Serafima si biserica ei

  Nu ziceţi voi că mai sunt patru luni până la seceriş? Iată, Eu vă spun: Ridicaţi-vă ochii şi priviţi holdele care sunt albe acum, gata pentru seceriş. (Ioan 4:35)

  Serafima Kovalyova interacţionează foarte bine cu oamenii. Prietenii vin adesea la ea acasă, unii pentru a plânge, iar alţii pentru a-şi împărtăşi bucuriile. În urmă cu câţiva ani, Serafima nu mai simţea pace în inima ei. Obişnuia să participe la slujbele Bisericii Ortodoxe din localitatea ei, dar îşi punea multe întrebări. „Cine este Dumnezeu? Cum este El? Ce aşteaptă de la mine?”

  Când a văzut o reclamă pentru o serie de conferinţe biblice, s-a hotărât să participe. La încheierea conferinţelor, nu îşi putea închipui că mai poate să îşi petreacă serile fără să studieze Biblia cu alţi credincioşi şi fără să asculte muzică creştină. Şi-a dat seama atunci că înţelegerea unor pasaje biblice o ajuta să îşi rezolve problemele zilnice. Dar cum putea să împărtăşească şi cu alţii ce descoperise?

  În timpul întâlnirilor, Serafima s-a împrietenit cu un grup de colportoare. Aceste femei au invitat-o să participe la întâlnirile bisericii din oraşul vecin. Doi ani a străbătut drumul până acolo cu trenul, iar când se întorcea acasă îi povestea soţului ei despre predici, despre noii ei prieteni şi despre experienţele lor de credinţă. După ceva vreme, a primit botezul şi, după doi ani, şi soţul ei a fost botezat. S-a întrebat cum ar putea găsi oameni care îşi doreau să cunoască mai multe despre Domnul şi a hotărât să distribuie literatură adventistă. Aşa că le-a rugat pe prietenele ei colportoare să o ajute. Au mers din casă în casă timp de un an. Adresele celor care se arătau interesaţi ajungeau la Serafima. Apoi ea îi vizita şi le vorbea despre Dumnezeu. La scurtă vreme, în apartamentul Serafimei au început să se ţină servicii de închinare. Ea a continuat să distribuie cărţi. De asemenea, a înfiinţat şi o „bibliotecă mobilă” – o masă amplasată pe stradă, unde oamenii puteau veni să împrumute cărţi.

  În 2007, s-a format o biserică de 27 de membri, care ţin un jurnal al activităţii lor pentru a vedea modul în care i-a condus Dumnezeu. Astăzi au un lăcaş frumos de închinare şi grupul lor continuă să crească. Holdele sunt gata de seceriş, iar Serafima împreună cu prietenele ei continuă să slujească în oraşul ei.

  Vasiliy Murga, Rusia

  Serafima si biserica ei - 2016. Serafima Kovalyova interacţionează foarte bine cu oamenii. Prietenii vin adesea la ea acasă, unii pentru a plânge, iar alţii pentru a-şi împărtăşi bucuriile. În urmă cu câţiva ani, Serafima nu mai simţea pace în inima ei. Obişnuia să participe la slujbele Bisericii Ortodoxe din localitatea ei, dar îşi punea multe întrebări.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...