Articolul precedentCu Dumnezeu în celulă
  Articolul următorUn plan măreț

  O lumină în întuneric

  Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină. (Isaia 9:2)

  Trăim în ultimele zile ale istoriei acestui pământ. Aproape în fiecare zi vedem şi auzim reportaje despre tragedii, dezastre naturale, violenţă, foamete şi întuneric moral în mijlocul haosului în care trăim. Dumnezeu a ridicat bărbaţi şi femei evanghelişti cu literatură, ca să lumineze pământul cu slava Sa prin cuvântul scris.

  Timp de doi ani, Dijanira frecventase o biserică evanghelică din Brazilia, dar pacea cerului nu domnea în inima ei. Nemulţumită de învăţăturile bisericii ei, a luat hotărârea să ia o pauză de la serviciile religioase. Într-o zi, în timp ce schimba frecvenţele radio, a dat de postul Novo Tempo. Acesta a fost începutul unei etape noi în viaţa ei. A devenit o ascultătoare fidelă a programului de la acel post de radio şi a început să simtă în suflet o pace cerească.

  Apoi, într-o zi, Carlos Henrique Fernandes, evanghelist cu literatură, a vizitat-o pe Dijanira. l-a plăcut prezentarea cărţilor şi şi-a comandat câteva. Când s-a întors la ea cu cărţile, Carlos a auzit un cântec cunoscut venind dinspre radioul ei, astfel că au început o discuţie despre muzică, iar Carlos i-a spus că era membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea – cei care emiteau acel post radio, l-a mai spus că în apropiere era o biserică adventistă şi a invitat-o şi pe ea să participe. Carlos a început să studieze împreună cu Dijanira, răspunzând la întrebările pe care ea le avea. După a patra lecţie, Dijanira a hotărât să îl accepte pe Isus ca Mântuitor al ei personal. În 2011 a primit botezul, moment în care pacea mântuirii a intrat în casa ei.

  Dumnezeu continuă să facă lucruri minunate prin lucrarea cuvântului scris. Mulţi trăiesc în întuneric moral şi spiritual, dar Dumnezeu aşteaptă de la noi să ducem lumina Evangheliei veşnice în întreaga lume. Împarte şi tu literatură astăzi – o carte, o revistă sau o broşură. Ellen White scria: „Noi nu ştim care pot fi rezultatele atunci când oferim broşuri care conţin adevărul prezent” (Evanghelizarea prin literatură, p. 5).

  Vitelmo Lieira, Brazilia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...