Articolul precedentEu tot nu-L părăsesc pe Dumnezeu
  Articolul următorInspirați de sus

  Mesagerii tăcuţi

  Ce frumoase sunt pe munţi picioarele celui ce aduce veşti bune, care vesteşte pacea. (Isaia 52:7)

  Domnul m-a chemat în lucrarea cu literatură în urmă cu aproape 50 de ani. Era în anul 1964. Tocmai mă căsătorisem şi pusesem bazele unei afaceri mici cu pălării. Aceasta ne-a adus venituri în casă timp de aproape cinci ani, înainte de a-mi cumpăra un microbuz cu care transportam oamenii în jurul insulei. Domnul mă binecuvânta, dar nu eram mulţumit. Tânjeam după ceva mai mult. Aşa că am vândut microbuzul, am cumpărat o maşină şi am început să lucrez ca evanghelist cu literatură. Eram atât de entuziasmat, încât, în primul an, am fost printre primii zece colportori din sudul Caraibelor în ce priveşte vânzările.

  Dar la sfârşitul anilor ’80, după ce copiii noştri au plecat la facultate, soţia mea, Sheillah, a lucrat 22 de ani cu jumătate de normă. Adesea lucram în echipă. M-am pensionat la 67 de ani, dar nu mi-am putut lua rămas-bun de la munca pe care o iubeam. Acum am 82 de ani şi încă activez în colportaj. Voi continua să fiu activ atât cât Domnul îmi va permite. Aceasta este una dintre cele mai importante lucrări ale bisericii, căci ni se spune că „dacă nu ar fi străduinţele colportorului, mulţi nu ar auzi niciodată avertizarea” (Evanghelizarea prin literatură, p. 6).

  Am o experienţă bine întipărită în minte. Familia Williams a cumpărat cărţi de la mine în repetatele vizite pe care le-am făcut. La ultima vizită, am aflat că domnul Williams murise, i-am spus cuvinte de încurajare doamnei Williams şi m-am rugat împreună cu ea. Apoi s-a mutat şi nu am mai ţinut legătura timp de 15 ani. Recent, la un serviciu special de Sabat, o doamnă a venit la mine şi m-a întrebat dacă îmi aduceam aminte de ea. Nu îmi aminteam, dar când mi-a spus că e doamna Williams, mi-am amintit. Mi-a spus că întreaga ei familie devenise adventistă. Acesta a fost rezultatul „mesagerilor tăcuţi” pe care îi cumpărase în urmă cu mulţi ani. „Mesagerii tăcuţi [cărţile] care ajung în casele oamenilor prin lucrarea colportorului vor întări lucrarea de propovăduire a Evangheliei din toate punctele de vedere” (Evanghelizarea prin literatură, p. 100).

  Grafton Bacchus, Saint Vincent şi Grenadine

  Mesagerii tăcuţi - 2016. Domnul m-a chemat în lucrarea cu literatură în urmă cu aproape 50 de ani. Era în anul 1964. Tocmai mă căsătorisem şi pusesem bazele unei afaceri mici cu pălării. Aceasta ne-a adus venituri în casă timp de aproape cinci ani, înainte de a-mi cumpăra un microbuz cu care...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...