Articolul precedentPrivește la Hristos
  Articolul următorPasiune și convingere

  Întâlnire cu duhurile necurate

  Şi duhul necurat a ieşit din el, scuturându-l cu putere şi scoţând un strigăt mare. (Marcu 1:26)

  Într-o zi însorită, mergeam din casă în casă, ca de obicei, făcând colportaj. Eram împreună cu soţia mea şi tocmai prezentam cărţile noastre unui domn, când am avut simţământul că s-ar putea ca el să nu fie foarte interesat de cărţi. De fapt, părea mai degrabă deprimat.

  Arătându-mi preocuparea, l-am întrebat dacă se simţea bine. Apoi l-am întrebat de ce părea atât de nefericit şi dacă l-aş putea ajuta cumva. Ca răspuns la întrebarea mea, a spus:

  – Fiica mea este foarte bolnavă şi a fost internată la spital, unde e de două săptămâni. I se administrează tratament, dar nu se văd deloc îmbunătăţiri. Nu vorbeşte şi nu mănâncă.

  Apoi l-am întrebat pe el şi pe soţia lui dacă puteam să mă rog pentru fiica lor. Au fost de acord şi, alături de soţia mea, ne-am rugat împreună cu ei. Apoi ne-am oferit să mergem la spital şi să ne rugăm pentru fiica lor şi acolo. Din nou au fost de acord.

  La spital, m-am rugat iarăşi la căpătâiul fiicei lor. În timpul rugăciunii, dintr-odată, fiica lor a strigat:

  – Nu voi pleca! Şi chiar dacă ar fi să plec, mă voi întoarce! Vă rog să nu mă deranjaţi! Daţi-mi pace!

  Atunci ne-am dat seama că fata era posedată de duhuri necurate. Soţia mea şi cu mine am stăruit în rugăciune până când duhul necurat a plecat, iar ea a putut să mănânce şi să vorbească. Părinţii ei au fost atât de fericiţi când fetiţa lor a fost externată din spital şi a mers cu ei acasă!

  Mai târziu, i-am invitat la un studiu biblic, pe care am hotărât să îl facem împreună. Într-un final, fiica lor a fost botezată şi a intrat în rândul membrilor Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. A mers la Colegiul şi Seminarul Adventist Lakpahana şi a devenit o credincioasă activă şi dedicată mesajului adventist.

  Lăudat fie Domnul pentru călăuzirea Lui minunată. Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru puterea Sa vindecătoare făcătoare de minuni. Şi mulţumiri fie aduse Tatălui nostru ceresc pentru lucrarea cu literatură, care adesea ne pune în legătură cu oameni care au nevoie de binecuvântarea cerului în viaţa lor.

  R. Perumai, Sri Lanka

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...