Articolul precedentMama celor trei eroi
  Articolul următorCalea spre succes

  Eliberare pentru prizonieri

  Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc vești bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război, izbăvirea. (Isaia 61:1)

  Într-o zi, Domnul a deschis o oportunitate pentru mine să pot vorbi cu unul dintre cei mai importanţi ofiţeri navali din ţară, care fuma de 26 de ani, încercase de nenumărate ori să renunţe la fumat, dar fără succes. L-am încurajat să se înscrie la Planul de cinci zile de renunţare la fumat, despre care putea citi în primul volum al cărţii Healthy by Nature. L-am îndrumat şi spre o alimentaţie mai bună, descrisă în aceeaşi carte, care vorbea şi despre cum să umpli golul pe care îl simţi după ce renunţi la fumat.

  La început, ofiţerul nu s-a arătat foarte interesat să urmeze sfaturile din carte. Totuşi nu m-am descurajat. Am înălţat o rugăciune, reamintindu-I lui Dumnezeu că acele cărţi au fost scrise pentru copiii Lui, cum era acel ofiţer. Adresându-i acelui om invitaţia de a învăţa mai multe despre cum să renunţe la fumat, m-am rugat ca el să poată da mărturie despre puterea lui Dumnezeu.

  După câteva săptămâni, m-am întors să îl vizitez şi am fost încântat să aflu că acum urma Planul de renunţare la fumat. După alte câteva săptămâni, am vrut să verific progresul făcut, aşa că m-am întors să îl vizitez. M-a întâmpinat cu un zâmbet larg pe buze: „Nu doar că am învăţat să nu îmi mai placă tutunul, ci nici alcoolul.” Se simţea mai ager şi simţea că îi revine forţa din tinereţe. A putut vedea că Dumnezeu dorea să îl elibereze din acea închisoare.

  Experienţa cu ofiţerul naval a fost una dintre multele ocazii în care am putut da mărturie despre dragostea lui Dumnezeu pentru noi, am putut să-l prezint pe Isus, care a venit să îi elibereze pe oameni din închisoarea plăcerilor lor rele, şi am vorbit despre puterea Duhului Sfânt de a ne ajuta să nu mai cădem. Ca evanghelist cu literatură, am fost îmbărbătat de următorul sfat: „Cei care sunt în lucrarea lui Dumnezeu trebuie să dovedească însufleţire şi hotărâre în lucrarea de câştigare de suflete. (…) Tronul harului trebuie să fie continua noastră sursă de dependenţă” (Evanghelizarea prin literatură, p. 118).

  Bamal Alice Ngo, Camerun

  Eliberare pentru prizonieri - 2016. Într-o zi, Domnul a deschis o oportunitate pentru mine să pot vorbi cu unul dintre cei mai importanţi ofiţeri navali din ţară, care fuma de 26 de ani, încercase de nenumărate ori să renunţe la fumat, dar fără succes. L-am încurajat să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...