Articolul precedentImplică-te!
  Articolul următorCălăuzirea divină

  Minuni ale harului

  Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri şi credincioşia Ta, până la nori. (Psalmii 36:5)

  Neide a ajuns în Itapua la începutul lunii octombrie pentru o campanie de colportaj. Viaţa ei era un dezastru. Lua medicamente împotriva depresiei, iar soţul ei abandonase familia şi biserica adventistă. Din cauza experienţelor avute în tinereţea ei şi a problemelor actuale din căsnicie, Neide se simţea dezorientată şi incompetentă.

  Neide a ajuns la casa în care erau cazaţi evangheliştii cu literatura, fiind convinsă că Dumnezeu putea face o minune în viaţa ei. A luat parte la programul de instruire pentru a deveni evanghelistă cu literatură şi a început să lucreze. Odată cu trecerea timpului, lucrurile au început să se schimbe în viaţa ei. Acum putea vedea călăuzirea Duhului Sfânt în lucrul ei, putea recunoaşte răspunsurile Lui la rugăciunile ei şi putea vedea cât de mult o iubea Dumnezeu. La fiecare sfârşit de săptămână, se întorcea acasă plină de noi experienţe pe care să le împărtăşească. Prima dată ne-a spus că nu mai avea nevoie de medicamente împotriva depresiei. Începuse să aibă succes în lucrare, iar Neide a spus că cel mai bun tratament împotriva depresiei era colportajul.

  Lucrând din greu să îi ajute pe alţii să îl descopere pe Isus, Neide s-a concentrat asupra Lui şi nu asupra problemelor ei. Curând, atitudinea ei a început să se schimbe, era plină de încredere, avea credinţă în Isus, iar bucuria ei îi influenţa şi pe alţii. Soţul lui Neide a auzit de schimbările din viaţa ei şi a început să se apropie de ea din nou. A doua mărturie pe care Neide ne-a adus-o a fost că soţul ei se întorsese în sânul familiei şi frecventa din nou biserica. El, care înainte nici măcar nu voia să audă de evanghelizarea prin literatură, se gândeşte acum să se alăture acestei lucrări.

  Astăzi Neide simte că a fost aleasă de Dumnezeu să le ducă altora speranţă. Ea a găsit un sens pentru viaţa ei în lucrarea prin literatură şi acum ştie că cel mai bun tratament nu e cel pe care îl iei, ci cel pe care îl duci altora – Isus.

  Proiectul Rescue Mission a ajutat la înfiinţarea bisericii din oraşul Formosa, Goias, care în prezent are mai mult de 20 de membri şi aproape 30 de persoane care se pregătesc pentru botez – toate datorită echipei de colportori şi a minunii harului.

  Jose Domingos Franca, Brazilia

  Minuni ale harului - 2016. Neide a ajuns în Itapua la începutul lunii octombrie pentru o campanie de colportaj. Viaţa ei era un dezastru. Lua medicamente împotriva depresiei, iar soţul ei abandonase familia şi biserica adventistă. Din cauza experienţelor avute în tinereţea ei şi a problemelor actuale din căsnicie, Neide se simţea...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...