Articolul precedentLa înălțime
  Articolul următorTestul divinității lui Hristos

  Aşa a fost să fie

  Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea şi cine se încrede în Domnul este fericit. (Proverbele 16:20)

  Spre sfârşitul zilei ajunsesem la ultima casă de pe o stradă. Am bătut la uşă şi femeia din casă s-a uitat pe geamul de lângă uşă. În loc să o deschidă, stătea şi privea insistent la mine.

  În astfel de situaţii, vorbesc mai încet şi, pentru a mă auzi, să fie nevoită să deschidă geamul. Dar femeia doar mă privea. Apoi s-a întors, iar eu nu ştiam ce se întâmplă. Am mers la uşa din spate şi acolo o altă femeie m-a invitat înăuntru. M-am prezentat din nou, crezând că nu mă auzise. Dar mi-a spus că în tot acel timp cât eu am vorbit cu verişoara ei, ea a stat la masa din bucătărie şi m-a auzit foarte bine.

  Mele era profesoară de liceu şi acum îşi obţinea doctoratul în dezvoltarea socială. Era soţia unui pastor metodist, care făcea parte din Consiliul Bisericilor din Fiji. Părea să fie foarte spirituală. Mi-a spus că era conştientă de faptul că trupul ei era templul lui Dumnezeu şi că nu se îngrijea cum trebuie de el. Se rugase ca Domnul să o ajute să se îngrijească mai bine de sănătatea ei, de aceea s-a arătat interesată de lucrarea pe care o făceam.

  I-am prezentat cartea Enjoy It şi i-am spus cum ar putea să o ajute această carte în toate domeniile care o preocupau, i-am deschis cartea la paginile în care se vorbea despre secretele celui mai longeviv popor şi că adventiştii de ziua a şaptea vegetarieni trăiesc mai mult datorită stilului de viaţă sănătos şi a credinţei lor în Dumnezeu, i-a plăcut foarte mult cartea şi m-a întrebat cât costă, i-am spus preţul şi, când s-a uitat în geantă, avea exact suma de bani necesară. A spus că ştie că aşa trebuia să fie.

  I-am dat şi Tragedia veacurilor, dar s-a simţit stânjenită că nu putea să o plătească, i-am spus că era un cadou pentru un client minunat. Mi-a promis că va citi cartea şi mi-a mulţumit pentru vizită, lăudându-L pe Dumnezeu că m-a condus la ea. Ştiu că lucruri mari se vor întâmpla în Fiji, după ce va citi cartea. Sper să o revăd pe Mele. Dar dacă nu voi avea această ocazie aici, sunt sigur că o voi vedea în împărăţia cerurilor.

  Adam Weal, Noua Zeelandă

  Aşa a fost să fie - 2016. Spre sfârşitul zilei ajunsesem la ultima casă de pe o stradă. Am bătut la uşă şi femeia din casă s-a uitat pe geamul de lângă uşă. În loc să o deschidă, stătea şi privea insistent la mine. În astfel de situaţii, vorbesc mai încet şi, pentru a mă auzi, să fie nevoită să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...