Articolul precedentLuptă!
  Articolul următorIertarea

  Dumnezeu ştie de ce e nevoie

  Căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi. (Matei 6:8)

  După ce m-am trezit devreme şi am avut momentele de devoţiune personală, am ieşit voioasă pe uşă pentru a-l vizita pe unul din clienţii mei care cumpărase în trecut multe cărţi de sănătate. Înainte însă de a-mi începe prezentarea, în birou a intrat un preot. Clientul meu l-a salutat şi m-a prezentat preotului, spunând: „Această femeie are cărţi bune, care m-au ajutat foarte mult. Eram foarte bolnăvicios, dar după ce am citit cărţile de la ea şi am făcut ce scria în ele, sănătatea mea s-a îmbunătăţit vizibil şi au beneficiat şi alţii de pe urma cărţilor ei.”

  Apoi clientul meu i-a spus preotului că şi el ar putea beneficia de pe urma cărţilor mele. Preotul a fost curios să întrebe ce fel de cărţi sunt. Geanta îmi era plină de cărţi, aşa că am început să i le prezint pe toate. În acel moment, clientul meu a intervenit să mă ajute în prezentarea mea. Iar când preotul a început să răsfoiască Tragedia Veacurilor, am înălţat o rugăciune în taină. Apoi a luat altă carte, apoi altele. Iar după câteva minute, i-a spus clientului meu să „le cheme pe măicuţe”.

  M-am rugat cu şi mai mare ardoare când au intrat măicuţele. Preotul m-a întrebat apoi care era preţul cărţilor. După ce i-am spus preţul lor, le-a întrebat pe măicuţe câte voiau să cumpere. Ele voiau să ştie dacă mai aveam şi alte cărţi şi le-am spus că da, mai aveam şi alte cărţi la birou. Preotul a cumpărat toate cărţile pe care le aveam cu mine în acea zi! Când mă pregăteam să plec, măicuţele mi-au spus că mă vor suna când vor avea nevoie de mai multe cărţi. Am plecat de acolo, bucurându-mă de providenţa și răspunsurile lui Dumnezeu la rugăciunile mele. După o săptămână, măicuţele m-au sunat să întrebe: „Când poţi veni la noi să ne vizitezi?” Când am ajuns acolo, ele erau pregătite să cumpere şi mai multe cărţi. Atunci am aflat că preotul le sfătuise să citească Tragedia Veacurilor.

  Doar Tatăl nostru cel ceresc ştie ce se va întâmpla mai departe, dar, între timp, preotul mi-a devenit un bun prieten, iar măicuţele continuă să mă sune. Mă minunez văzând cum Dumnezeu cunoaşte lucrurile de care avem nevoie şi de care au alţii nevoie, chiar înainte de a I le cere.

  Shada Paulo, Tanzania

  Dumnezeu ştie de ce e nevoie - 2016. După ce m-am trezit devreme şi am avut momentele de devoţiune personală, am ieşit voioasă pe uşă pentru a-l vizita pe unul din clienţii mei care cumpărase în trecut multe cărţi de sănătate. Înainte însă de a-mi începe prezentarea, în birou a intrat un...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...