Articolul precedentCu Dumnezeu în celulă
  Articolul următorUn plan măreț

  O lumină în întuneric

  Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină. (Isaia 9:2)

  Trăim în ultimele zile ale istoriei acestui pământ. Aproape în fiecare zi vedem şi auzim reportaje despre tragedii, dezastre naturale, violenţă, foamete şi întuneric moral în mijlocul haosului în care trăim. Dumnezeu a ridicat bărbaţi şi femei evanghelişti cu literatură, ca să lumineze pământul cu slava Sa prin cuvântul scris.

  Timp de doi ani, Dijanira frecventase o biserică evanghelică din Brazilia, dar pacea cerului nu domnea în inima ei. Nemulţumită de învăţăturile bisericii ei, a luat hotărârea să ia o pauză de la serviciile religioase. Într-o zi, în timp ce schimba frecvenţele radio, a dat de postul Novo Tempo. Acesta a fost începutul unei etape noi în viaţa ei. A devenit o ascultătoare fidelă a programului de la acel post de radio şi a început să simtă în suflet o pace cerească.

  Apoi, într-o zi, Carlos Henrique Fernandes, evanghelist cu literatură, a vizitat-o pe Dijanira. l-a plăcut prezentarea cărţilor şi şi-a comandat câteva. Când s-a întors la ea cu cărţile, Carlos a auzit un cântec cunoscut venind dinspre radioul ei, astfel că au început o discuţie despre muzică, iar Carlos i-a spus că era membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea – cei care emiteau acel post radio, l-a mai spus că în apropiere era o biserică adventistă şi a invitat-o şi pe ea să participe. Carlos a început să studieze împreună cu Dijanira, răspunzând la întrebările pe care ea le avea. După a patra lecţie, Dijanira a hotărât să îl accepte pe Isus ca Mântuitor al ei personal. În 2011 a primit botezul, moment în care pacea mântuirii a intrat în casa ei.

  Dumnezeu continuă să facă lucruri minunate prin lucrarea cuvântului scris. Mulţi trăiesc în întuneric moral şi spiritual, dar Dumnezeu aşteaptă de la noi să ducem lumina Evangheliei veşnice în întreaga lume. Împarte şi tu literatură astăzi – o carte, o revistă sau o broşură. Ellen White scria: „Noi nu ştim care pot fi rezultatele atunci când oferim broşuri care conţin adevărul prezent” (Evanghelizarea prin literatură, p. 5).

  Vitelmo Lieira, Brazilia

  O lumină în întuneric - 2016. Timp de doi ani, Dijanira frecventase o biserică evanghelică din Brazilia, dar pacea cerului nu domnea în inima ei. Nemulţumită de învăţăturile bisericii ei, a luat hotărârea să ia o pauză de la serviciile religioase. Într-o zi, în timp ce schimba frecvenţele radio, a dat de...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...