Articolul precedentChiar mie?
  Articolul următorSfințirea este…

  Perseverează întotdeauna

  Dar cine îşi va adânci privirile în legea desăvârşită, care este legea slobozeniei, şi va stărui în ea… va fi fericit în lucrarea lui. (Iacov 1:25)

  În prima mea campanie de vară ca evanghelist cu literatură am fost foarte speriat. Aproape că nu am avut nicio experienţă şi eram într-un oraş mare, departe de familia mea. Îmi era teamă şi de eşec. Până la sfârşitul lunii decembrie, vândusem doar câteva reviste. Nici luna ianuarie nu pot spune că a fost mai rodnică. Ultima lună a campaniei a fost ca celelalte. În fiecare zi îmi prezentam materialele de 15-20 de ori. Mă rugam, studiam, predicam şi făceam tot ce trebuia, dar tot vindeam puţine cărţi. Cărţile şi revistele pe care reuşeam să le vând nu erau de ajuns nici să îmi acopere costurile pentru hrană şi cazare.

  Am plâns înaintea lui Dumnezeu, dar nu ştiam unde anume greşeam. Mai erau două zile din acea campanie şi L-am rugat pe Dumnezeu să mă ajute să vând cel puţin o carte. Am mers la lucru cu acelaşi entuziasm pe care l-am avut şi în prima azi, propunându-mi să ţin 20 de prezentări. La a treia vizită, m-a întâmpinat un domn politicos şi amabil, i-am arătat cartea No stress („Fără stres”). Mi-a spus că era exact ce avea nevoie pentru firma lui. Angajaţii lui erau stresaţi şi aveau performanţe slabe. M-a întrebat dacă pot să îi livrez 200 de exemplare ale cărţii în acea zi, la ora 4 după-amiaza. Mi-a dat adresa firmei şi mi-a spus că mă aşteaptă. M-am rugat pentru el şi mi-am luat rămas-bun.

  La biroul Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie, nimănui nu-i venea să creadă. Nu vândusem nici măcar 10 cărţi în trei luni. Cum puteam acum să mă prezint cu o comandă de peste 200 de cărţi? Totuşi mi-au dat cărţile, iar directorul şi doi asistenţi au mers cu mine cu taxiul. Când am ajuns acolo, paznicul a luat cărţile şi ne-a îndrumat spre biroul managerului. Ne-a întâmpinat prietenos şi mi-a mulţumit că m-am ţinut de promisiune. Mi-a dat un cec pentru 2 400 de dolari – suma de care aveam nevoie pentru a-mi plăti şcoala, datoriile şi biletul de întoarcere la şcoală. Ba încă mi-au rămas 400 de dolari.

  Rezultatele au arătat că a meritat să perseverez până în ultima zi de campanie. Perseverenţa însăşi este o răsplată. Perseverează până la sfârşit în tot ce faci, în special în colportaj.

  Gualberto Mamani, Bolivia

  Perseverează întotdeauna - 2016. În prima mea campanie de vară ca evanghelist cu literatură am fost foarte speriat. Aproape că nu am avut nicio experienţă şi eram într-un oraş mare, departe de familia mea. Îmi era teamă şi de eşec. Până la sfârşitul lunii decembrie, vândusem doar
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...