Articolul precedentImplică-te!
  Articolul următorCălăuzirea divină

  Minuni ale harului

  Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. (Psalmii 36:5)

  Neide a ajuns în Itapua la începutul lunii octombrie pentru o campanie de colportaj. Viaţa ei era un dezastru. Lua medicamente împotriva depresiei, iar soţul ei abandonase familia şi biserica adventistă. Din cauza experienţelor avute în tinereţea ei şi a problemelor actuale din căsnicie, Neide se simţea dezorientată şi incompetentă.

  Neide a ajuns la casa în care erau cazaţi evangheliştii cu literatura, fiind convinsă că Dumnezeu putea face o minune în viaţa ei. A luat parte la programul de instruire pentru a deveni evanghelistă cu literatură şi a început să lucreze. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au început să se schimbe în viaţa ei. Acum putea vedea călăuzirea Duhului Sfânt în lucrul ei, putea recunoaşte răspunsurile Lui la rugăciunile ei şi putea vedea cât de mult o iubea Dumnezeu. La fiecare sfârşit de săptămână, se întorcea acasă plină de noi experienţe pe care să le împărtăşească. Prima dată ne-a spus că nu mai avea nevoie de medicamente împotriva depresiei. Începuse să aibă succes în lucrare, iar Neide a spus că cel mai bun tratament împotriva depresiei era colportajul.

  Lucrând din greu să îi ajute pe alţii să îl descopere pe Isus, Neide s-a concentrat asupra Lui şi nu asupra problemelor ei. Curând, atitudinea ei a început să se schimbe, era plină de încredere, avea credinţă în Isus, iar bucuria ei îi influenţa şi pe alţii. Soţul lui Neide a auzit de schimbările din viaţa ei şi a început să se apropie de ea din nou. A doua mărturie pe care Neide ne-a adus-o a fost că soţul ei se întorsese în sânul familiei şi frecventa din nou biserica. El, care înainte nici măcar nu voia să audă de evanghelizarea prin literatură, se gândeşte acum să se alăture acestei lucrări.

  Astăzi Neide simte că a fost aleasă de Dumnezeu să le ducă altora speranţă. Ea a găsit un sens pentru viaţa ei în lucrarea prin literatură şi acum ştie că cel mai bun tratament nu e cel pe care îl iei, ci cel pe care îl duci altora – Isus.

  Proiectul Rescue Mission a ajutat la înfiinţarea bisericii din oraşul Formosa, Goias, care în prezent are mai mult de 20 de membri şi aproape 30 de persoane care se pregătesc pentru botez – toate datorită echipei de colportori şi a minunii harului.

  Jose Domingos Franca, Brazilia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Luna când începe școala

  Dacă ești printre cei care pot învăța mai ușor și mai mult, nu te mulțumi să aduni în palmaresul personal note bune, ci fă din capacitățile tale un atu pentru tot grupul! Ajută-i pe ceilalți să te ajungă din urmă! Vei simți mult mai multă satisfacție decât dacă o faci pe deșteptul și îi lași în urmă.

  Un uragan și o minune – partea 2

  Dumnezeu a promis să restaureze, să reconstruiască și să refacă. El are puterea de a da o viață nouă visurilor tale ofilite, vieții tale distruse. Amintește-ți ce a făcut El pentru noi după uraganul Maria. Și tu poți trăi o așa minune.

  Atacul de panică

  Îţi poţi ridica ochii spre cer şi să fii sigur că Dumnezeu te va ajuta. Cel care poate să te păzească de orice lucru rău nici nu doarme şi nici nu dormitează. „Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac”.

  Considerație

  Doamne, ajută-mă să îmi descopăr locul în lucrarea Ta și să învăț să colaborez cu frații mei! PROVOCARE: Caută o modalitate de a implica un tânăr în activitatea pe care o îndeplinești la biserică!

  Amikor már túl késő

  „Ímé, napok jőnek, azt mondja az Úr Isten, és éhséget bocsátok e földre; nem kenyér...