Articolul precedentFii primul în slujire
  Articolul următorInvestiţi în timp de criză (I)

  Întâlniri de neuitat

  Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: „Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!” (Apocalipsa 18:4)

  La început, când m-am implicat în lucrarea cu literatură, îmi plăcea foarte mult să îi ajut pe oameni să parcurgă studiile biblice It Is Written („Stă scris”). Aveam o frământare: Unde să mă implic? Mă gândeam că, fiind evanghelist cu literatură, nu voi vedea răspunsuri imediate la dragostea lui Dumnezeu. Dar, în acelaşi timp, ştiam că Domnul mă chema, aşa că am ales evanghelizarea prin literatură.

  Dumnezeu m-a dus în casa Valentinei Philippovna, lider al unei biserici charismatice. A cumpărat setul Conflictul veacurilor şi alte cărţi. Am vizitat grupul lor în nenumărate ocazii şi am dezbătut împreună pasaje mai dificile din Biblie.

  Aceşti oameni se rugau şi îi cereau lui Dumnezeu să îi ajute să găsească biserica adevărată. La sfârşitul întâlnirilor noastre, am îndemnat-o pe Valentina să accepte adevărul. Ea a răspuns acestui apel, la fel şi o altă tânără, Svetlana. O lună mai târziu, ambele au primit botezul în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. La scurtă vreme, şi mama Svetlanei a făcut legământ prin botez.

  După o vreme, m-am întors în satul lor. De data aceasta, am vizitat-o împreună cu Svetlana pe una din prietenele ei, care cumpărase setul Conflictul veacurilor şi alte cărţi de Ellen White. După ce ne-am rugat împreună, le-am invitat pe Nina şi pe mama ei să vină la biserică. A doua zi, am întâlnit-o pe Nina, din întâmplare, pe stradă. Faţa ei strălucea. Nina citise deja cartea „Sabbath or Sunday” (,,Sabatul sau Duminica”) şi mi-a spus că va veni la biserică. S-a ţinut de promisiune. Nu după multă vreme, Nina şi mama ei au primit botezul. Când câştigăm suflete pentru Domnul, găsim şi prieteni buni, şi parteneri în lucrarea pentru El. Astăzi, Valentina se roagă neîncetat pentru lucrarea prin literatură, iar Svetlana a renunţat la slujba ei pentru a deveni evanghelistă cu literatură.

  Trebuie să ne rugăm şi să îi cerem lui Dumnezeu să ne ajute să le arătăm altora dragostea Sa prin viaţa şi lucrarea noastră. Dumnezeu doreşte ca toţi să iasă din Babilon – de aceea ne-a înzestrat cu talente, pentru a coopera cu El, iar El ne va da succes.

  Nikolay Sotskov, Ucraina

  Întâlniri de neuitat - 2016. La început, când m-am implicat în lucrarea cu literatură, îmi plăcea foarte mult să îi ajut pe oameni să parcurgă studiile biblice It Is Written („Stă scris”). Aveam o frământare: Unde să mă implic? Mă gândeam că, fiind evanghelist cu literatură, nu voi vedea răspunsuri imediate la dragostea lui Dumnezeu. Dar, în acelaşi timp, ştiam că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...