O singură sămânţă, o recoltă bogată

Şi a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate.” (Apocalipsa 21:5)

Simţind un gol în viaţa mea, am început să merg din biserică în biserică în căutarea adevărului. Coincidenţă sau nu, am întâlnit un grup de şase persoane care căutau acelaşi lucru. Am fost binecuvântată şi prin întâlnirea cu un tânăr de doar 21 de ani care cunoştea foarte bine adevărurile biblice. A fost prima dată când am auzit despre subiecte precum sanctuarul, sigiliul lui Dumnezeu şi semnul fiarei. Am fost fascinată şi totodată fericită să aflu despre aceste lucruri. Am început să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi, după trei luni, am primit botezul.

După ce m-am alăturat bisericii, m-am înscris în programul de colportaj. Una din primele mele vizite a fost la o clădire de birouri. Acolo am găsit un grup de femei care se rugau împreună în fiecare zi, în timpul pauzei de prânz. Erau foarte bucuroase că m-am alăturat lor, căci erau nu doar foarte interesate, ci şi contrariate de cartea Apocalipsa. Două dintre doamnele de acolo au cumpărat studii biblice şi celelalte au cumpărat alte cărţi.

De același autor

Pe măsură ce studiau mai mult, aceste două doamne au primit o lumină tot mai mare. Una dintre ele, Esther, a cumpărat două studii biblice – un studiu pentru ea şi unul pentru pastorul ei. După doar trei săptămâni de studiu, au descoperit adevărul despre Sabat şi sanctuar. A cumpărat apoi cinci exemplare ale cărţii Ten Commandments Twice Removed („Zece porunci îndepărtate de două ori”) pentru a le dărui unor pastori. Cu toţii au ajuns la concluzia că trebuie să ascultăm de Dumnezeu şi să păzim Sabatul zilei a şaptea, iar unul dintre ei deja face acest lucru.

M-au întrebat dacă aş putea să îmi planific să merg într-un Sabat la biserica lor. Ei doresc să îi invite pe toţi cei din comunitate să vină şi să asculte mesajul nostru pentru zilele din urmă. Acum ne pregătim pentru ziua în care pastorul va merge la oamenii de acolo. Dorim să distribuim literatura potrivită în acea comunitate înainte de vizită. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru felul în care Duhul Sfânt a mişcat lucrurile.

Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu se bucură de o audienţă tot mai mare, „fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate”.

Zola Togbe, Africa de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

O singură sămânţă, o recoltă bogată - 2016. Simţind un gol în viaţa mea, am început să merg din biserică în biserică în căutarea adevărului. Coincidenţă sau nu, am întâlnit un grup de şase persoane care căutau acelaşi lucru. Am fost binecuvântată şi prin întâlnirea cu un tânăr de doar 21 de ani care... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.