Articolul precedentO floare ocrotită de El
  Articolul următorPocăința este…

  Aşa cum sunt

  Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face slobozi. (Ioan 8:32)

  Înainte de a deveni adventist de ziua a şaptea, eram un membru consacrat al Bisericii Episcopale. Eram tânăr şi puţin timid, dar după absolvirea liceului, m-am înscris la Institutul Teologic „Seth C. Edwards”, unde am studiat patru ani. Când mi s-a oferit o bursă pentru a merge mai departe, m-am înscris la master la Universitatea din Cuttington.

  Din nefericire, în ţara noastră a izbucnit războiul civil. Aşa că am fugit în Republica Guineea, unde m-am stabilit într-o comunitate de musulmani. Studiind Scriptura şi istoria, mi-am dat seama că Sabatul zilei a şaptea a săptămânii create de Dumnezeu trebuia sfinţit. Am început să mă simt vinovat când lucram sâmbăta. Acel simţământ a început să se intensifice, până nu am mai avut linişte deloc. Aşa că, în 1994, am încetat să mai lucrez sâmbăta.

  Apoi, într-o dimineaţă a anului 1995, la 6:30, în timp ce eram în camera mea, pregătindu-mă să merg la muncă, am auzit de afară un cântec: „Aşa cum sunt.” Părea incredibil să auzi un astfel de cântec într-un cartier plin de musulmani. Am ieşit şi i-am întâlnit pe doi dintre cei care cântau. M-au invitat să mă alătur lor în dimineaţa următoare, iar eu am acceptat. Apoi m-au invitat să particip la devoţionalul de seară. Atunci le-am spus că sunt episcopalian din Liberia, iar ei mi-au spus că sunt membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. M-au invitat să mă închin împreună cu ei în următorul Sabat şi am acceptat cu bucurie invitaţia lor.

  Acceptam adevărul mesajului adventist pe măsură ce îl descopeream. Acum mă închin în ziua sfântă de Sabat a lui Dumnezeu, iar El m-a binecuvântat în măsură bogată. Astăzi sunt capelan al Bisericii Adventiste în cadrul Spitalului Cooper din Monrovia, Libia. Soţia mea şi cu mine am fost binecuvântaţi cu două fete şi doi băieţi. Sunt şi evanghelist cu literatură şi slujesc ca preşedinte al Organizaţiei Evangheliştilor cu Literatura din Liberia. Organizaţia noastră este înflăcărată în lucrarea pentru Hristos, aducând, ca niciodată mai înainte, speranţa în casele oamenilor. Sunt recunoscător că sunt adventist, căci „adevărul [ne] va face slobozi”.

  K. M. Huntington Gilpin, Liberia

  Aşa cum sunt - 2016. Înainte de a deveni adventist de ziua a şaptea, eram un membru consacrat al Bisericii Episcopale. Eram tânăr şi puţin timid, dar după absolvirea liceului, m-am înscris la Institutul Teologic „Seth C. Edwards”, unde am studiat patru ani. Când mi s-a oferit o bursă pentru a merge mai departe, m-am înscris la...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...