Articolul precedentUnde-ți va fi inima?
  Articolul următorPrietenie

  Hrănit cu ce e mai bun – cărţi şi mâncare

   

  Atunci te vei putea desfăta în Domnul…, te voi face să te bucuri de moştenirea tatălui tău lacov. (Isaia 58:14)

  Ideea de a ieşi la lucru în fiecare zi, în căutare de candidaţi pentru cer, mă încântă nespus. După cum frumoasele flori strălucesc şi dansează în lumina soarelui, aşa îmi place să cred că va fi următoarea mea vizită, în care poate că există o persoană a cărei inimă să salte de bucurie pentru că a primit vestea bună a Evangheliei, o persoană pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru venirea mea.

  Într-o zi, am întâlnit o diaconeasă dintr-o biserică protestantă şi i-am vorbit despre cartea Tragedia Veacurilor. După ce m-am întâlnit cu ea de mai multe ori, i-am prezentat şi setul de cărţi Family and Education. După o vreme, mi-a spus că soţul ei studiase setul Faith for today înainte ca ei să fie căsătoriţi şi îşi aminteşte că i-a spus:„Sabatul biblic este sâmbăta de astăzi.”

  Cum pot continua să o ajut pe această femeie? mă gândeam eu. Cu inima plină de rugăciune, soţia mea a pregătit nişte preparate vegetariene pe care să le ducem celor doi şi i-am vizitat adesea, devenind prieteni apropiaţi.

  Într-o ocazie, ne-a spus că pastorul ei programase o întâlnire pastorală cu toţi pastorii bisericii din regiunea de nord a Chung-Namului. Am întrebat dacă ar dori să participăm şi noi şi să prezentăm nişte preparate vegetariene delicioase. Răspunsul lui a fost următorul: „Aleluia! Aţi vrea să veniţi?” A spus apoi că va prezenta mesajul sănătăţii adventist şi le va explica faptul că suntem o biserică care are la bază Biblia. De asemenea, le va spune că, dacă îşi doresc să crească spiritual, trebuie să citească Tragedia Veacurilor şi Home and Education („Căminul şi educaţia”).

  Toţi pastorii au lăudat preparatele noastre vegetariene. Pastorul responsabil de întâlnire a pus cărţile noastre într-un loc în care toţi să le poată vedea. A spus în faţa tuturor că el însuşi citise cărţile şi că erau corecte din punct de vedere biblic. Cu cât citea mai mult, cu atât mai mişcată îi era inima. „Acestea nu sunt nişte cărţi obişnuite”, a spus el.

  Viaţa mea a fost cu adevărat îmbogăţită de această lucrare, de frumuseţea mesajului nostru şi de calitatea cărţilor pe care le avem de oferit lumii. Sunt atât de binecuvântat!

  Hyoung Geun Seo, Coreea de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...