Articolul precedentSă dea pământul verdeață!
  Articolul următorLoialitatea unui duce

  Alungat de două ori

  Dar în urmă, şi-a zis: Totuşi, pentru că văduva aceasta mă tot necăjeşte, îi voi face dreptate, ca să nu tot vină să-mi bată capul. (Luca 18:4,5)

  Într-o zi, făceam colportaj la câteva birouri din zona vămii. După trei vânzări, supraveghetorul-şef m-a observat şi m-a alungat de acolo. Am plecat fără a spune vreun cuvânt, chiar dacă nu reuşisem să strâng banii de la clienţi. M-am rugat pentru acea situaţie, iar după trei zile, m-am întors acolo, am strâns banii şi am mai făcut încă trei vânzări. Apoi supraveghetorul m-a alungat din nou.

  Acum mă întrebam ce să fac de data aceasta. Oare să mă întorc la acele birouri din nou sau nu? Ce ar vrea Dumnezeu să fac? Când mă rugam, am simţit că Dumnezeu avea un scop pentru care mă dusese acolo şi am hotărât să mă întorc. Tocmai vândusem alte trei cărţi, dar m-am gândit că poate va fi de ajutor cuiva dacă mă întorc. Aşa că am luat ce aveam mai bun şi m-am întors la acele birouri, unde am început să prezint cărţile. Bărbatul care mă alungase înainte de două ori m-a auzit şi a trimis un poliţist să mă escorteze spre biroul lui. Când am zărit ofiţerul de poliţie, mi s-a făcut puţin teamă. Spre surprinderea mea, am aflat că supraveghetorul dorea să mă vadă, pentru că voia să cumpere şi el nişte cărţi! Pentru că deja avusese ocazia să se uite peste nişte cărţi pe care colegii lui le cumpăraseră, acum dorea şi el să cumpere câteva, l-am vândut din cărţile pe care le aveam cu mine, iar pe altele le-a comandat. De atunci mi s-a permis să intru cu cărţi în acele birouri şi să le prezint angajaţilor de acolo. Astfel lucrarea lui Dumnezeu a prosperat.

  Acel bărbat mi-a devenit acum client fidel şi un cititor înfocat al cărţilor noastre. Nu după multă vreme, s-a convertit şi a cerut botezul. Acum este membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi prezbiter local într-una din bisericile noastre.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru minunea pe care a făcut-o, transformân-du-l pe acest om la fel ca pe Saul din Tars, care i-a persecutat pe primii creştini. Când a primit lumina adevărului, el a devenit un evanghelist puternic, pe care îl cunoaştem ca apostolul Pavel. Sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru că m-a trimis înapoi a treia oară. Numele Lui fie lăudat!

  Florimo Mulumba, Republica Democrată Congo

  Alungat de două ori - 2016. Într-o zi, făceam colportaj la câteva birouri din zona vămii. După trei vânzări, supraveghetorul-şef m-a observat şi m-a alungat de acolo. Am plecat fără a spune vreun cuvânt, chiar dacă nu reuşisem să strâng banii de la clienţi. M-am rugat pentru acea situaţie, iar după trei zile...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...