Articolul precedentStăpânul amintirilor
  Articolul următorDesăvârșirea

  Drumul spre palat

  Evanghelia aceasta a împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea. (Matei 24:14)

  Ellen White scria: „Lucrarea de colportaj, realizată în mod corespunzător, este o lucrare misionară de cel mai înalt grad” (The Colporteur Evangelist, p. 5). Am îmbrăţişat şi eu această idee şi am mers să lucrez în La Paz, unde se află şi sediul guvernului, precum şi cele mai importante companii şi instituţii din Bolivia. Colportajul s-a dovedit a fi o experienţă unică de întărire a credinţei. Dumnezeu s-a folosit de mine pentru a duce mesajul Său în căsuţele din zonele sărace şi până la palatul prezidenţial.

  Într-o zi, am participat la inaugurarea unei expoziţii importante de la un muzeu, eveniment la care participau multe oficialităţi. Acolo l-am întâlnit pe vicepreşedintele Boliviei. I-am vorbit pe scurt despre proiectele Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, menţionând faptul că acestea erau spre binele societăţii. Când l-am întrebat dacă l-aş putea vizita să-i explic mai multe despre lucrarea mea, a fost de acord şi mi-a cerut să îi scriu un document în care să prezint scopul vizitei mele, numele şi numărul de telefon. Apoi mi-a spus să o semnez astfel: „Prietenul tău din Sucre” în ziua următoare, am mers la biroul vicepreşedintelui pentru a lăsa documentul, iar o săptămână mai târziu, am fost sunat pentru a programa o întâlnire cu dumnealui.

  Data de 1 martie a fost o zi de neuitat. La ora 11 dimineaţa, am ajuns împreună cu pastorul Javier Massi şi cu alţi doi lideri la palat, pentru a-l întâlni pe vicepreşedinte. Mesajul de speranţă pe care i l-am lăsat a venit intr-un moment în care ţara noastră trecea prin multe greutăţi. Acum, câteva cărţi ale bisericii noastre fac parte din biblioteca sa, inclusiv cartea There Is Still Hope („Încă mai există speranţă”), pe care ne-a promis că o va citi.

  La sfârşitul întâlnirii, ne-am rugat împreună. Îmi doresc foarte mult, chiar mai mult decât să mă mai întâlnesc cu el în această lume, să îl întâlnesc în cer împreună cu mulţi alţii pe care i-am întâlnit în colportaj. Evangheliştii cu literatura („oameni speciali”, aşa îi numea vicepreşedintele) trebuie să ducă lumii solia lui Dumnezeu – chiar guvernatorilor, preşedinţilor, prinţilor şi regilor.

  Marcela Ivonneth Huanca Soliz, Bolivia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Sătul să fi bun

  A fi bun - a fi ascultător așa cum îți cere Dumnezeu - înseamnă a fi pregătit pentru ce are Dumnezeu mai bun să ofere.

  Totul va fi clar

  Poate niciodată nu vom înțelege motivul pentru multele lucruri care ni se întâmplă în această viață, dar știu că „Într-o zi, El îmi va explica totul”. Aștept cu nerăbdare acea zi.

  Model perfect

  Dacă ne mărturisim păcatele și le abandonăm, dacă venim la Isus în pocăință și în umilința sufletului, recunoscându-ne incapacitatea de a îndepărta chiar și un punct sau o pată de păcat și sprijinindu-ne numai pe meritele Mântuitorului crucificat, putem aștepta iertarea, căci cuvântul Lui e garantat. GÂNDESC MAI DEPARTE Se află ceva în viața mea care mă împiedică să-L urmez pe Hristos fără rezerve?

  A hűség követelménye

  „Te azért a munkának terhét hordozzad, mint Jézus Krisztus jó vitéze.” (2Tim 2:3)Krisztus katonái vagyunk,...

  Un pas necontrolat

  "Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. "...