Articolul precedentTurnul Eiffel
  Articolul următorÎncrede-te în Domnul!

  Scos din cenuşă

  În ziua aceea, surzii vor auzi cuvintele cărţii şi ochii orbilor, izbăviţi de negură şi întuneric, vor vedea. (Isaia 29:18)

  Unul după altul, lucrurile rele dădeau năvală în viaţa Natashei. Soţul ei părăsise familia şi fiica ei cea mică era internată în spital, fiind diagnosticată cu hidrocefalie. Văzând cum lumea ei se prăbuşeşte, Natasha s-a hotărât să meargă la un ghicitor. În fiecare vineri mergea la el, sperând ca ceea ce vedea în viitor să o ajute să modifice oarecum ce se întâmpla în viaţa ei.

  În acelaşi an, fiica ei cea mare, Lena, a fost implicată într-un accident grav de maşină, care i-a provocat o rană gravă la cap. Tot atunci s-a ales şi cu un obraz rupt, care a trebuit să fie fixat cu sârmă. Lena a trebuit, pe rând, să facă faţă anchetei poliţiei, doctorilor, spitalelor şi lunilor întregi de recuperare. Natasha căuta în sinea ei răspunsuri la numeroase întrebări. De ce? De ce eu? Cum pot şti ce aduce viitorul?

  Şi, pentru că ghicitul nu părea să dea roade, Natasha a încercat să meargă la o clarvăzătoare şi apoi la Biserica Ortodoxă, dar de fiecare dată obţinea mai multe întrebări decât răspunsuri. Doar după ce a început să citească Noul Testament pe care i-l dăduse mama ei a putut vedea o lumină mică pâlpâind.

  Într-o zi, Lyudmila, o evanghelistă cu literatură, a vizitat-o pe Natasha la birou şi i-a arătat mai multe cărţi, printre care Biblia şi setul Conflictul veacurilor. După ce a cumpărat mai multe cărţi, Natasha le-a citit şi a aflat despre sfinţenia Legii lui Dumnezeu şi despre Sabat. Ochii i se deschideau pe măsură ce citea şi viaţa ei a început să capete sens.

  Când Natasha a vizitat o biserică adventistă mai mică din Svobodny, în regiunea Amur, a găsit acolo o familie spirituală – oameni care au ajutat-o să îşi întărească credinţa şi au sprijinit-o în rugăciune. După o lună, a fost botezată. Natasha a găsit răspunsurile de care avea nevoie prin Biblie şi cu ajutorul altor cărţi care au condus-o direct la Tatăl ei, care are răspunsurile la toate întrebările.

  Cât de important este să le dăm cărţi oamenilor la momentul potrivit şi cât de important este ca evangheliştii cu literatură să le ducă la cei care au nevoie de ele!

  Natalya Latysheva, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...