Articolul precedentVizionarul
  Articolul următorCărţile vorbesc

  Minune la etajul şapte

  Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. (Matei 7:7)

  „Doamne, sunt obosit! Aceasta e ultima uşă la care bat, apoi voi merge acasă,” am şoptit în timp ce păşeam pe holul de la etajul şapte al unui bloc din Brooklyn, New York. În acea seară răcoroasă de joi îmi fusese extrem de greu să ajung la oamenii înfometaţi după Hristos, dar cărora le era teamă să îl deschidă uşa.
  La ultima uşă mi-a răspuns o femeie cu un zâmbet cald. I-am prezentat publicaţiile noastre şi a fost atât de încântată, încât le-a cumpărat pe luate. Ca de obicei, i-am adresat invitaţia de a se înscrie la cursul de studii biblice şi ea a acceptat cu bucurie, exprimându-şi dorinţa de a afla mai multe despre Isus. Înainte de a pleca, ne-am rugat împreună.

  Câteva luni mai târziu, m-a sunat pentru a-mi spune cât de fericită era că luase acele cărţi şi despre marea schimbare care avusese loc în viaţa ei. Fusese mult binecuvântată de studiile biblice şi citea Tragedia veacurilor. Urma să se căsătorească şi m-a invitat şi pe mine. Am întrebat-o dacă voia să fie „căsătorită” cu Isus. Ea mi-a răspuns imediat:

  – O, da! Isus a făcut atât de multe pentru mine. De când v-am întâlnit, nu am mai fost la fel!

  Am participat la nunta ei şi i-am reamintit de următorul pas. Apoi, ne-am despărţit, neştiind dacă ne vom mai întâlni vreodată.

  După alte câteva săptămâni, am participat la o serie de întâlniri de reînviorare în Brooklyn şi am ţinut o predică despre dragostea nepieritoare a lui Dumnezeu. La încheierea mesajului meu, am adresat un apel celor care doreau să îşi predea inima lui Isus. Spre surprinderea mea, am văzut-o pe femeia aceea, împreună cu soţul ei, venind pe culoar. La sfârşitul acelor întâlniri, amândoi au fost botezaţi.

  I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru minunea de la etajul şapte. În spatele acelei ultime uşi era o inimă care aştepta să fie condusă la Isus. Ellen White scria:„Dumnezeu va face în curând lucruri mari pentru noi dacă ne plecăm cu umilinţă şi încredere la picioarele Lui. (…) Mai mult de o mie de persoane vor fi în curând convertite într-o singură zi şi majoritatea dintre aceştia vor fi convinşi la început prin citirea publicaţiilor noastre” (Advent Review and Sabbath Herald, 10 nov. 1885).

  Desmond C. Haye, Statele Unite ale Americii

  Minune la etajul şapte - 2016. „Doamne, sunt obosit! Aceasta e ultima uşă la care bat, apoi voi merge acasă,” am şoptit în timp ce păşeam pe holul de la etajul şapte al unui bloc din Brooklyn, New York. În acea seară răcoroasă de joi îmi fusese extrem de greu să ajung la oamenii înfometaţi după Hristos, dar cărora le era teamă să îl deschidă uşa. La ultima uşă mi-a răspuns o femeie cu...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...