Întâlnire cu harul lui Dumnezeu

Căci bucuria Domnului va fi tăria voastră. (Neemia 8:10)

În 2008 am primit invitaţia din partea Departamentului Publicaţii al Uniunii Koreene să traduc devoţionalul Miracles of Grace („Minuni ale Harului”) din limba engleză în limba coreeană. Traducând această carte, am simţit o chemare puternică din partea Duhului Sfânt de a mă alătura lucrării de colportaj. Aşa că, în martie 2009, am devenit evanghelistă cu literatură. Am experimentat atunci personal puterea harului lui Dumnezeu.

Lucrarea cu literatura este una dintre cele mai măreţe lucrări misionare.

Pe când eram încă în perioada de instruire, l-am întâlnit pe managerul filialei unei bănci, care îşi făcuse o părere foarte proastă despre biserica noastră, după ce vizitase una din instituţiile bisericii noastre. În acea seară, mă rugam pentru persoanele pe care le întâlnisem pe parcursul zilei, dar în special pentru managerul băncii. Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele şi m-a ajutat să îl pot îndruma pe acel bărbat să vadă şi binele din biserica noastră, nu să îşi întemeieze părerea doar pe baza unei situaţii negative. La ceva timp după aceea, acel domn a donat o sumă considerabilă de bani (chiar instituţiei pe care o vizitase, dar şi pentru alte programe de lucrare prin literatură.) Şi mai important însă este faptul că a acceptat mesajul advent şi a devenit un membru al bisericii noastre.

Într-o altă ocazie, am întâlnit directorul unei companii care citise revista Semnele timpului cât fusese în închisoare, în tinereţea sa, ca urmare a implicării într-o mişcare studenţească. Acum dorea să ajute Casa de Editură Coreenă. A distribuit revista Semnele timpului prietenilor săi şi oamenilor de afaceri pe care îi cunoştea şi a sponsorizat o sută de abonamente la revistă. împreună cu câţiva prieteni apropiaţi a cumpărat şi distribuit multe publicaţii ale editurii noastre. Dumnezeu a lucrat la inima acelor prieteni, iar ei, la rândul lor, au devenit membri ai bisericii.

Îl laud pe Dumnezeu pentru privilegiul de a traduce Miracles of Grace, primul devoţional al Departamentului Misiune. Astfel am fost condusă către această lucrare preţioasă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru numeroasele întâlniri cu harul Său în activitatea mea de colportaj. Fie ca toţi cititorii să fie binecuvântaţi şi încurajaţi citind acest devoţional.

Won Wha Kang, Coreea de Sud

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor