Păşind în aer

  Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Şi, când găseşte un mărgăritar de mare preţ, se duce de vinde tot ce are şi-l cumpără. (Matei 13:45,46)

  În 2008 am organizat o campanie de evanghelizare prin literatură în oraşul Divinopolis, Minas Gerais, Brazilia. Într-o zi, ne-am făcut planuri să vizităm o tânără pe nume Rosane. Eram însoţit de Daniel, student la Teologie la Universitatea Adventistă Del Plata. Când Daniel a sunat pentru a ne confirma vizita, tânăra ne-a spus că era în drum spre casă şi urma să ajungă în câteva minute.

  Ne-am întâlnit cu Rosane în faţa casei. Când ne-a deschis uşa, înăuntru am văzut o femeie de aproximativ 50 de ani stând nemişcată pe holul casei. Ochii ei erau aţintiţi spre noi şi pe faţa ei începuseră să curgă lacrimi. Mâinile îi tremurau şi se uita la noi ca la nişte fantome. Rosane a rupt tăcerea şi a spus:

  – Ce s-a întâmplat, mamă? Eşti atât de palidă!

  – Voi doi aţi apărut într-un vis pe care l-am avut ieri, a spus mama lui Rosane. Dumnezeu a spus că va trimite doi bărbaţi să îmi aducă o carte Tragedia veacurilor.

  Mama Rosanei ne-a mai spus că descoperise adevărul despre Sabat din Biblie şi că l-a întrebat pe pastorul ei despre aceasta. El i-a spus că doar un grup de persoane păzea Sabatul – adventiştii de ziua a şaptea. În urma unei discuţii frumoase cu Rosane şi mama ei, am completat o cerere pentru studii biblice la cea mai apropiată biserică adventistă.

  Simţeam că păşim în aer, ieşind din casa lor. Am „plutit” de-a lungul străzii, dându-ne seama că aceea fusese o întâlnire divină. Am văzut cu ochii noştri cum Dumnezeu mişcă universul pentru a-i salva pe cei cu inima sinceră. Deşi noi credeam că va fi doar o vizită obişnuită, Dumnezeu avea planuri mai măreţe, de a-l salva pe unul din copiii Lui – un copil care căuta adevărul, dar nu îl ştia încă în întregime.

  Dumnezeu să îţi fie călăuza. Fii deschis la îndrumările Lui. Niciodată nu poţi şti cum te va folosi ca să ajungă la cei care nu îl cunosc sau la cei care îl cunosc, dar vor să afle mai mult.

  Francisco Das Chagas, Brazilia

  Păşind în aer - 2016. În 2008 am organizat o campanie de evanghelizare prin literatură în oraşul Divinopolis, Minas Gerais, Brazilia. Într-o zi, ne-am făcut planuri să vizităm o tânără pe nume Rosane. Eram însoţit de Daniel, student la Teologie la Universitatea Adventistă Del Plata. Când Daniel a sunat pentru...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...