Articolul precedentA murit ca alții să trăiască
  Articolul următorDor de casă

  O singură sămânţă, o recoltă bogată

  Şi a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate.” (Apocalipsa 21:5)

  Simţind un gol în viaţa mea, am început să merg din biserică în biserică în căutarea adevărului. Coincidenţă sau nu, am întâlnit un grup de şase persoane care căutau acelaşi lucru. Am fost binecuvântată şi prin întâlnirea cu un tânăr de doar 21 de ani care cunoştea foarte bine adevărurile biblice. A fost prima dată când am auzit despre subiecte precum sanctuarul, sigiliul lui Dumnezeu şi semnul fiarei. Am fost fascinată şi totodată fericită să aflu despre aceste lucruri. Am început să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi, după trei luni, am primit botezul.

  După ce m-am alăturat bisericii, m-am înscris în programul de colportaj. Una din primele mele vizite a fost la o clădire de birouri. Acolo am găsit un grup de femei care se rugau împreună în fiecare zi, în timpul pauzei de prânz. Erau foarte bucuroase că m-am alăturat lor, căci erau nu doar foarte interesate, ci şi contrariate de cartea Apocalipsa. Două dintre doamnele de acolo au cumpărat studii biblice şi celelalte au cumpărat alte cărţi.

  Pe măsură ce studiau mai mult, aceste două doamne au primit o lumină tot mai mare. Una dintre ele, Esther, a cumpărat două studii biblice – un studiu pentru ea şi unul pentru pastorul ei. După doar trei săptămâni de studiu, au descoperit adevărul despre Sabat şi sanctuar. A cumpărat apoi cinci exemplare ale cărţii Ten Commandments Twice Removed („Zece porunci îndepărtate de două ori”) pentru a le dărui unor pastori. Cu toţii au ajuns la concluzia că trebuie să ascultăm de Dumnezeu şi să păzim Sabatul zilei a şaptea, iar unul dintre ei deja face acest lucru.

  M-au întrebat dacă aş putea să îmi planific să merg într-un Sabat la biserica lor. Ei doresc să îi invite pe toţi cei din comunitate să vină şi să asculte mesajul nostru pentru zilele din urmă. Acum ne pregătim pentru ziua în care pastorul va merge la oamenii de acolo. Dorim să distribuim literatura potrivită în acea comunitate înainte de vizită. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru felul în care Duhul Sfânt a mişcat lucrurile.

  Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu se bucură de o audienţă tot mai mare, „fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate”.

  Zola Togbe, Africa de Sud

  O singură sămânţă, o recoltă bogată - 2016. Simţind un gol în viaţa mea, am început să merg din biserică în biserică în căutarea adevărului. Coincidenţă sau nu, am întâlnit un grup de şase persoane care căutau acelaşi lucru. Am fost binecuvântată şi prin întâlnirea cu un tânăr de doar 21 de ani care...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...