Articolul precedentPrivește la Hristos
  Articolul următorPasiune și convingere

  Întâlnire cu duhurile necurate

  Şi duhul necurat a ieşit din el, scuturându-l cu putere şi scoţând un strigăt mare. (Marcu 1:26)

  Într-o zi însorită, mergeam din casă în casă, ca de obicei, făcând colportaj. Eram împreună cu soţia mea şi tocmai prezentam cărţile noastre unui domn, când am avut simţământul că s-ar putea ca el să nu fie foarte interesat de cărţi. De fapt, părea mai degrabă deprimat.

  Arătându-mi preocuparea, l-am întrebat dacă se simţea bine. Apoi l-am întrebat de ce părea atât de nefericit şi dacă l-aş putea ajuta cumva. Ca răspuns la întrebarea mea, a spus:

  – Fiica mea este foarte bolnavă şi a fost internată la spital, unde e de două săptămâni. I se administrează tratament, dar nu se văd deloc îmbunătăţiri. Nu vorbeşte şi nu mănâncă.

  Apoi l-am întrebat pe el şi pe soţia lui dacă puteam să mă rog pentru fiica lor. Au fost de acord şi, alături de soţia mea, ne-am rugat împreună cu ei. Apoi ne-am oferit să mergem la spital şi să ne rugăm pentru fiica lor şi acolo. Din nou au fost de acord.

  La spital, m-am rugat iarăşi la căpătâiul fiicei lor. În timpul rugăciunii, dintr-odată, fiica lor a strigat:

  – Nu voi pleca! Şi chiar dacă ar fi să plec, mă voi întoarce! Vă rog să nu mă deranjaţi! Daţi-mi pace!

  Atunci ne-am dat seama că fata era posedată de duhuri necurate. Soţia mea şi cu mine am stăruit în rugăciune până când duhul necurat a plecat, iar ea a putut să mănânce şi să vorbească. Părinţii ei au fost atât de fericiţi când fetiţa lor a fost externată din spital şi a mers cu ei acasă!

  Mai târziu, i-am invitat la un studiu biblic, pe care am hotărât să îl facem împreună. Într-un final, fiica lor a fost botezată şi a intrat în rândul membrilor Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. A mers la Colegiul şi Seminarul Adventist Lakpahana şi a devenit o credincioasă activă şi dedicată mesajului adventist.

  Lăudat fie Domnul pentru călăuzirea Lui minunată. Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru puterea Sa vindecătoare făcătoare de minuni. Şi mulţumiri fie aduse Tatălui nostru ceresc pentru lucrarea cu literatură, care adesea ne pune în legătură cu oameni care au nevoie de binecuvântarea cerului în viaţa lor.

  R. Perumai, Sri Lanka

  Întâlnire cu duhurile necurate - 2016. Într-o zi însorită, mergeam din casă în casă, ca de obicei, făcând colportaj. Eram împreună cu soţia mea şi tocmai prezentam cărţile noastre unui domn, când am avut simţământul că s-ar putea ca el să nu fie foarte interesat de cărţi. De fapt, părea mai degrabă deprimat. Arătându-mi preocuparea, l-am întrebat dacă se simţea bine. Apoi l-am întrebat de ce părea atât de...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...