Articolul precedentSă dea pământul verdeață!
  Articolul următorLoialitatea unui duce

  Alungat de două ori

  Dar în urmă, şi-a zis: Totuşi, pentru că văduva aceasta mă tot necăjeşte, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul. (Luca 18:4,5)

  Într-o zi, făceam colportaj la câteva birouri din zona vămii. După trei vânzări, supraveghetorul-şef m-a observat şi m-a alungat de acolo. Am plecat fără a spune vreun cuvânt, chiar dacă nu reuşisem să strâng banii de la clienţi. M-am rugat pentru acea situaţie, iar după trei zile, m-am întors acolo, am strâns banii şi am mai făcut încă trei vânzări. Apoi supraveghetorul m-a alungat din nou.

  Acum mă întrebam ce să fac de data aceasta. Oare să mă întorc la acele birouri din nou sau nu? Ce ar vrea Dumnezeu să fac? Când mă rugam, am simţit că Dumnezeu avea un scop pentru care mă dusese acolo şi am hotărât să mă întorc. Tocmai vândusem alte trei cărţi, dar m-am gândit că poate va fi de ajutor cuiva dacă mă întorc. Aşa că am luat ce aveam mai bun şi m-am întors la acele birouri, unde am început să prezint cărţile. Bărbatul care mă alungase înainte de două ori m-a auzit şi a trimis un poliţist să mă escorteze spre biroul lui. Când am zărit ofiţerul de poliţie, mi s-a făcut puţin teamă. Spre surprinderea mea, am aflat că supraveghetorul dorea să mă vadă, pentru că voia să cumpere şi el nişte cărţi! Pentru că deja avusese ocazia să se uite peste nişte cărţi pe care colegii lui le cumpăraseră, acum dorea şi el să cumpere câteva, l-am vândut din cărţile pe care le aveam cu mine, iar pe altele le-a comandat. De atunci mi s-a permis să intru cu cărţi în acele birouri şi să le prezint angajaţilor de acolo. Astfel lucrarea lui Dumnezeu a prosperat.

  Acel bărbat mi-a devenit acum client fidel şi un cititor înfocat al cărţilor noastre. Nu după multă vreme, s-a convertit şi a cerut botezul. Acum este membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi prezbiter local într-una din bisericile noastre.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru minunea pe care a făcut-o, transformân-du-l pe acest om la fel ca pe Saul din Tars, care i-a persecutat pe primii creştini. Când a primit lumina adevărului, el a devenit un evanghelist puternic, pe care îl cunoaştem ca apostolul Pavel. Sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că m-a trimis înapoi a treia oară. Numele Lui fie lăudat!

  Florimo Mulumba, Republica Democrată Congo

  Alungat de două ori - 2016. Într-o zi, făceam colportaj la câteva birouri din zona vămii. După trei vânzări, supraveghetorul-şef m-a observat şi m-a alungat de acolo. Am plecat fără a spune vreun cuvânt, chiar dacă nu reuşisem să strâng banii de la clienţi. M-am rugat pentru acea situaţie, iar după trei zile...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...