Rugăciunea în echipă are putere

Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. (Matei 18:19)

Domnul Kim este un contabil foarte educat, pe care l-am cunoscut lucrând ca evanghelist cu literatură, l-am prezentat mai multe cărţi, inclusiv Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus. Le-a citit pe toate.

Într-una din zile, directorul asociat al Departamentului Publicaţii de la conferinţă a venit cu mine. Împreună l-am prezentat pe domnul Kim pastorului bisericii adventiste din Jung Boo. A fost o vizită fructuoasă, iar domnul Kim a fost de acord să studieze Biblia împreună cu pastorul.

Mai târziu, l-am invitat pe domnul Kim să participe la biserică împreună cu mine, dar mi-a spus că nu poate până în luna ianuarie. A spus însă:

– Până atunci, voi trimite bani bisericii tale.

De același autor

M-am întrebat atunci dacă a fost doar o vorbă trecătoare, dar, după ce a trecut ceva timp, pastorul mi-a spus că domnul Kim îşi trimitea darurile în bani la biserică, cu multă credincioşie.

A sosit şi luna ianuarie şi am fost de-a dreptul încântat să aflu că domnul Kim începuse să participe la biserică în fiecare Sabat. Nu era uşor pentru el să facă acest lucru, în ciuda influenţei unora din prietenii lui. Recent mi-a cerut setul de cărţi Conflictul veacurilor. Citeşte foarte mult. Nu este uşor să găseşti adevărul în această lume haotică. Am putut vedea cum lucrează Duhul Sfânt când o persoană studiază şi cineva se îngrijeşte de acea persoană cu dragoste şi interes.

În lucrarea cu publicaţiile, am ajuns să înţeleg mai bine cât de important este să lucrezi împreună, ca echipă. E bine şi pentru ceilalţi, şi pentru viaţa noastră de rugăciune. Dacă ne alăturăm unui partener de rugăciune, vom experimenta mai mult din puterea Duhului Sfânt. Desigur, cu toţii ne rugăm, dar când ne rugăm stăruitor pentru nevoia fiecărei persoane, în mod specific, vom simţi o putere şi mai mare, vom găsi mai multe inimi şi vom avea roade mai bune.

Când m-am unit în rugăciune cu pastorul pentru domnul Kim, am văzut această putere la lucru. Sunt recunoscător pentru acest verset pătrunzător care ne arată cum lucrează Dumnezeu când doi sau mai mulţi se roagă Lui.

Yi Cheol Shin, Coreea de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Rugăciunea în echipă are putere - 2016. Domnul Kim este un contabil foarte educat, pe care l-am cunoscut lucrând ca evanghelist cu literatură, l-am prezentat mai multe cărţi, inclusiv Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus. Le-a citit pe toate. Într-una din zile, directorul asociat al Departamentului Publicaţii de la conferinţă a venit cu... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.