Articolul precedentDe ce nu e bună amânarea?
  Articolul următorPuterea voinței

  Un duh de dărnicie (1)

  Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura. (Luca 6:38)

  Ca metodă de a face misiune, eu obişnuiesc să cumpăr cutii întregi de cărţi şi să le dau gratuit pe cât posibil. Cărţile mele preferate sunt Tragedia Veacurilor şi Calea către Hristos. Când pastorul din biserica noastră a anunţat că Tragedia Veacurilor va fi cartea anului, am cumpărat mai multe exemplare şi le-am pus în dulapul pentru cărţi.

  Într-o zi, compania la care lucrez aniversa cel de-al zecelea an de activitate. Duhul Sfânt m-a inspirat să dau cartea Tragedia Veacurilor fiecărui angajat. Compania noastră nu este foarte mare şi un pachet de cărţi aproape că a fost de ajuns. Fiecărei persoane i-am spus: „Te rog, primeşte această carte cu ocazia aniversării noastre.”

  De Crăciun, am dat Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor companiei la care lucram. Apoi Domnul mi-a amintit că se apropia Paştele, iar El m-a inspirat să ofer Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor de la toate companiile din clădirea în care eram şi noi. Clădirea are patru etaje: o cantină la parter, o agenţie guvernamentală la primul şi al doilea etaj şi compania noastră la etajul patru.

  În birou aveam doar câteva cărţi Viaţa lui Iisus. În vinerea dinaintea Paştelui, am simţit imboldul din partea Domnului să încep să dau cărţi celorlalţi angajaţi, dar m-am luat cu altele şi nu am făcut acest lucru. La sfârşitul zilei, m-am rugat şi am luat patru cărţi Viaţa lui Iisus cu mine ca să le duc la un birou de la etajul trei. De Paşte, celor de acolo le-am dat în dar „cea mai bună carte despre Isus Hristos”. Le-am explicat cât de important era să aflăm tot adevărul despre Dumnezeu pentru a şti ce aşteaptă El de la noi şi ce să aşteptăm noi de la El. Şi pentru că femeile de acolo au fost deschise să accepte cărţile, le-am dat şi Tragedia Veacurilor.

  E uşor să oferi cărţi în dar, mult mai uşor decât să le vinzi. Plăcerea şi mulţumirea sunt mari şi nu se compară cu nimic altceva. Am experimentat chiar eu împlinirea minunatei făgăduinţe: „Daţi, şi vi se va da.”

  Natalia Chebykina, Kazahstan

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Elev de nota 9

  Dumnezeu nu a stat și nu va sta vreodată să adune note, să calculeze medii și să realizeze clasamente sau contabilitate. Puterea noastră slabă este făcută desăvârșită de către puterea Lui infinită. Când suntem slabi, atunci suntem tari în Hristos. Nu mai pierde vremea și energiile făcând calcule, ci trăiește cu toată puterea și dragostea ta pentru Dumnezeu și pentru semeni!

  Îngerul ne protejează

  Paramedicul mi-a mai spus că singurul motiv pentru care fiica mea nu se rănise grav era acela că scările erau acoperite cu mochetă. Dacă ar fi fost din lemn, situația ar fi fost mult mai gravă. Știu că îngerul păzitor al Nataliei a lucrat în plus pentru a o păstra în siguranță în căderea ei pe scări și Îl laud pe Dumnezeu în fiecare zi pentru că ea nu a pățit ceva rău.

  Scut şi apărare

  E ceva care îţi generează anxietate şi nefericire? Pune-ţi scutul! Ia fiecare promisiune biblică şi cu ea vei rezista la ceea ce urmează să se întâmple!

  Oameni cu farmec

  Doamne, mă rog astăzi pentru victimele asprimii și ale violenței domestice! De cele mai multe ori, asprimea vine de la cei dragi, ceea ce o face și mai greu de suportat. PROVOCARE: Elimină azi orice asprime, chiar și atunci când societatea o consideră justificată!

  Isten kinyilvánítja hatalmát

  „Egy pillanat alatt meghalnak; éjfélkor felriadnak a népek és elenyésznek, a hatalmas is eltűnik kéz...