Articolul precedentDumnezeu vrea sa lucreze prin tine
  Articolul următorLasă-te sculptat

  Ochii mei au fost deschişi

  Căci noi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulţi, ci vorbim cu inimă curată, din partea lui Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, în Hristos. (2 Corinteni 2:17)

  Lucram ca ajutor într-un magazin când, într-o zi, o femeie a intrat şi ne-a arătat mie şi colegelor mele mai multe cărţi despre sănătate, familie, creşterea şi educarea copiilor şi subiecte spirituale. Cărţile mi s-au părut interesante, aşa că am cumpărat câteva.

  Pe măsură ce citeam, am început să simt o foame tot mai mare după lucrurile spirituale şi după înţelegerea lor. Voiam să o găsesc pe femeia care îmi vânduse cărţile în acea zi în magazin. Voiam să cumpăr şi mai multe cărţi, dar nu ştiam cum să dau de ea.

  Au trecut optsprezece luni de căutări şi, întâmplător, am întâlnit o altă doamnă care mi-a prezentat un set de cinci cărţi scrise de Ellen White şi alte cărţi religioase. Pentru mine, acela a fost un semn din partea lui Dumnezeu. Am păstrat legătura cu femeia care îmi vânduse al doilea set de cărţi. Şi totuşi, când m-a invitat la biserică, am refuzat-o. În loc să citesc cărţile, le-am pus undeva pe un raft, unde au zăcut un an şi jumătate.

  Abia în urma unor evenimente majore din viaţa mea, care m-au destabilizat, m-am întors din nou la acele cărţi. Mai întâi, mi-am pierdut familia. Apoi, a trebuit să mă mut în alt oraş. Doar atunci am început să citesc al doilea set de cărţi, pe care se pusese deja praful, şi atunci ochii mei s-au deschis.

  Într-o zi, prietena mea colportoare m-a invitat să particip la o serie de întâlniri de evanghelizare. Am acceptat să merg doar pentru că voiam să îi fac pe plac. Ascultând mesajele transmise la fiecare întâlnire, mi-am dat seama că, în ultimii trei ani, fugisem de Dumnezeu. Când s-a făcut apel pentru botez, am ieşit în faţă, iar prietena mea, care apoi a devenit sora mea în Hristos, a fost alături de mine.

  Datorită acestor cărţi acum înţeleg adevărul. După botez, am făcut un legământ cu Dumnezeu să ajut la înaintarea lucrării devenind colportoare. Vreau să îi ajut pe oamenii care sunt în aceeaşi situaţie în care am fost şi eu. Acum studiez la şcoala de colportaj din Krasnoyarsk şi cred că informaţiile dobândite aici mă vor ajuta să câştig suflete pentru Hristos.

  Elena Karpacheva, Rusia

  Ochii mei au fost deschişi - 2016. Lucram ca ajutor într-un magazin când, într-o zi, o femeie a intrat şi ne-a arătat mie şi colegelor mele mai multe cărţi despre sănătate, familie, creşterea şi educarea copiilor şi subiecte spirituale. Cărţile mi s-au părut interesante, aşa că am cumpărat câteva. Pe măsură ce citeam, am început să simt o...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...