Articolul precedentDumnezeu înțelege
  Articolul următorCu Isus în şcoala suferinţei

  O pâine întreagă în schimb

  Aruncă-ţi pâinea pe ape şi, după multă vreme, o vei găsi iarăşi! (Eclesiastul 11:1)

  Viaţa unui evanghelist cu literatură poate fi foarte interesantă. Niciodată nu ştii exact unde vei fi condus sau de ce experienţe vei avea parte. Sunt evanghelist cu literatură încă din 1996 şi fiecare experienţă trăită a avut propriul dram de aventură.

  Înainte de a intra în această lucrare, îmi creşteam singură copilul şi aveam multe încercări în viaţa mea. Dar în toate am fost încurajată de promisiunile lui Dumnezeu, în special de cea din Evrei 13:5 „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Am descoperit, tot dintr-o experienţă, cât de adevărat este că, dacă îţi arunci pâinea pe ape, o vei găsi iarăşi după multe zile, aşa cum ne spune textul biblic de mai sus. Aş vrea acum să vă împărtăşesc una din experienţele mele din colportaj.

  Într-o zi, mergând din uşă în uşă, am ajuns la un domn. I-am prezentat cartea The Healing Power of Foods („Puterea de vindecare a alimentelor”), care i-a stârnit interesul şi a comandat un exemplar pe care urma să îl aduc la următoarea vizită. La a doua vizită, am observat că avea studiile Şcolii de Sabat. Deşi nu era adventist, totuşi era foarte deschis să înveţe mai multe despre credinţa noastră. Am profitat de ocazie pentru a-l întreba dacă ar dori să participe la nişte întâlniri de studiu biblic. S-a arătat interesat, aşa că am stabilit o dată când să mă întorc la el pentru a studia împreună Cuvântul lui Dumnezeu.

  Pe parcursul studiilor biblice, interesul său creştea tot mai mult şi am continuat să studiem, subiect după subiect, timp de şase luni. După ce a înţeles mesajul lui Dumnezeu, s-a predat lui Hristos şi a fost botezat.

  Lucrarea prin literatură este pe drept asemănată cu o persoană care îşi aruncă pâinea pe ape, deoarece cărţile noastre îl proclamă pe Hristos, Cel care este Pâinea Vieţii, iar în Scriptură apele reprezintă „popoare”. În acea ocazie, eu am aruncat pâinea pe ape şi, după multe zile, am găsit-o iarăşi. Nu doar că am prosperat în câştigarea de suflete pentru Hristos, dar acel bărbat mi-a devenit partener pe calea vieţii în ultimii doi ani, care au fost ani plini de bucurie.

  Da, am aruncat nişte „pâine”, dar Dumnezeu mi-a dat o „pâine întreagă” înapoi.

  Janet Davidson, Jamaica

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...