Articolul precedentDarul lui Dumnezeu
  Articolul următorSfințenia este…

  Totul începe cu noi

  Împărăţia cerurilor se aseamănă cu un grăunte de muştar, pe care l-a luat un om şi l-a semănat în ţarina sa. Grăuntele acesta, in adevăr, este cea mai mică dintre toate seminţele, dar, după ce a crescut, este mai mare decât zarzavaturile şi se face un copac, aşa că păsările cerului vin şi îşi fac cuiburi în ramurile lui. (Matei 13:31,32)

  În ultimii 10 ani am lucrat ca evanghelist cu literatură în Kârgâsztan. Sunt mama altor doi evanghelişti cu literatura, Liana şi Diana, iar soţul meu este pastor.

  Într-o zi, am ajuns la o fabrică de băuturi spirtoase, unde se prepara alcool medicinal. Acolo am întâlnit-o pe Tatiana, contabila fabricii. După ce am prezentat cărţile, ea a cumpărat Viaţa lui Iisus şi un set de cărţi pentru copii. Aceste cărţi au lăsat o impresie adâncă asupra Tatianei şi a fiului ei şi au început să fie tot mai interesaţi de Dumnezeu şi de Biblie.

  După o vreme, am vizitat-o pe Tatiana din nou. A fost foarte bucuroasă să mă vadă. Mi-a spus că îşi dorea să cumpere mai multe cărţi. De data aceasta, a cumpărat Tragedia veacurilor şi Atlasul biblic. A fost atât de încurajată de noile cărţi, încât dorea să spună tuturor angajaţilor despre ele. Când le-a calculat salariile, şi-a scris un bileţel, ca să îşi aducă aminte să le povestească tuturor de cărţile acelea interesante. Prin urmare, când le împărţea muncitorilor salariile, ea le spunea despre cărţi şi îi încuraja să le cumpere.

  Tatiana a aranjat ca eu să pot să îmi prezint cărţile în faţa muncitorilor din acea fabrică şi a mai făcut un lucru foarte neobişnuit – a reuşit să obţină o reducere, astfel încât angajaţii să îşi poată permite să cumpere cărţile. Fiul Tatianei a dus Atlasul biblic la şcoală şi a fost foarte fericit când profesoara s-a uitat prin el.

  Ne rugăm ca Tatiana să îşi predea inima Domnului. Şi sunt şanse ca acest lucru să se întâmple curând.

  Aşa se duce mai departe vestea bună a dragostei lui Dumnezeu. Lăsăm cărţi într-o casă, iar Cuvântul se răspândeşte la familie, vecini, colegi, studenţi şi alţii. Fiecare evanghelist cu literatură implicat în această lucrare binecuvântată nu trebuie să uite că noi lucrăm împreună cu marele învăţător, care ne conduce să împărtăşim Vestea bună. Să mergem înainte plini de credincioşie.

  Valentina Devytkina, Kârgâsztan

  Totul începe cu noi - 2016. În ultimii 10 ani am lucrat ca evanghelist cu literatură în Kârgâsztan. Sunt mama altor doi evanghelişti cu literatura, Liana şi Diana, iar soţul meu este pastor. Într-o zi, am ajuns la o fabrică de băuturi spirtoase, unde se prepara alcool medicinal. Acolo am întâlnit-o pe Tatiana, contabila fabricii. După ce am prezentat cărţile...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!