Articolul precedentCei care se cred singuri neprihăniți
  Articolul următorCopilul meu

  Întâlnire cu harul lui Dumnezeu

  Căci bucuria Domnului va fi tăria voastră. (Neemia 8:10)

  În 2008 am primit invitaţia din partea Departamentului Publicaţii al Uniunii Koreene să traduc devoţionalul Miracles of Grace („Minuni ale Harului”) din limba engleză în limba coreeană. Traducând această carte, am simţit o chemare puternică din partea Duhului Sfânt de a mă alătura lucrării de colportaj. Aşa că, în martie 2009, am devenit evanghelistă cu literatură. Am experimentat atunci personal puterea harului lui Dumnezeu.

  Lucrarea cu literatura este una dintre cele mai măreţe lucrări misionare.

  Pe când eram încă în perioada de instruire, l-am întâlnit pe managerul filialei unei bănci, care îşi făcuse o părere foarte proastă despre biserica noastră, după ce vizitase una din instituţiile bisericii noastre. În acea seară, mă rugam pentru persoanele pe care le întâlnisem pe parcursul zilei, dar în special pentru managerul băncii. Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele şi m-a ajutat să îl pot îndruma pe acel bărbat să vadă şi binele din biserica noastră, nu să îşi întemeieze părerea doar pe baza unei situaţii negative. La ceva timp după aceea, acel domn a donat o sumă considerabilă de bani (chiar instituţiei pe care o vizitase, dar şi pentru alte programe de lucrare prin literatură.) Şi mai important însă este faptul că a acceptat mesajul advent şi a devenit un membru al bisericii noastre.

  Într-o altă ocazie, am întâlnit directorul unei companii care citise revista Semnele timpului cât fusese în închisoare, în tinereţea sa, ca urmare a implicării într-o mişcare studenţească. Acum dorea să ajute Casa de Editură Coreenă. A distribuit revista Semnele timpului prietenilor săi şi oamenilor de afaceri pe care îi cunoştea şi a sponsorizat o sută de abonamente la revistă. împreună cu câţiva prieteni apropiaţi a cumpărat şi distribuit multe publicaţii ale editurii noastre. Dumnezeu a lucrat la inima acelor prieteni, iar ei, la rândul lor, au devenit membri ai bisericii.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru privilegiul de a traduce Miracles of Grace, primul devoţional al Departamentului Misiune. Astfel am fost condusă către această lucrare preţioasă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru numeroasele întâlniri cu harul Său în activitatea mea de colportaj. Fie ca toţi cititorii să fie binecuvântaţi şi încurajaţi citind acest devoţional.

  Won Wha Kang, Coreea de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...