Articolul precedentLuptă!
  Articolul următorIertarea

  Dumnezeu ştie de ce e nevoie

  Căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi. (Matei 6:8)

  După ce m-am trezit devreme şi am avut momentele de devoţiune personală, am ieşit voioasă pe uşă pentru a-l vizita pe unul din clienţii mei care cumpărase în trecut multe cărţi de sănătate. Înainte însă de a-mi începe prezentarea, în birou a intrat un preot. Clientul meu l-a salutat şi m-a prezentat preotului, spunând: „Această femeie are cărţi bune, care m-au ajutat foarte mult. Eram foarte bolnăvicios, dar după ce am citit cărţile de la ea şi am făcut ce scria în ele, sănătatea mea s-a îmbunătăţit vizibil şi au beneficiat şi alţii de pe urma cărţilor ei.”

  Apoi clientul meu i-a spus preotului că şi el ar putea beneficia de pe urma cărţilor mele. Preotul a fost curios să întrebe ce fel de cărţi sunt. Geanta îmi era plină de cărţi, aşa că am început să i le prezint pe toate. În acel moment, clientul meu a intervenit să mă ajute în prezentarea mea. Iar când preotul a început să răsfoiască Tragedia Veacurilor, am înălţat o rugăciune în taină. Apoi a luat altă carte, apoi altele. Iar după câteva minute, i-a spus clientului meu să „le cheme pe măicuţe”.

  M-am rugat cu şi mai mare ardoare când au intrat măicuţele. Preotul m-a întrebat apoi care era preţul cărţilor. După ce i-am spus preţul lor, le-a întrebat pe măicuţe câte voiau să cumpere. Ele voiau să ştie dacă mai aveam şi alte cărţi şi le-am spus că da, mai aveam şi alte cărţi la birou. Preotul a cumpărat toate cărţile pe care le aveam cu mine în acea zi! Când mă pregăteam să plec, măicuţele mi-au spus că mă vor suna când vor avea nevoie de mai multe cărţi. Am plecat de acolo, bucurându-mă de providenţa și răspunsurile lui Dumnezeu la rugăciunile mele. După o săptămână, măicuţele m-au sunat să întrebe: „Când poţi veni la noi să ne vizitezi?” Când am ajuns acolo, ele erau pregătite să cumpere şi mai multe cărţi. Atunci am aflat că preotul le sfătuise să citească Tragedia Veacurilor.

  Doar Tatăl nostru cel ceresc ştie ce se va întâmpla mai departe, dar, între timp, preotul mi-a devenit un bun prieten, iar măicuţele continuă să mă sune. Mă minunez văzând cum Dumnezeu cunoaşte lucrurile de care avem nevoie şi de care au alţii nevoie, chiar înainte de a I le cere.

  Shada Paulo, Tanzania

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...