Fă-ţi partea cu credincioşie

  Nu ţin în inima mea îndurarea Ta, ci vestesc adevărul Tău şi mântuirea Ta şi nu ascund bunătatea şi credincioşia Ta în adunarea cea mare. (Psalmii 40:10)

  Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui, Yasuaki a menţinut legătura cu ea, vizitându-şi clienta în fiecare an, timp de zece ani, şi de fiecare dată ea şi-a reînnoit abonamentul. Unul din beneficiile abonamentelor la reviste este că vizitele făcute pentru a urmări progresul îţi permit să menţii legătura, care se transformă într-o relaţie de încredere şi prietenie.

  După ce a colaborat cu această asistentă timp de zece ani, el a aflat că nu mai lucra la spital ca asistentă. Au trecut alţi zece ani. Apoi, într-o zi, a zărit-o în timp ce vizita nişte case în zona unei grădiniţe ce aparţinea unei biserici. Era acolo pentru a-şi vizita nepotul.

  Yasuaki a mers imediat spre ea şi aceasta l-a recunoscut. După toţi acei ani, prietenia lor a fost reluată de unde rămăsese. Au avut o discuţie frumoasă şi ea şi-a reînnoit cu bucurie abonamentul. Îi lipsise revista!

  Se întâlneau adesea când asistenta venea să participe la evenimentele organizate la grădiniţa unde mergea nepotul ei. După o vreme, ea a cerut să se întâlnească cu pastorul bisericii adventiste locale. La scurt timp după aceea, a început să frecventeze regulat biserica şi să urmeze studii biblice, iar curând a cerut să fie botezată.

  Prin exemplul său, Yasuaki ne învaţă importanţa şi necesitatea părtăşiei şi rugăciunii neîncetate. Credincioşia lui a izbutit şi puterea cuvântului scris continuă să dăinuie.

  Yasuaki Takeyama, Japonia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...