Articolul precedentA murit ca alții să trăiască
  Articolul următorDor de casă

  O singură sămânţă, o recoltă bogată

  Şi a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate.” (Apocalipsa 21:5)

  Simţind un gol în viaţa mea, am început să merg din biserică în biserică în căutarea adevărului. Coincidenţă sau nu, am întâlnit un grup de şase persoane care căutau acelaşi lucru. Am fost binecuvântată şi prin întâlnirea cu un tânăr de doar 21 de ani care cunoştea foarte bine adevărurile biblice. A fost prima dată când am auzit despre subiecte precum sanctuarul, sigiliul lui Dumnezeu şi semnul fiarei. Am fost fascinată şi totodată fericită să aflu despre aceste lucruri. Am început să frecventez Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi, după trei luni, am primit botezul.

  După ce m-am alăturat bisericii, m-am înscris în programul de colportaj. Una din primele mele vizite a fost la o clădire de birouri. Acolo am găsit un grup de femei care se rugau împreună în fiecare zi, în timpul pauzei de prânz. Erau foarte bucuroase că m-am alăturat lor, căci erau nu doar foarte interesate, ci şi contrariate de cartea Apocalipsa. Două dintre doamnele de acolo au cumpărat studii biblice şi celelalte au cumpărat alte cărţi.

  Pe măsură ce studiau mai mult, aceste două doamne au primit o lumină tot mai mare. Una dintre ele, Esther, a cumpărat două studii biblice – un studiu pentru ea şi unul pentru pastorul ei. După doar trei săptămâni de studiu, au descoperit adevărul despre Sabat şi sanctuar. A cumpărat apoi cinci exemplare ale cărţii Ten Commandments Twice Removed („Zece porunci îndepărtate de două ori”) pentru a le dărui unor pastori. Cu toţii au ajuns la concluzia că trebuie să ascultăm de Dumnezeu şi să păzim Sabatul zilei a şaptea, iar unul dintre ei deja face acest lucru.

  M-au întrebat dacă aş putea să îmi planific să merg într-un Sabat la biserica lor. Ei doresc să îi invite pe toţi cei din comunitate să vină şi să asculte mesajul nostru pentru zilele din urmă. Acum ne pregătim pentru ziua în care pastorul va merge la oamenii de acolo. Dorim să distribuim literatura potrivită în acea comunitate înainte de vizită. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru felul în care Duhul Sfânt a mişcat lucrurile.

  Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu se bucură de o audienţă tot mai mare, „fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate”.

  Zola Togbe, Africa de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...