Fă-ţi partea cu credincioşie

  Nu ţin în inima mea îndurarea Ta, ci vestesc adevărul Tău şi mântuirea Ta şi nu ascund bunătatea şi credincioşia Ta în adunarea cea mare. (Psalmii 40:10)

  Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui, Yasuaki a menţinut legătura cu ea, vizitându-şi clienta în fiecare an, timp de zece ani, şi de fiecare dată ea şi-a reînnoit abonamentul. Unul din beneficiile abonamentelor la reviste este că vizitele făcute pentru a urmări progresul îţi permit să menţii legătura, care se transformă într-o relaţie de încredere şi prietenie.

  După ce a colaborat cu această asistentă timp de zece ani, el a aflat că nu mai lucra la spital ca asistentă. Au trecut alţi zece ani. Apoi, într-o zi, a zărit-o în timp ce vizita nişte case în zona unei grădiniţe ce aparţinea unei biserici. Era acolo pentru a-şi vizita nepotul.

  Yasuaki a mers imediat spre ea şi aceasta l-a recunoscut. După toţi acei ani, prietenia lor a fost reluată de unde rămăsese. Au avut o discuţie frumoasă şi ea şi-a reînnoit cu bucurie abonamentul. Îi lipsise revista!

  Se întâlneau adesea când asistenta venea să participe la evenimentele organizate la grădiniţa unde mergea nepotul ei. După o vreme, ea a cerut să se întâlnească cu pastorul bisericii adventiste locale. La scurt timp după aceea, a început să frecventeze regulat biserica şi să urmeze studii biblice, iar curând a cerut să fie botezată.

  Prin exemplul său, Yasuaki ne învaţă importanţa şi necesitatea părtăşiei şi rugăciunii neîncetate. Credincioşia lui a izbutit şi puterea cuvântului scris continuă să dăinuie.

  Yasuaki Takeyama, Japonia

  Fă-ţi partea cu credincioşie - 2016. Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...