Articolul precedentImplică-te!
  Articolul următorCălăuzirea divină

  Minuni ale harului

  Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. (Psalmii 36:5)

  Neide a ajuns în Itapua la începutul lunii octombrie pentru o campanie de colportaj. Viaţa ei era un dezastru. Lua medicamente împotriva depresiei, iar soţul ei abandonase familia şi biserica adventistă. Din cauza experienţelor avute în tinereţea ei şi a problemelor actuale din căsnicie, Neide se simţea dezorientată şi incompetentă.

  Neide a ajuns la casa în care erau cazaţi evangheliştii cu literatura, fiind convinsă că Dumnezeu putea face o minune în viaţa ei. A luat parte la programul de instruire pentru a deveni evanghelistă cu literatură şi a început să lucreze. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au început să se schimbe în viaţa ei. Acum putea vedea călăuzirea Duhului Sfânt în lucrul ei, putea recunoaşte răspunsurile Lui la rugăciunile ei şi putea vedea cât de mult o iubea Dumnezeu. La fiecare sfârşit de săptămână, se întorcea acasă plină de noi experienţe pe care să le împărtăşească. Prima dată ne-a spus că nu mai avea nevoie de medicamente împotriva depresiei. Începuse să aibă succes în lucrare, iar Neide a spus că cel mai bun tratament împotriva depresiei era colportajul.

  Lucrând din greu să îi ajute pe alţii să îl descopere pe Isus, Neide s-a concentrat asupra Lui şi nu asupra problemelor ei. Curând, atitudinea ei a început să se schimbe, era plină de încredere, avea credinţă în Isus, iar bucuria ei îi influenţa şi pe alţii. Soţul lui Neide a auzit de schimbările din viaţa ei şi a început să se apropie de ea din nou. A doua mărturie pe care Neide ne-a adus-o a fost că soţul ei se întorsese în sânul familiei şi frecventa din nou biserica. El, care înainte nici măcar nu voia să audă de evanghelizarea prin literatură, se gândeşte acum să se alăture acestei lucrări.

  Astăzi Neide simte că a fost aleasă de Dumnezeu să le ducă altora speranţă. Ea a găsit un sens pentru viaţa ei în lucrarea prin literatură şi acum ştie că cel mai bun tratament nu e cel pe care îl iei, ci cel pe care îl duci altora – Isus.

  Proiectul Rescue Mission a ajutat la înfiinţarea bisericii din oraşul Formosa, Goias, care în prezent are mai mult de 20 de membri şi aproape 30 de persoane care se pregătesc pentru botez – toate datorită echipei de colportori şi a minunii harului.

  Jose Domingos Franca, Brazilia

  Minuni ale harului - 2016. Neide a ajuns în Itapua la începutul lunii octombrie pentru o campanie de colportaj. Viaţa ei era un dezastru. Lua medicamente împotriva depresiei, iar soţul ei abandonase familia şi biserica adventistă. Din cauza experienţelor avute în tinereţea ei şi a problemelor actuale din căsnicie, Neide se simţea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...