Articolul precedentDumnezeu înțelege
  Articolul următorCu Isus în şcoala suferinţei

  O pâine întreagă în schimb

  Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi! (Eclesiastul 11:1)

  Viaţa unui evanghelist cu literatură poate fi foarte interesantă. Niciodată nu ştii exact unde vei fi condus sau de ce experienţe vei avea parte. Sunt evanghelist cu literatură încă din 1996 şi fiecare experienţă trăită a avut propriul dram de aventură.

  Înainte de a intra în această lucrare, îmi creşteam singură copilul şi aveam multe încercări în viaţa mea. Dar în toate am fost încurajată de promisiunile lui Dumnezeu, în special de cea din Evrei 13:5 „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Am descoperit, tot dintr-o experienţă, cât de adevărat este că, dacă îţi arunci pâinea pe ape, o vei găsi iarăşi după multe zile, aşa cum ne spune textul biblic de mai sus. Aş vrea acum să vă împărtăşesc una din experienţele mele din colportaj.

  Într-o zi, mergând din uşă în uşă, am ajuns la un domn. I-am prezentat cartea The Healing Power of Foods („Puterea de vindecare a alimentelor”), care i-a stârnit interesul şi a comandat un exemplar pe care urma să îl aduc la următoarea vizită. La a doua vizită, am observat că avea studiile Şcolii de Sabat. Deşi nu era adventist, totuşi era foarte deschis să înveţe mai multe despre credinţa noastră. Am profitat de ocazie pentru a-l întreba dacă ar dori să participe la nişte întâlniri de studiu biblic. S-a arătat interesat, aşa că am stabilit o dată când să mă întorc la el pentru a studia împreună Cuvântul lui Dumnezeu.

  Pe parcursul studiilor biblice, interesul său creştea tot mai mult şi am continuat să studiem, subiect după subiect, timp de şase luni. După ce a înţeles mesajul lui Dumnezeu, s-a predat lui Hristos şi a fost botezat.

  Lucrarea prin literatură este pe drept asemănată cu o persoană care îşi aruncă pâinea pe ape, deoarece cărţile noastre îl proclamă pe Hristos, Cel care este Pâinea Vieţii, iar în Scriptură apele reprezintă „popoare”. În acea ocazie, eu am aruncat pâinea pe ape şi, după multe zile, am găsit-o iarăşi. Nu doar că am prosperat în câştigarea de suflete pentru Hristos, dar acel bărbat mi-a devenit partener pe calea vieţii în ultimii doi ani, care au fost ani plini de bucurie.

  Da, am aruncat nişte „pâine”, dar Dumnezeu mi-a dat o „pâine întreagă” înapoi.

  Janet Davidson, Jamaica

  O pâine întreagă în schimb - 2016. Viaţa unui evanghelist cu literatură poate fi foarte interesantă. Niciodată nu ştii exact unde vei fi condus sau de ce experienţe vei avea parte. Sunt evanghelist cu literatură încă din 1996 şi fiecare experienţă trăită a avut propriul dram de aventură. Înainte de a intra în această lucrare, îmi creşteam singură copilul şi aveam multe încercări în viaţa mea. Dar în toate am fost încurajată de...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...