Articolul precedentDe ce nu e bună amânarea?
  Articolul următorPuterea voinței

  Un duh de dărnicie (1)

  Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura. (Luca 6:38)

  Ca metodă de a face misiune, eu obişnuiesc să cumpăr cutii întregi de cărţi şi să le dau gratuit pe cât posibil. Cărţile mele preferate sunt Tragedia Veacurilor şi Calea către Hristos. Când pastorul din biserica noastră a anunţat că Tragedia Veacurilor va fi cartea anului, am cumpărat mai multe exemplare şi le-am pus în dulapul pentru cărţi.

  Într-o zi, compania la care lucrez aniversa cel de-al zecelea an de activitate. Duhul Sfânt m-a inspirat să dau cartea Tragedia Veacurilor fiecărui angajat. Compania noastră nu este foarte mare şi un pachet de cărţi aproape că a fost de ajuns. Fiecărei persoane i-am spus: „Te rog, primeşte această carte cu ocazia aniversării noastre.”

  De Crăciun, am dat Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor companiei la care lucram. Apoi Domnul mi-a amintit că se apropia Paştele, iar El m-a inspirat să ofer Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor de la toate companiile din clădirea în care eram şi noi. Clădirea are patru etaje: o cantină la parter, o agenţie guvernamentală la primul şi al doilea etaj şi compania noastră la etajul patru.

  În birou aveam doar câteva cărţi Viaţa lui Iisus. În vinerea dinaintea Paştelui, am simţit imboldul din partea Domnului să încep să dau cărţi celorlalţi angajaţi, dar m-am luat cu altele şi nu am făcut acest lucru. La sfârşitul zilei, m-am rugat şi am luat patru cărţi Viaţa lui Iisus cu mine ca să le duc la un birou de la etajul trei. De Paşte, celor de acolo le-am dat în dar „cea mai bună carte despre Isus Hristos”. Le-am explicat cât de important era să aflăm tot adevărul despre Dumnezeu pentru a şti ce aşteaptă El de la noi şi ce să aşteptăm noi de la El. Şi pentru că femeile de acolo au fost deschise să accepte cărţile, le-am dat şi Tragedia Veacurilor.

  E uşor să oferi cărţi în dar, mult mai uşor decât să le vinzi. Plăcerea şi mulţumirea sunt mari şi nu se compară cu nimic altceva. Am experimentat chiar eu împlinirea minunatei făgăduinţe: „Daţi, şi vi se va da.”

  Natalia Chebykina, Kazahstan

  Un duh de dărnicie (1) - 2016. Ca metodă de a face misiune, eu obişnuiesc să cumpăr cutii întregi de cărţi şi să le dau gratuit pe cât posibil. Cărţile mele preferate sunt Tragedia Veacurilor şi Calea către Hristos. Când pastorul din biserica noastră a anunţat că Tragedia Veacurilor va fi cartea anului, am cumpărat mai multe exemplare şi...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...