Articolul precedentNașterea din nou
  Articolul următorCrede ce spune Dumnezeu

  Un duh de dărnicie (3)

  Daţi, şi vi se va da; ba încă vise va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura. (Luca 6:38)

  După ce am oferit deja în dar Viaţa lui Iisus şi Tragedia Veacurilor managerilor agenţiei guvernamentale din clădirea în care lucram şi eu, rămăsese să mai dau cărţi celui de-al patrulea manager. El era cel mai important din agenţie şi îmi era puţin teamă să vorbesc cu el. Încercasem deja de trei ori să îl vizitez, dar de fiecare dată secretara lui mi-a spus că era ocupat sau că nu era la birou.

  Dar Domnul m-a îndemnat stăruitor să mă întorc. „Doamne, de ce să merg la el? Dacă mă dă afară sau, chiar mai rău, compania mea va avea de suferit din cauza mea? Dar Doamne, dacă Tu doreşti ca eu să merg, voi merge. Umple-i inima cu Duhul Sfânt ca să accepte aceste cărţi valoroase.”

  Răspunsul lui Dumnezeu părea să fie: „Du-te – va primi cărţile!” Mă întrebam dacă răspunsul venea din partea Domnului, dar am mers şi a patra oară. Secretara care era de obicei la birou lipsea de această dată. O altă doamnă stătea în locul ei şi mi-a spus să intru. Când am intrat în birou, am spus: „Deoarece e Pastele acum, vreţi să acceptaţi în dar cea mai bună carte despre Isus Hristos şi o carte despre evenimentele finale?” Bărbatul a zâmbit, a luat cărţile şi mi-a mulţumit. Am ieşit din biroul lui uimită, fericită şi binecuvântată! Simţeam aprobarea lui Dumnezeu pentru ceea ce făcusem.

  În duminica Paştelui, le-am dat Viaţa lui Iisus câtorva vecini şi aproape tuturor vânzătorilor din magazinele din preajma casei. Am dat această carte şi Tragedia Veacurilor la alte cinci persoane. Am avut ocazia să îi ofer câteva cărţi şi directorului de la şcoala băiatului meu şi femeii care predă cursul de hobby-uri.

  Întotdeauna am câteva cărţi de Ellen White în biroul meu. Nu sunt bogată, dar când am început să cumpăr cărţi şi să le ofer oamenilor, am simţit o mare binecuvântare financiară. Frigiderul meu este mereu plin şi salariul meu a fost mărit. Am simţit împlinirea făgăduinţei minunate: „Daţi, şi vi se va da; ba încă vi se va turna în sân o măsură bună.”

  Şi tu poţi crede în această făgăduinţă!

  Natalia Chebykina, Kazakhstan

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Uriașul născut în nouă zile

  Dacă sunt conștient că o mână divină m-a modelat din țărână, mă voi considera cea mai importantă operă din univers și nu voi accepta să mă trateze cineva cu lipsă de respect sau de prețuire. Chiar atitudinea mea față de propria persoană ar trebui să fie mai plină de considerație și de stimă de sine. Un copil al lui Dumnezeu nu are absolut niciun motiv de rușine sau reținere. Nu aroganță, ci demnitate.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Tresaltă de bucurie!

  Poţi să te încrezi în EL! Astăzi fii plin de bucurie şi strigă de veselie: „Iată că împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor!”

  Metoda lui Dumnezeu

  Să ne rugăm ca să putem semăna cu Tatăl nostru și în aspectul educării celor mai mici, aplicând metoda Lui! PROVOCARE: Ajută pe cineva să deprindă un obicei bun urmând această metodă!

  Az Úr szemmel tartja népét

  „Hát az Isten nem áll-é bosszút az Ő választottaiért, kik Őhozzá kiáltanak éjjel és nappal,...