Articolul precedentEu și cu mine
  Articolul următorInvestiţi în timp de criză (II)

  Botezul miraculos al lui Patrisi

  Domnul păzeşte pe cei fără răutate: eram nenorocit de tot, dar El m-a mântuit. (Psalmii 116:6)

  Patrisi s-a născut într-un sat mic din Tanzania. În 2003, a suferit un accident care l-a mutilat şi a rămas ţintuit la pat. Din fericire, nişte medici voluntari din Spania au văzut starea în care se afla şi i-au făcut o operaţie de bypass, care l-a ajutat oarecum, dar în mare parte tot în pat îşi petrecea timpul.

  Un grup de evanghelişti cu literatura i-au vizitat pe Patrisi şi pe soția lui în perioada unei campanii de evanghelizare organizate în apropierea casei lor. Soţia lui Patrisi i-a invitat pe colportori la ei acasă, unde s-au bucurat de o părtăşie frumoasă împreună. Apoi, pastorul care vorbea în cadrul întâlnirilor împreună cu echipa de prezbiteri au venit şi s-au rugat pentru Patrisi. I-au dat şi câteva cărţi, inclusiv un exemplar din Tragedia veacurilor. Şi, pentru că stătea foarte mult în pat, el a citit toate cărţile, liderii congregaţiei din care făcea parte au venit să îl oprească, dar Patrisi nu a făcut altceva decât să se roage pentru ei.

  Cu ajutorul câtorva prieteni, Patrisi a început să participe la programele bisericii adventiste locale. Astfel, a înţeles mai bine multe lucruri şi, în cele din urmă, a cerut botezul. Din nefericire, leşina adesea şi îşi pierdea cunoştinţa. În ziua botezului, acest lucru s-a întâmplat din nou. De data aceasta, au trebuit să aştepte trei ore ca el să îşi recapete cunoştinţa. În cele din urmă, la ora 9 seara, a fost botezat în faţa multor martori. E interesant că a trecut deja un an de la botezul lui Patrisi şi nu a mai avut loc niciun episod de leşin de atunci încoace. Cu siguranţă că a fost un botez miraculos!

  Doctorii din Spania, un pastor care ţine evanghelizări, evanghelişti cu literatura sârguincioşi, o soţie iubitoare, prezbiterii bisericii locale şi prieteni apropiaţi – cu toţii s-au unit, sub îndrumarea Duhului Sfânt, pentru a fi martori la botezul miraculos al lui Patrisi, care participă cu credincioşie în fiecare Sabat la biserică. Ca urmare a botezului şi exemplului său, mulţi alţii şi-au predat inimile lui Isus şi se pregătesc acum pentru botez. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu plin de iubire!

  Daniel Qamunga, Tanzania

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...