Fă-ţi partea cu credincioşie

Nu ţin în inima mea îndurarea Ta, ci vestesc adevărul Tău şi mântuirea Ta şi nu ascund bunătatea şi credincioşia Ta în adunarea cea mare. (Psalmii 40:10)

Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui, Yasuaki a menţinut legătura cu ea, vizitându-şi clienta în fiecare an, timp de zece ani, şi de fiecare dată ea şi-a reînnoit abonamentul. Unul din beneficiile abonamentelor la reviste este că vizitele făcute pentru a urmări progresul îţi permit să menţii legătura, care se transformă într-o relaţie de încredere şi prietenie.

După ce a colaborat cu această asistentă timp de zece ani, el a aflat că nu mai lucra la spital ca asistentă. Au trecut alţi zece ani. Apoi, într-o zi, a zărit-o în timp ce vizita nişte case în zona unei grădiniţe ce aparţinea unei biserici. Era acolo pentru a-şi vizita nepotul.

De același autor

Yasuaki a mers imediat spre ea şi aceasta l-a recunoscut. După toţi acei ani, prietenia lor a fost reluată de unde rămăsese. Au avut o discuţie frumoasă şi ea şi-a reînnoit cu bucurie abonamentul. Îi lipsise revista!

Se întâlneau adesea când asistenta venea să participe la evenimentele organizate la grădiniţa unde mergea nepotul ei. După o vreme, ea a cerut să se întâlnească cu pastorul bisericii adventiste locale. La scurt timp după aceea, a început să frecventeze regulat biserica şi să urmeze studii biblice, iar curând a cerut să fie botezată.

Prin exemplul său, Yasuaki ne învaţă importanţa şi necesitatea părtăşiei şi rugăciunii neîncetate. Credincioşia lui a izbutit şi puterea cuvântului scris continuă să dăinuie.

Yasuaki Takeyama, Japonia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Fă-ţi partea cu credincioşie - 2016. Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui... pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.