Articolul precedentCăutarea lui Dumnezeu
  Articolul următorMuzica lui Dumnezeu

  El vede, aude şi îi pasă

  Cel ce a sădit urechea s-ar putea să n-audă? Cel ce a întocmit ochiul s-ar putea să nu vadă? (Psalmii 94:9)

  Una din clientele mele, o cunoştinţă mai veche, a suferit un atac cerebral în urma căruia nu mai poate vorbi, înghiţi sau folosi picioarele. O cunoşteam de mulţi ani şi a cumpărat multe cărţi de la mine. Când am văzut-o în acea stare, am început să înălţăm rugăciuni de mijlocire pentru ea, încrezându-ne în puterea vindecătoare a lui Dumnezeu. Eram convinşi că, datorită harului şi milei lui Dumnezeu, într-o zi, ea va fi vindecată. Aşa că am continuat să ne rugăm. Ea a ales să fie plină de veselie, în ciuda stării ei de sănătate, i-am mulţumit lui Dumnezeu că auzul nu îi fusese afectat, întotdeauna o vedeai cu zâmbetul pe faţă şi refuza cu îndârjire să se lasă cuprinsă de disperare.

  Dar ce a adus-o în acea stare? A fost martoră la un atac brutal asupra fiului ei adolescent, săvârşit de nişte străini înarmaţi cu arme albe şi pan-gas (machete). Era neajutorată, dar a ţipat până a leşinat. Când s-a trezit, era într-o cameră de spital, la Secţia de terapie intensivă, în urma unui atac cerebral.

  În încercarea de a-şi reveni, cărţile pe care le cumpărase de la mine au fost o încurajare pentru ea. A fost atrasă în mod special de The Little Book of Encouragement („Cărticica mea cu încurajări”), Feeling God („Simţindu-L pe Dumnezeu”) şi The Incredible Power of Prayer („Puterea incredibilă a rugăciunii”). Şi-a dat seama că trebuia să depindă în totalitate de Dumnezeu dacă dorea să fie sănătoasă din nou. A perseverat în rugăciune.

  După o vreme, au început să se vadă îmbunătăţiri şi, în cele din urmă, şi-a recăpătat sănătatea. Din nefericire, şi-a pierdut locul de muncă în învăţământ din cauză că lipsise din sala de clasă o perioadă atât de lungă. Totuşi nu a fost descurajată. Pe măsură ce şi-a recăpătat puterea, s-a întors la studii pentru a-şi obţine diploma de master.

  Astăzi, spune că sfaturile pe care le-a aflat din cărţile noastre i-au dat curaj să se sprijine în totalitate pe Dumnezeu şi să pună în practică ce citea. E uimitor ce poate face Dumnezeu când ne încredem pe deplin în El! Creatorul, Cel care ne-a întocmit, ne aude, vede luptele prin care trecem şi îi face plăcere să răspundă la rugăciunile noastre.

  Mary K. Nyamosi, Kenya

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...