Articolul precedentExperienţă de o viaţă
  Articolul următorSurpriza de la urmă

  Un doctor în teologie

  Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti. (Ieremia 33:3)

  Într-o după-amiază, am fost repartizat să fac colportaj într-o zonă de afaceri. I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să îmi înving teama şi să facă o minune, deoarece lucrurile în acea dimineaţă merseseră mai greu. La a treia clădire la care am ajuns, era un restaurant de tip fast-food. Mă gândeam că oamenii din restaurantele fast-food erau prea ocupaţi pentru a acorda atenţie cărţilor pe care le ofeream eu. M-am rugat totuşi şi am intrat în restaurant. Erau puţine persoane înăuntru şi am mers la doamna de la tejghea, care era chiar managerul localului. Pe când îi prezentam cărţile, un domn care stătea în stânga mea m-a întrebat dacă e cartea Tragedia veacurilor.

  – Da, domnule, aceasta e cartea. Cum aţi aflat de ea?

  – Am citit cartea – o am acasă. Sunt doctor în teologie şi mi-a plăcut foarte mult să citesc despre istorie şi despre profeţi în acea carte!

  A început să îi spună doamnei manager de ce ar trebui să îşi cumpere şi ea cartea. Doamna a cumpărat Tragedia veacurilor pentru ea, iar o colegă de-a ei a cumpărat Peace Above the Storm („Pace deasupra furtunii”). O altă colegă a dorit cartea God’s Answers to Your Questions („Răspunsul lui Dumnezeu la întrebările tale”), dar nu avea bani. Doctorul, săritor, a spus:

  – Nu-ţi face probleme. Plătesc eu cartea.

  Şi a ajuns să cumpere o carte şi pentru el, He Taught Love („El a predat dragostea”). Un lucru şi mai frumos decât toate acestea este că doamna manager împreună cu colegele ei s-au înscris pentru studii biblice.

  Această experienţă m-a învăţat două lucruri. În primul rând, Ellen White spunea în Evanghelizarea prin literatură: „Cu cât sunt puse mai mult în circulaţie cărţile noastre, cu atât mai mare va fi cererea pentru cărţi care să explice adevărul Scripturilor adevărului”(p. 85). Probabil că nu aş fi vândut acele cărţi dacă doctorul nu ar fi citit înainte Tragedia veacurilor şi nu ar fi recunoscut-o în mâna mea. În al doilea rând, Dumnezeu doreşte să îl chemăm să ne conducă într-o experienţă mai profundă cu El şi să asistăm la minuni care, dacă nu l-am cere ajutorul, nu ar avea loc.

  Anonim, Statele Unite ale Americii

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...