Păşind în aer

  Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Şi, când găseşte un mărgăritar de mare preţ, se duce de vinde tot ce are şi-l cumpără. (Matei 13:45,46)

  În 2008 am organizat o campanie de evanghelizare prin literatură în oraşul Divinopolis, Minas Gerais, Brazilia. Într-o zi, ne-am făcut planuri să vizităm o tânără pe nume Rosane. Eram însoţit de Daniel, student la Teologie la Universitatea Adventistă Del Plata. Când Daniel a sunat pentru a ne confirma vizita, tânăra ne-a spus că era în drum spre casă şi urma să ajungă în câteva minute.

  Ne-am întâlnit cu Rosane în faţa casei. Când ne-a deschis uşa, înăuntru am văzut o femeie de aproximativ 50 de ani stând nemişcată pe holul casei. Ochii ei erau aţintiţi spre noi şi pe faţa ei începuseră să curgă lacrimi. Mâinile îi tremurau şi se uita la noi ca la nişte fantome. Rosane a rupt tăcerea şi a spus:

  – Ce s-a întâmplat, mamă? Eşti atât de palidă!

  – Voi doi aţi apărut într-un vis pe care l-am avut ieri, a spus mama lui Rosane. Dumnezeu a spus că va trimite doi bărbaţi să îmi aducă o carte Tragedia veacurilor.

  Mama Rosanei ne-a mai spus că descoperise adevărul despre Sabat din Biblie şi că l-a întrebat pe pastorul ei despre aceasta. El i-a spus că doar un grup de persoane păzea Sabatul – adventiştii de ziua a şaptea. În urma unei discuţii frumoase cu Rosane şi mama ei, am completat o cerere pentru studii biblice la cea mai apropiată biserică adventistă.

  Simţeam că păşim în aer, ieşind din casa lor. Am „plutit” de-a lungul străzii, dându-ne seama că aceea fusese o întâlnire divină. Am văzut cu ochii noştri cum Dumnezeu mişcă universul pentru a-i salva pe cei cu inima sinceră. Deşi noi credeam că va fi doar o vizită obişnuită, Dumnezeu avea planuri mai măreţe, de a-l salva pe unul din copiii Lui – un copil care căuta adevărul, dar nu îl ştia încă în întregime.

  Dumnezeu să îţi fie călăuza. Fii deschis la îndrumările Lui. Niciodată nu poţi şti cum te va folosi ca să ajungă la cei care nu îl cunosc sau la cei care îl cunosc, dar vor să afle mai mult.

  Francisco Das Chagas, Brazilia

  Păşind în aer - 2016. În 2008 am organizat o campanie de evanghelizare prin literatură în oraşul Divinopolis, Minas Gerais, Brazilia. Într-o zi, ne-am făcut planuri să vizităm o tânără pe nume Rosane. Eram însoţit de Daniel, student la Teologie la Universitatea Adventistă Del Plata. Când Daniel a sunat pentru...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...