Articolul precedentÎnțelegerea misiunii sale
  Articolul următor„În casa Tatălui Meu”

  Însetaţi după adevăr

  Scoală-te, luminează-te! Căci lumina ta vine, şi slava Domnului răsare peste tine. (Isaia 60:1)

  Locuiesc în Belgrad, capitala Serbiei. Împreună cu soţia mea conduc o companie privată. Verile mi le petrec însă lucrând ca evanghelist cu literatură în ţara vecină, Muntenegru.

  Dintre numeroasele întâlniri minunate şi inspiraţionale pe care le-am avut pe coasta Mării Adriatice, una iese în evidenţă în mod special.

  În timp ce vindeam cărţi într-unul din oraşele de coastă, am hotărât să intru în grădina unui hotel frumos şi să le ofer cărţi oamenilor care se relaxau acolo. Un domn a aruncat o privire peste cărţile mele şi apoi le-a arătat soţiei şi celor doi copii. Le-am arătat câteva cărţi despre noua ordine mondială şi alte evenimente sociale şi politice actuale din perspectivă biblică, precum Tragedia veacurilor.

  Familia a manifestat un foarte mare interes pentru adevărurile biblice, spunând că au avut câteva discuţii în cercul familiei despre aceste subiecte. Am avut o conversaţie foarte frumoasă, iar ei au insistat să ne întâlnim din nou, spunându-mi că în cercul lor social şi de afaceri nu au ocazia să vorbească despre lucrurile pe care tocmai le discutaserăm. La recomandarea mea, au cumpărat câteva cărţi. Înainte de a ne despărţi, am aflat că domnul cu care vorbisem era proprietarul hotelului.

  Următoarea dată când l-am vizitat, am fost întâmpinat cu entuziasm şi m-a prezentat unor oaspeţi şi angajaţi ai hotelului. Cu toţii s-au alăturat discuţiei noastre şi au cumpărat cărţi. În acea vizită am aflat că familia respectivă era din Belgrad. Păreau deschişi să afle mai multe despre Biblie, aşa că i-am invitat la nişte seminare publice de evanghelizare.

  Sunt nerăbdător să văd cum va continua să lucreze Dumnezeu cu această familie. Mă rog ca ei să continue căutarea lor sinceră după adevărurile Bibliei.

  Nikica Nikovic, Serbia (lucrează în Muntenegru)

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...