şi le voi cerceta!” (Ezechiel 34:11)

  Mi-am campat cortul într-un parc pentru rulote în Halls Creek, la 3 000 de kilometri spre nord de Perth, Australia. Chiar lângă mine era un cort mai mic. M-am împrietenit cu un bărbat pe nume Nic, care stătea în acel cort. Era din Darwin şi lucra în Halls Creek ca pilot de elicopter pentru o scurtă perioadă de timp. Am aflat că şi el era creştin, aşa că am început să vorbim despre umblarea noastră spirituală cu Dumnezeu şi despre numeroasele experienţe minunate de care am avut parte de când îl cunoşteam pe Isus.

  În dimineaţa în care trebuia să plece, i-am dat un exemplar din Tragedia veacurilor, cu o carte de vizită.
  Câteva zile mai târziu, am primit un mesaj pe telefonul mobil de la un bărbat pe nume Des, care era prieten cu Nic. Nic a fost profund impresionat de Tragedia veacurilor şi i-a recomandat şi lui Des să îşi cumpere un exemplar. L-am sunat pe Des pentru a obţine adresa şi apoi i-am trimis cartea.

  La câteva săptămâni după aceea, când eram deja în Perth, am fost sunat de Des, care voia să cumpere setul Conflictul veacurilor, la care se făcea reclamă pe coperta patru a cărţii Tragedia veacurilor. El s-a înscris şi pentru cursul „Descoperirea Bibliei”. În discuţia mea cu Des, am aflat că era din Fiji şi că, în copilărie, a fost crescut ca adventist de ziua a şaptea. Lucrase în domeniul construcţiilor şi avea un salariu destul de bun, dar începuse să consume mult alcool. Totuşi, recent, a simţit convingerea de a-L urma pe Domnul şi de a-şi schimba calea pe care mergea. Aşa ajunsese să discute despre aceste lucruri cu Nic, pilotul de elicopter.

  Acum Des doreşte să îşi umple mintea cu învăţături din Biblie şi din alte cărţi despre Biblie, pentru a-l ajuta să se întoarcă pe calea Domnului. Lăudat fie Dumnezeu pentru acea întâlnire cu pilotul de elicopter şi pentru că El S-a folosit de acel pilot pentru a duce mai departe Vestea Bună.

  Brian Curson, Australia

  Este un lucru bun - 2016. Mi-am campat cortul într-un parc pentru rulote în Halls Creek, la 3 000 de kilometri spre nord de Perth, Australia. Chiar lângă mine era un cort mai mic. M-am împrietenit cu un bărbat pe nume Nic, care stătea în acel cort. Era din Darwin şi lucra în Halls Creek ca pilot de elicopter pentru o scurtă perioadă de timp. Am aflat că şi el era creştin, aşa că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...