Articolul precedentDepășind viteza sunetului
  Articolul următorTalantul minții

  Pasaje din The Bible Stories

  Către Domnul strig în strâmtorarea mea şi El m-ascultă. (Psalmii 120:1)

  În luna mai 2010, lucram într-un oraş mic din statul Haryana, India. Ca de obicei, mi-am început ziua cu rugăciune. În drum spre oraş, am observat că maşina mea era urmărită de un autoturism cu zece persoane mai robuste, cu toţii îmbrăcaţi civil. Am început să mă neliniştesc şi nu ştiam ce trebuie să fac. M-am rugat în taină, cerându-I lui Dumnezeu să mă ajute să fiu curajos şi înţelept dacă aveam să fiu oprit de acei indivizi. Prin harul lui Dumnezeu, m-am simţit încrezător şi pregătit să stau în faţa lor când, într-adevăr, m-au oprit.

  Au început într-o manieră mai nepoliticoasă, punându-mi întrebări. Voiau să ştie de ce purtam cu mine atât de multe cărţi şi au bănuit că eram vreun agent de vânzări. De asemenea, au crezut că lucram pentru altcineva. Apoi, unul dintre ei a observat cărţile The Bible Stories şi m-a întrebat dacă foloseam acele cărţi pentru a-i converti pe oameni.

  Le-am explicat că făceam parte din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, că lucram ca evanghelist cu literatură şi că aveam multe cărţi foarte bune despre sănătate, dezvoltarea caracterului şi pe teme spirituale. Le-am spus că nu eram un agent de vânzări obişnuit şi apoi le-am citit câteva pasaje dintr-unul din cele zece volume ale setului The Bible Stories. După ce au ascultat, au început să şoptească ceva între ei şi i-am putut auzi pe unul dintre ei spunând: „Am oprit pe cine nu trebuia.” Într-un final, după o oră şi jumătate, m-au lăsat să plec şi şi-au cerut scuze pentru că m-au deranjat. I-am mulţumit Domnului că eram din nou liber.

  Aceasta a fost o experienţă de viaţă semnificativă pentru mine, deoarece nu toate scenariile de acest fel se termină cu bine. Dar în viaţa mea am putut vedea adesea cum mâna puternică a lui Dumnezeu a lucrat în locul meu. Stând lângă maşină, am înălţat o rugăciune: „Da, Doamne, din nou am experimentat puterea rugăciunii şi îţi dau slavă. Îţi mulţumesc pentru Duhul Sfânt, care mă îndrumă, mă încurajează şi mă protejează pe toate căile vieţii. Îţi mulţumesc pentru privilegiul de a fi un instrument pentru slava şi onoarea Ta. Amin!”

  Îl chem în strâmtorarea mea şi El m-ascultă.

  Kamran Bhatti, India

  Pasaje din The Bible Stories - 2016. În luna mai 2010, lucram într-un oraş mic din statul Haryana, India. Ca de obicei, mi-am început ziua cu rugăciune. În drum spre oraş, am observat că maşina mea era urmărită de un autoturism cu zece persoane mai robuste, cu toţii îmbrăcaţi civil. Am început să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!