Articolul precedentEu și cu mine
  Articolul următorInvestiţi în timp de criză (II)

  Botezul miraculos al lui Patrisi

  Domnul păzeşte pe cei fără răutate: eram nenorocit de tot, dar El m-a mântuit. (Psalmii 116:6)

  Patrisi s-a născut într-un sat mic din Tanzania. În 2003, a suferit un accident care l-a mutilat şi a rămas ţintuit la pat. Din fericire, nişte medici voluntari din Spania au văzut starea în care se afla şi i-au făcut o operaţie de bypass, care l-a ajutat oarecum, dar în mare parte tot în pat îşi petrecea timpul.

  Un grup de evanghelişti cu literatura i-au vizitat pe Patrisi şi pe soția lui în perioada unei campanii de evanghelizare organizate în apropierea casei lor. Soţia lui Patrisi i-a invitat pe colportori la ei acasă, unde s-au bucurat de o părtăşie frumoasă împreună. Apoi, pastorul care vorbea în cadrul întâlnirilor împreună cu echipa de prezbiteri au venit şi s-au rugat pentru Patrisi. I-au dat şi câteva cărţi, inclusiv un exemplar din Tragedia veacurilor. Şi, pentru că stătea foarte mult în pat, el a citit toate cărţile, liderii congregaţiei din care făcea parte au venit să îl oprească, dar Patrisi nu a făcut altceva decât să se roage pentru ei.

  Cu ajutorul câtorva prieteni, Patrisi a început să participe la programele bisericii adventiste locale. Astfel, a înţeles mai bine multe lucruri şi, în cele din urmă, a cerut botezul. Din nefericire, leşina adesea şi îşi pierdea cunoştinţa. În ziua botezului, acest lucru s-a întâmplat din nou. De data aceasta, au trebuit să aştepte trei ore ca el să îşi recapete cunoştinţa. În cele din urmă, la ora 9 seara, a fost botezat în faţa multor martori. E interesant că a trecut deja un an de la botezul lui Patrisi şi nu a mai avut loc niciun episod de leşin de atunci încoace. Cu siguranţă că a fost un botez miraculos!

  Doctorii din Spania, un pastor care ţine evanghelizări, evanghelişti cu literatura sârguincioşi, o soţie iubitoare, prezbiterii bisericii locale şi prieteni apropiaţi – cu toţii s-au unit, sub îndrumarea Duhului Sfânt, pentru a fi martori la botezul miraculos al lui Patrisi, care participă cu credincioşie în fiecare Sabat la biserică. Ca urmare a botezului şi exemplului său, mulţi alţii şi-au predat inimile lui Isus şi se pregătesc acum pentru botez. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu plin de iubire!

  Daniel Qamunga, Tanzania

  Botezul miraculos al lui Patrisi - 2016. Patrisi s-a născut într-un sat mic din Tanzania. În 2003, a suferit un accident care l-a mutilat şi a rămas ţintuit la pat. Din fericire, nişte medici voluntari din Spania au văzut starea în care se afla şi i-au făcut o operaţie de bypass, care l-a ajutat oarecum, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...