Articolul precedentMotorul vieții noastre
  Articolul următorPrieten sau dușman?

  Mesajul îi tot ieşea în cale

   

  Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul. (Psalmii 19:7)

  Janette Frazier a ajuns într-o zi la magazinul ei din Madera, California, și a găsit o revistă în cutia poştală de la uşă. Revista se numea Legea libertății şi vorbea despre cele Zece Porunci. A acceptat adevărul despre Sabat și a comandat o altă revistă, O zi de aducere-aminte. După ce a primit-o şi a citit-o, a comandat încă zece exemplare pentru membrii familiei ei.

  Totuşi Janette nu era sigură care era voia lui Dumnezeu pentru ea. S-a rugat ca, dacă va fi să continue cu păzirea Sabatului, Dumnezeu să îşi arate i redincioşia Lui. La scurtă vreme după aceea, în timp ce se afla în parcarea unui mail, un tânăr a venit la ea cu un pliant GLOW, numit O zi de aducere aminte. A fost foarte entuziasmată şi a întrebat dacă ar putea citi toate pliantele GLOW şi să le distribuie în magazinul ei.

  Chiar dacă a simţit că Dumnezeu răspunsese rugăciunii ei şi îi dăduse o confirmare, ea s-a rugat ca El să îi vorbească încă o dată. Chiar în ziua următoare i-a venit răspunsul, care zăcea pe un coş de gunoi la intrarea în magazinul ei – era acelaşi pliant GLOW pe care îl primise cu o zi înainte – O zi de aducere aminte.

  Luând pliantul, Janette a sunat la numărul de telefon de pe verso, s-a înscris la studiile biblice Amazing Facts şi a parcurs cele 14 studii în mai puţin de o săptămână. Timp de trei luni, Janette nu a mers la nicio biserică. Apoi a început să sune la sediul GLOW în fiecare săptămână. S-a împrietenit cu secretara de acolo, care a înscris-o la studii biblice pentru avansaţi. Câteva zile mai târziu, Janette citea cursul despre Spiritul Profetic, când şi-a dat seama că cele două cărţi îi erau cunoscute. Spre surprinderea ei, ea le-a găsit pe amândouă pe un raft din casa ei. Fratele ei mai mare, fost pastor adventist, îi dăduse Calea către Hristos şi Viaţa lui Iisus pe când avea 18 ani. Acum, 28 de ani mai târziu, a început să le citească.

  Recent, în perioada Crăciunului, Janette a devenit membră a Bisericii Adventiste. Ea a mărturisit că ceea ce a impresionat-o cel mai mult a fost faptul că Dumnezeu a folosit literatura pentru a-i confirma că El este la cârma vieţii ei.

  Lisa Manzanares, Statele Unite ale Americii

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...