Articolul precedentNumai prin har
  Articolul următorAlegerea îți aparține

  Perseverenţa e răsplătită

  [Dragostea] acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. (1 Corinteni 13:7)

  Evangheliştii cu literatură ar trebui să fie întotdeauna deschişi la glasul Duhului Sfânt şi ar trebui să se încreadă pe deplin în Dumnezeu, căci lucrarea lor nu poate fi prezisă cu precizie şi nici planificată sistematic. Într-o ocazie, când lucram într-un bloc, rezultatele lucrării mele ar fi putut fi total diferite dacă nu aş fi fost stăruitor şi deschis la planul lui Dumnezeu.

  Într-una din zile, am sunat la soneria unui apartament şi am fost întâmpinată de o doamnă în vârstă. M-am prezentat şi i-am făcut cunoscut scopul vizitei mele.

  – Vând cartea Tragedia veacurilor şi milioane de oameni din întreaga lume citesc această carte. Dacă o veţi citi, nu vă va părea rău.

  – Îmi pare rău, dar nu am bani.

  – Nu vă faceţi griji, i-am răspuns, puteţi împrumuta cartea.

  Între timp a intrat şi fiica ei în discuţie:

  – Aici sunt 10 000 de ruble pentru misiunea ta. Nu trebuie să laşi cartea.

  – Nu vreau să iau banii pentru misiunea mea, i-am spus eu. Vreau doar ca mama ta să citească această carte.

  Nu am putut ajunge la o înţelegere cu ea, aşa că am continuat să merg din uşă în uşă, ajungând la ultimul etaj al clădirii. În mintea mea a rămas gândul că acea doamnă îşi dorea cu adevărat să citească cartea, aşa că m-am întors şi am sunat din nou la uşa lor.

  – Trebuie să luaţi cartea şi să o citiţi, am spus eu.

  – Nu, nu am nevoie de ea, a insistat femeia.

  – Îmi doresc atât de mult să o citiţi, i-am spus eu.

  Dar cuvintele mele păreau să nu conteze, aşa că am plecat. Ajunsă la parter, dintr-o dată am auzit-o pe femeie strigând:

  – Te rog, opreşte-te! Nu pleca! Vreau cartea. Te rog, întoarce-te! Femeia avea banii în mână şi era fericită să cumpere Tragedia veacurilor.

  Fie că vând o carte, fie că o ofer gratuit sau o împrumut cuiva să o citească, am învăţat importanţa perseverenţei şi a nevoii de a avea inima îndreptată spre oameni. Imaginează-ţi câte cărţi schimbă vieţile cititorilor, în timp ce citeşti acest devoţional. Şi acum imaginează-ţi câte cărţi aşteaptă să fie distribuite – de tine.

  Lydia Ryabova, Belarus

  Perseverenţa e răsplătită - 2016. Evangheliştii cu literatură ar trebui să fie întotdeauna deschişi la glasul Duhului Sfânt şi ar trebui să se încreadă pe deplin în Dumnezeu, căci lucrarea lor nu poate fi prezisă cu precizie şi nici planificată sistematic. Într-o ocazie, când lucram într-un bloc, rezultatele lucrării mele ar fi putut fi total diferite dacă...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...