La dispoziţia tuturor

  Dacă vezi un om iscusit in lucrul lui, acela poate sta lângă împăraţi, nu lângă oamenii de rând. (Proverbele 22:29)

  Eu sunt cea mai mare dintre cei cinci fraţi şi surori, dar familia noastră s-a destrămat când eu eram în clasa a doua. Am fost crescută de rude, dar nu am putut continua să merg la şcoală. La vârsta de douăzeci de ani am devenit adventistă. Am cunoscut un tânăr care mi-a promis multe lucruri frumoase, inclusiv că se va alătura bisericii. Şi totuşi, după ce ne-am căsătorit, nu s-a ţinut de toate promisiunile făcute şi m-a obligat să mă convertesc la islam.

  La scurtă vreme însă, eu m-am alăturat lucrării de colportaj. Soţul meu ura această lucrare şi râdea de mine, spunând: „Cum poate o femeie analfabetă să vândă cărţi?” Şi mare i-a fost surprinderea când, după prima zi de colportaj, m-am întors fără nicio carte sau revistă. Le vândusem pe toate!

  Am început să învăţ să citesc, urmărind fiecare cuvânt pe care adunarea îl cânta din cartea de imnuri. Făceam la fel când alţii citeau versete biblice cu glas tare. Încet-încet, am învăţat să citesc şi să scriu fără profesor.

  Astăzi, doi dintre cei patru copii ai mei au absolvit facultatea, iar cei doi mai mici îi urmează pe cei mari. Acum avem o situaţie financiară mult mai bună decât înainte şi tocmai am terminat de construit noua noastră casă. Toate aceste binecuvântări lumeşti le avem datorită harului lui Dumnezeu şi a felului în care El mi-a condus viaţa. Prin harul Său, această „femeie analfabetă” poate acum să citească, să scrie şi să vândă cu succes cărţile lui Dumnezeu.

  Vizitele pe care le fac în fiecare zi sunt interesante. Fac colportaj în şcoli publice, chiar şi în şcoli de stat de religie musulmană. Am întâlnit foarte mulţi profesori buni şi credincioşi. Le prezint cărţi spirituale, de sănătate, educaţie şi dezvoltarea caracterului. Sunt un copil fericit al lui Dumnezeu şi îmi place nespus lucrarea de colportaj.

  Când citesc despre părerea înaltă pe care o are Dumnezeu privind la această lucrare, mă consacru din nou cu bucurie, dorind să ajut la salvarea lumii prin literatură. Acesta este mottoul vieţii mele şi sunt foarte recunoscătoare pentru cuvintele inspirate:„Mijloacele de dezvoltare sunt la îndemâna tuturor” (Evanghelizarea prin literatură, p. 56).

  Rustiana lllyas, Indonezia

  La dispoziţia tuturor - 2016. Eu sunt cea mai mare dintre cei cinci fraţi şi surori, dar familia noastră s-a destrămat când eu eram în clasa a doua. Am fost crescută de rude, dar nu am putut continua să merg la şcoală. La vârsta de douăzeci de ani am devenit adventistă. Am cunoscut un tânăr care mi-a promis multe lucruri frumoase, inclusiv că...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...