Articolul precedentFii deschizătoare de drumuri
  Articolul următorBanii Lui şi banii mei

  Rugăciunea în echipă are putere

  Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. (Matei 18:19)

  Domnul Kim este un contabil foarte educat, pe care l-am cunoscut lucrând ca evanghelist cu literatură, l-am prezentat mai multe cărţi, inclusiv Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus. Le-a citit pe toate.

  Într-una din zile, directorul asociat al Departamentului Publicaţii de la conferinţă a venit cu mine. Împreună l-am prezentat pe domnul Kim pastorului bisericii adventiste din Jung Boo. A fost o vizită fructuoasă, iar domnul Kim a fost de acord să studieze Biblia împreună cu pastorul.

  Mai târziu, l-am invitat pe domnul Kim să participe la biserică împreună cu mine, dar mi-a spus că nu poate până în luna ianuarie. A spus însă:

  – Până atunci, voi trimite bani bisericii tale.

  M-am întrebat atunci dacă a fost doar o vorbă trecătoare, dar, după ce a trecut ceva timp, pastorul mi-a spus că domnul Kim îşi trimitea darurile în bani la biserică, cu multă credincioşie.

  A sosit şi luna ianuarie şi am fost de-a dreptul încântat să aflu că domnul Kim începuse să participe la biserică în fiecare Sabat. Nu era uşor pentru el să facă acest lucru, în ciuda influenţei unora din prietenii lui. Recent mi-a cerut setul de cărţi Conflictul veacurilor. Citeşte foarte mult. Nu este uşor să găseşti adevărul în această lume haotică. Am putut vedea cum lucrează Duhul Sfânt când o persoană studiază şi cineva se îngrijeşte de acea persoană cu dragoste şi interes.

  În lucrarea cu publicaţiile, am ajuns să înţeleg mai bine cât de important este să lucrezi împreună, ca echipă. E bine şi pentru ceilalţi, şi pentru viaţa noastră de rugăciune. Dacă ne alăturăm unui partener de rugăciune, vom experimenta mai mult din puterea Duhului Sfânt. Desigur, cu toţii ne rugăm, dar când ne rugăm stăruitor pentru nevoia fiecărei persoane, în mod specific, vom simţi o putere şi mai mare, vom găsi mai multe inimi şi vom avea roade mai bune.

  Când m-am unit în rugăciune cu pastorul pentru domnul Kim, am văzut această putere la lucru. Sunt recunoscător pentru acest verset pătrunzător care ne arată cum lucrează Dumnezeu când doi sau mai mulţi se roagă Lui.

  Yi Cheol Shin, Coreea de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...