Articolul precedentUn strigăt de ajutor
  Articolul următorSteagul egalității

  Va trăi!

  Harul Meu îţi este de ajuns, căci puterea Mea in slăbiciune este făcută desăvârşită. (2 Corinteni 12:9)

  În 2007 am fost dusă de urgenţă la spital pentru o operaţie abdominală. Mi s-a făcut anestezie, dar nu a avut niciun efect. Eram îngrozită în timp ce intram în sala de operaţii, fiind trează de-a binelea. Am simţit înţepătura ascuţită a bisturiului şi smucitura mea puternică a complicat şi mai mult operaţia.

  – Esther, mă auzi? m-a întrebat un chirurg.

  – Da, i-am răspuns eu, dându-mi seama de gravitatea situaţiei când am auzit pe cineva întrebând: „Doctore, ce facem acum?”

  Răspunsul lui a fost că trebuie să se acţioneze rapid, altfel voi muri.

  – Curând vom putea opri acest potop de sânge, a spus el.

  Puteam să-mi dau seama că situaţia era destul de gravă. În ora aceea întunecată, am simţit că viaţa mea atârna pe cântar. „Doamne, Te rog, dă-mi a doua şansă,” m-am rugat eu cu voce tare.

  Doctorii se chinuiau. Chiar şi ei L-au invocat pe Dumnezeu. Câteva ore mai târziu, am auzit un oftat de uşurare, când chirurgul-şef a spus: „A reuşit. Va trăi!” Atunci am rostit încă o rugăciune – o rugăciune de mulţumire. Pe patul meu singuratic de spital, în perioada de recuperare, am pledat la Dumnezeu pentru vindecare şi putere, pentru a deveni o forţă spre bine în lucrarea cu literatura.

  Pe măsură ce mă recuperam, puterea mea era reînnoită. M-am întors în colportaj şi Dumnezeu m-a condus la şcolile din Rift Valley, unde am întâlnit directori, consilieri şi profesori îndrumători care au cumpărat cărţi în valoare de mii de şilingi. Am vândut mii de cărţi şi membrilor altor confesiuni creştine.

  Pot vedea clar că adevăratul punct de pornire în călătoria de succes a colportajului a început în sala de operaţie, când l-am cerut lui Dumnezeu a doua şansă. Primind-o, speranţa mea a înmugurit. Mi-am pus ţinte mai înalte, am lucrat cu sârguinţă şi am văzut cum Domnul a deschis uşi şi mai mari, şi mai mici. Prin harul Lui care dă putere, am vândut cărţi în valoare de 29.000 de dolari pe parcursul acelui an. Da, harul Lui îmi este de ajuns! Astăzi tânjesc să aud vocea Stăpânului spunând: „Bine, rob bun şi credincios!… Intră în bucuria stăpânului tău!” (Matei 25:23).

  Esther Wambura, Africa de Sud

  Va trăi! - 2016. În 2007 am fost dusă de urgenţă la spital pentru o operaţie abdominală. Mi s-a făcut anestezie, dar nu a avut niciun efect. Eram îngrozită în timp ce intram în sala de operaţii, fiind trează de-a binelea. Am simţit înţepătura ascuţită a bisturiului şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...