Articolul precedentNumai prin har
  Articolul următorAlegerea îți aparține

  Perseverenţa e răsplătită

  [Dragostea] acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. (1 Corinteni 13:7)

  Evangheliştii cu literatură ar trebui să fie întotdeauna deschişi la glasul Duhului Sfânt şi ar trebui să se încreadă pe deplin în Dumnezeu, căci lucrarea lor nu poate fi prezisă cu precizie şi nici planificată sistematic. Într-o ocazie, când lucram într-un bloc, rezultatele lucrării mele ar fi putut fi total diferite dacă nu aş fi fost stăruitor şi deschis la planul lui Dumnezeu.

  Într-una din zile, am sunat la soneria unui apartament şi am fost întâmpinată de o doamnă în vârstă. M-am prezentat şi i-am făcut cunoscut scopul vizitei mele.

  – Vând cartea Tragedia veacurilor şi milioane de oameni din întreaga lume citesc această carte. Dacă o veţi citi, nu vă va părea rău.

  – Îmi pare rău, dar nu am bani.

  – Nu vă faceţi griji, i-am răspuns, puteţi împrumuta cartea.

  Între timp a intrat şi fiica ei în discuţie:

  – Aici sunt 10 000 de ruble pentru misiunea ta. Nu trebuie să laşi cartea.

  – Nu vreau să iau banii pentru misiunea mea, i-am spus eu. Vreau doar ca mama ta să citească această carte.

  Nu am putut ajunge la o înţelegere cu ea, aşa că am continuat să merg din uşă în uşă, ajungând la ultimul etaj al clădirii. În mintea mea a rămas gândul că acea doamnă îşi dorea cu adevărat să citească cartea, aşa că m-am întors şi am sunat din nou la uşa lor.

  – Trebuie să luaţi cartea şi să o citiţi, am spus eu.

  – Nu, nu am nevoie de ea, a insistat femeia.

  – Îmi doresc atât de mult să o citiţi, i-am spus eu.

  Dar cuvintele mele păreau să nu conteze, aşa că am plecat. Ajunsă la parter, dintr-o dată am auzit-o pe femeie strigând:

  – Te rog, opreşte-te! Nu pleca! Vreau cartea. Te rog, întoarce-te! Femeia avea banii în mână şi era fericită să cumpere Tragedia veacurilor.

  Fie că vând o carte, fie că o ofer gratuit sau o împrumut cuiva să o citească, am învăţat importanţa perseverenţei şi a nevoii de a avea inima îndreptată spre oameni. Imaginează-ţi câte cărţi schimbă vieţile cititorilor, în timp ce citeşti acest devoţional. Şi acum imaginează-ţi câte cărţi aşteaptă să fie distribuite – de tine.

  Lydia Ryabova, Belarus

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...