Articolul precedentÎnțelegerea misiunii sale
  Articolul următor„În casa Tatălui Meu”

  Însetaţi după adevăr

  Scoală-te, luminează-te! Căci lumina ta vine, şi slava Domnului răsare peste tine. (Isaia 60:1)

  Locuiesc în Belgrad, capitala Serbiei. Împreună cu soţia mea conduc o companie privată. Verile mi le petrec însă lucrând ca evanghelist cu literatură în ţara vecină, Muntenegru.

  Dintre numeroasele întâlniri minunate şi inspiraţionale pe care le-am avut pe coasta Mării Adriatice, una iese în evidenţă în mod special.

  În timp ce vindeam cărţi într-unul din oraşele de coastă, am hotărât să intru în grădina unui hotel frumos şi să le ofer cărţi oamenilor care se relaxau acolo. Un domn a aruncat o privire peste cărţile mele şi apoi le-a arătat soţiei şi celor doi copii. Le-am arătat câteva cărţi despre noua ordine mondială şi alte evenimente sociale şi politice actuale din perspectivă biblică, precum Tragedia veacurilor.

  Familia a manifestat un foarte mare interes pentru adevărurile biblice, spunând că au avut câteva discuţii în cercul familiei despre aceste subiecte. Am avut o conversaţie foarte frumoasă, iar ei au insistat să ne întâlnim din nou, spunându-mi că în cercul lor social şi de afaceri nu au ocazia să vorbească despre lucrurile pe care tocmai le discutaserăm. La recomandarea mea, au cumpărat câteva cărţi. Înainte de a ne despărţi, am aflat că domnul cu care vorbisem era proprietarul hotelului.

  Următoarea dată când l-am vizitat, am fost întâmpinat cu entuziasm şi m-a prezentat unor oaspeţi şi angajaţi ai hotelului. Cu toţii s-au alăturat discuţiei noastre şi au cumpărat cărţi. În acea vizită am aflat că familia respectivă era din Belgrad. Păreau deschişi să afle mai multe despre Biblie, aşa că i-am invitat la nişte seminare publice de evanghelizare.

  Sunt nerăbdător să văd cum va continua să lucreze Dumnezeu cu această familie. Mă rog ca ei să continue căutarea lor sinceră după adevărurile Bibliei.

  Nikica Nikovic, Serbia (lucrează în Muntenegru)

  Însetaţi după adevăr - 2016. Locuiesc în Belgrad, capitala Serbiei. Împreună cu soţia mea conduc o companie privată. Verile mi le petrec însă lucrând ca evanghelist cu literatură în ţara vecină, Muntenegru. Dintre numeroasele întâlniri minunate şi inspiraţionale pe care le-am avut pe coasta Mării Adriatice, una iese în evidenţă în mod special. În timp ce vindeam cărţi într-unul din oraşele de coastă, am hotărât să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...