Articolul precedentEcoul intern al muzicii
  Articolul următor„S-a isprăvit!”

  Bun venit din partea unui câine

  Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie. (Psalmii 23:4)

  Într-una din misiunile de colportaj, am ajuns la o casă şi, potrivit obiceiului nostru, am strigat peste gard pentru a vedea dacă e cineva acasă. Uşa principală a casei era deschisă, iar din casă a ieşit un bărbat şi m-a invitat înăuntru. Atunci am observat câinele uriaş care era ţinut în lanţ, în colţul curţii. Se pare că apariţia mea l-a agitat pe câine, care acum sărea şi se smucea furios în lanţ, trăgându-se într-o parte. Deodată, lanţul care îl ţinea legat s-a rupt, eliberând animalul furios, care a început să traverseze curtea în direcţia mea! Am înlemnit. Atunci l-am văzut pe stăpân alergând spre câine. A început să strige la el şi să îi ordone să se oprească. Am închis ochii, pregătindu-mă pentru ce era mai rău! Am deschis ochii încet doar pentru a vedea acel câine mare stând chiar în faţa mea, adulmecându-mi pantalonii şi dând din coadă.

  Deja stăpânul pusese mâna pe câine, respirând cam greu, e adevărat. Mi-a explicat că acel câine obişnuia să muşte străinii şi, văzând că a scăpat din lanţ, era sigur că îmi va produce răni grave.

  – Sunt surprins că nu te-a muşcat! a zis el, întrebându-mă cu ce mă ocup.

  – Sunt mesagerul lui Dumnezeu, domnule, i-am răspuns eu încă tremurând, dar liniştit. Fac lucrarea lui Dumnezeu.

  Când, într-un final, am ajuns în casă, i-am arătat relatarea despre profetul llie şi experienţele sale, care sunt ilustrate în setul My Bible Friends. A privit cu mare interes şi, fără să mai aştepte, a cumpărat setul de cărţi.

  Au trecut mulţi ani de atunci şi, la un moment dat, când am trecut prin zonă, am vizitat biserica de acolo. S-a apropiat de mine un bărbat, m-a salutat cu un zâmbet larg şi mi-a spus:

  – Îţi aduci aminte de mine?

  M-am uitat curios la el, încercând să mi-l amintesc, dar nu am reuşit. A râs şi a spus:

  – Eu eram stăpânul câinelui. Am cumpărat un set de cărţi de la tine! Îţi mulţumesc, acum sunt adventist de ziua a şaptea. Bun venit, frate!

  Îl laud pe Dumnezeu că, în ciuda salutului de„bun venit”al câinelui, un suflet a fost câştigat pentru împărăţia Sa!

  Ben Etulle, Filipine

  Bun venit din partea unui câine - 2016. Într-una din misiunile de colportaj, am ajuns la o casă şi, potrivit obiceiului nostru, am strigat peste gard pentru a vedea dacă e cineva acasă. Uşa principală a casei era deschisă, iar din casă a ieşit un bărbat şi m-a invitat înăuntru. Atunci am observat câinele uriaş care...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...