Un duh de dărnicie (2)

  Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura. (Luca 6:38)

  Bucuria şi mulţumirea care vin în urma dăruirii cărţilor scrise de Ellen While este incomparabilă. De Paşte, Dumnezeu m-a inspirat să ofer în dar cartea Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor din clădirea de patru etaje în care este şi compania la care lucrez eu. După ce am oferit cartea unora dintre muncitori într-o zi de vineri, le-am cerut celor de la biserică să se roage pentru mine. Aveam în plan ca luni să continui să merg din birou în birou pentru a oferi Viaţa lui Iisus.

  Un bărbat de la mine de la birou era foarte împotrivitor. Se supăra de fiecare dată când împărţeam cărţi. Aşa că m-am rugat, cerându-l lui Dumnezeu să îl ţină deoparte cumva pe acel bărbat. Când m-am întors luni la serviciu, bărbatului respectiv i s-a cerut să ţină locul unui şofer care ne îmbolnăvise. Apoi a avut o problemă urgentă la maşină şi a trebuit să plece. Când am văzut că Dumnezeu l-a trimis în altă parte, am luat Viaţa Iul Iisus şi am mers la etajul doi.

  Intrând în primul birou, am spus: „Bună dimineaţa şi Paşte fericit! Vă rog să acceptaţi cadoul meu, cea mai bună carte despre Isus, după Biblie.” Toate doamnele au primit cartea. În următorul birou erau trei doamne, care iniţial nu au vrut să o accepte, dar Dumnezeu a convins-o pe una din ele. O carte i-am dat-o portarului şi alta, şoferului care aştepta pe hol. Unul dintre ei a spus: „Aş vrea să aflu mai multe despre Hristosul vostru.” Apoi am dus patru cărţi bucătarilor de la cantină.

  Când am ajuns la birourile managerilor unei agenţii guvernamentale, am simţit îndrumarea specială a Domnului. În biroul unuia dintre asociaţi, am dat o carte Viaţa lui Iisus şi o Tragedia Veacurilor. Spre surprinderea mea, el a spus că de ceva vreme era interesat să afle istoria lui Isus şi a fost bucuros să primească acele cărţi.

  Am vizitat apoi un alt manager şi am fost surprinsă să aud că deja avea o Biblie şi că e încântat să citească şi aceste cărţi. Acum mai trebuia să îl vizitez pe cel de-al patrulea manager.

  Natalia Chebykina, Kazakhstan

  Un duh de dărnicie (2) - 2016. Bucuria şi mulţumirea care vin în urma dăruirii cărţilor scrise de Ellen While este incomparabilă. De Paşte, Dumnezeu m-a inspirat să ofer în dar cartea Viaţa lui Iisus tuturor angajaţilor din clădirea de patru etaje în care este şi compania la care lucrez eu. După ce am oferit cartea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...