Articolul precedentEu și cu mine
  Articolul următorInvestiţi în timp de criză (II)

  Botezul miraculos al lui Patrisi

  Domnul păzeşte pe cei fără răutate: eram nenorocit de tot, dar El m-a mântuit. (Psalmii 116:6)

  Patrisi s-a născut într-un sat mic din Tanzania. În 2003, a suferit un accident care l-a mutilat şi a rămas ţintuit la pat. Din fericire, nişte medici voluntari din Spania au văzut starea în care se afla şi i-au făcut o operaţie de bypass, care l-a ajutat oarecum, dar în mare parte tot în pat îşi petrecea timpul.

  Un grup de evanghelişti cu literatura i-au vizitat pe Patrisi şi pe soția lui în perioada unei campanii de evanghelizare organizate în apropierea casei lor. Soţia lui Patrisi i-a invitat pe colportori la ei acasă, unde s-au bucurat de o părtăşie frumoasă împreună. Apoi, pastorul care vorbea în cadrul întâlnirilor împreună cu echipa de prezbiteri au venit şi s-au rugat pentru Patrisi. I-au dat şi câteva cărţi, inclusiv un exemplar din Tragedia veacurilor. Şi, pentru că stătea foarte mult în pat, el a citit toate cărţile, liderii congregaţiei din care făcea parte au venit să îl oprească, dar Patrisi nu a făcut altceva decât să se roage pentru ei.

  Cu ajutorul câtorva prieteni, Patrisi a început să participe la programele bisericii adventiste locale. Astfel, a înţeles mai bine multe lucruri şi, în cele din urmă, a cerut botezul. Din nefericire, leşina adesea şi îşi pierdea cunoştinţa. În ziua botezului, acest lucru s-a întâmplat din nou. De data aceasta, au trebuit să aştepte trei ore ca el să îşi recapete cunoştinţa. În cele din urmă, la ora 9 seara, a fost botezat în faţa multor martori. E interesant că a trecut deja un an de la botezul lui Patrisi şi nu a mai avut loc niciun episod de leşin de atunci încoace. Cu siguranţă că a fost un botez miraculos!

  Doctorii din Spania, un pastor care ţine evanghelizări, evanghelişti cu literatura sârguincioşi, o soţie iubitoare, prezbiterii bisericii locale şi prieteni apropiaţi – cu toţii s-au unit, sub îndrumarea Duhului Sfânt, pentru a fi martori la botezul miraculos al lui Patrisi, care participă cu credincioşie în fiecare Sabat la biserică. Ca urmare a botezului şi exemplului său, mulţi alţii şi-au predat inimile lui Isus şi se pregătesc acum pentru botez. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu plin de iubire!

  Daniel Qamunga, Tanzania

  Botezul miraculos al lui Patrisi - 2016. Patrisi s-a născut într-un sat mic din Tanzania. În 2003, a suferit un accident care l-a mutilat şi a rămas ţintuit la pat. Din fericire, nişte medici voluntari din Spania au văzut starea în care se afla şi i-au făcut o operaţie de bypass, care l-a ajutat oarecum, dar...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...