Cum să ajung la prietenii tatălui meu?

   

  Nu părăsi pe prietenul tău şi pe prietenul tatălui tău. (Proverbele 27:10)

  Când eram adolescentă, visul meu era să devin evanghelistă cu literatură. Deşi mama nu a fost încântată de această idee şi chiar s-a supărat pe mine, tatăl meu m-a încurajat să îmi urmez visul. Eram o tânără hotărâtă, nerăbdătoare să lucrez pentru Dumnezeu şi să împărtăşesc cu alţii mesajul adventist despre apropiata revenire a lui Isus.

  În oraşul meu, tata avea mulţi prieteni care erau supăraţi pe el deoarece nu mai mergea să bea împreună cu ei. Ei credeau că scrierile lui Ellen White l-au „stricat” pe tata şi l-au schimbat în rău.

  Observând aceste lucruri, mi-am pus ca ţintă să îi ajut pe oameni să se schimbe, iar primii pe listă erau prietenii tatălui meu. După ce am devenit evanghelistă cu literatură şi am strâns câţiva bănuţi, am cumpărat două cărţi şi le-am oferit unora dintre prietenii tatălui meu, care erau foarte supăraţi pe el. Speram că astfel vor înceta să îl mai insulte pe tata.

  Unuia dintre ei i-am dat cartea Calea către Hristos. A dus cartea acasă, dar soţia lui s-a supărat foarte tare din cauză că primise cartea de la o tânără. Supărarea femeii s-a transformat în ură, până în punctul în care a ajuns să pună la cale uciderea mea. Pentru siguranţa mea, a trebuit să mă mut în alt oraş. După o vreme, m-am întors să îmi vizitez casa din acel sat. Spre surprinderea mea, acea femeie era acum diaconeasă în biserica noastră! Mai târziu, a mărturisit că citise cartea pe care i-am dat-o soţului ei şi a devenit profund schimbată. Acum suntem prietene şi mergem împreună în călătoria noastră comună spre cer.

  Al doilea bărbat pe care voiam să îl ajut era foarte bolnav când l-am vizitat. I-am dat cartea Divina vindecare. După ce a citit-o, a aflat că trebuia să consume apă multă şi să folosească şi alte remedii naturale pentru starea în care se afla. Făcând aceste lucruri, şi-a recuperat sănătatea. Apoi a cerut mai multe cărţi de Ellen White. Şi el este astăzi un membru al bisericii.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru ocazia de a ajunge la prietenii tatălui meu prin lucrarea cu literatură. Acum cunosc şi ei adevărurile şi făgăduinţele biblice şi aşteaptă cu nerăbdare ziua revenirii lui Isus.

  Pelivia Mukakalisa, Rwanda

  Cum să ajung la prietenii tatălui meu? - 2016. Când eram adolescentă, visul meu era să devin evanghelistă cu literatură. Deşi mama nu a fost încântată de această idee şi chiar s-a supărat pe mine, tatăl meu m-a încurajat să îmi urmez visul. Eram o tânără hotărâtă, nerăbdătoare să lucrez pentru Dumnezeu şi să...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...