Articolul precedentFii deschizătoare de drumuri
  Articolul următorBanii Lui şi banii mei

  Rugăciunea în echipă are putere

  Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu, care este în ceruri. (Matei 18:19)

  Domnul Kim este un contabil foarte educat, pe care l-am cunoscut lucrând ca evanghelist cu literatură, l-am prezentat mai multe cărţi, inclusiv Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus. Le-a citit pe toate.

  Într-una din zile, directorul asociat al Departamentului Publicaţii de la conferinţă a venit cu mine. Împreună l-am prezentat pe domnul Kim pastorului bisericii adventiste din Jung Boo. A fost o vizită fructuoasă, iar domnul Kim a fost de acord să studieze Biblia împreună cu pastorul.

  Mai târziu, l-am invitat pe domnul Kim să participe la biserică împreună cu mine, dar mi-a spus că nu poate până în luna ianuarie. A spus însă:

  – Până atunci, voi trimite bani bisericii tale.

  M-am întrebat atunci dacă a fost doar o vorbă trecătoare, dar, după ce a trecut ceva timp, pastorul mi-a spus că domnul Kim îşi trimitea darurile în bani la biserică, cu multă credincioşie.

  A sosit şi luna ianuarie şi am fost de-a dreptul încântat să aflu că domnul Kim începuse să participe la biserică în fiecare Sabat. Nu era uşor pentru el să facă acest lucru, în ciuda influenţei unora din prietenii lui. Recent mi-a cerut setul de cărţi Conflictul veacurilor. Citeşte foarte mult. Nu este uşor să găseşti adevărul în această lume haotică. Am putut vedea cum lucrează Duhul Sfânt când o persoană studiază şi cineva se îngrijeşte de acea persoană cu dragoste şi interes.

  În lucrarea cu publicaţiile, am ajuns să înţeleg mai bine cât de important este să lucrezi împreună, ca echipă. E bine şi pentru ceilalţi, şi pentru viaţa noastră de rugăciune. Dacă ne alăturăm unui partener de rugăciune, vom experimenta mai mult din puterea Duhului Sfânt. Desigur, cu toţii ne rugăm, dar când ne rugăm stăruitor pentru nevoia fiecărei persoane, în mod specific, vom simţi o putere şi mai mare, vom găsi mai multe inimi şi vom avea roade mai bune.

  Când m-am unit în rugăciune cu pastorul pentru domnul Kim, am văzut această putere la lucru. Sunt recunoscător pentru acest verset pătrunzător care ne arată cum lucrează Dumnezeu când doi sau mai mulţi se roagă Lui.

  Yi Cheol Shin, Coreea de Sud

  Rugăciunea în echipă are putere - 2016. Domnul Kim este un contabil foarte educat, pe care l-am cunoscut lucrând ca evanghelist cu literatură, l-am prezentat mai multe cărţi, inclusiv Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus. Le-a citit pe toate. Într-una din zile, directorul asociat al Departamentului Publicaţii de la conferinţă a venit cu...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...