Fă-ţi partea cu credincioşie

  Nu ţin în inima mea îndurarea Ta, ci vestesc adevărul Tău şi mântuirea Ta şi nu ascund bunătatea şi credincioşia Ta în adunarea cea mare. (Psalmii 40:10)

  Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui, Yasuaki a menţinut legătura cu ea, vizitându-şi clienta în fiecare an, timp de zece ani, şi de fiecare dată ea şi-a reînnoit abonamentul. Unul din beneficiile abonamentelor la reviste este că vizitele făcute pentru a urmări progresul îţi permit să menţii legătura, care se transformă într-o relaţie de încredere şi prietenie.

  După ce a colaborat cu această asistentă timp de zece ani, el a aflat că nu mai lucra la spital ca asistentă. Au trecut alţi zece ani. Apoi, într-o zi, a zărit-o în timp ce vizita nişte case în zona unei grădiniţe ce aparţinea unei biserici. Era acolo pentru a-şi vizita nepotul.

  Yasuaki a mers imediat spre ea şi aceasta l-a recunoscut. După toţi acei ani, prietenia lor a fost reluată de unde rămăsese. Au avut o discuţie frumoasă şi ea şi-a reînnoit cu bucurie abonamentul. Îi lipsise revista!

  Se întâlneau adesea când asistenta venea să participe la evenimentele organizate la grădiniţa unde mergea nepotul ei. După o vreme, ea a cerut să se întâlnească cu pastorul bisericii adventiste locale. La scurt timp după aceea, a început să frecventeze regulat biserica şi să urmeze studii biblice, iar curând a cerut să fie botezată.

  Prin exemplul său, Yasuaki ne învaţă importanţa şi necesitatea părtăşiei şi rugăciunii neîncetate. Credincioşia lui a izbutit şi puterea cuvântului scris continuă să dăinuie.

  Yasuaki Takeyama, Japonia

  Fă-ţi partea cu credincioşie - 2016. Yasuaki Takeyam a întâlnit o asistentă medicală de la spitalul local, în timp ce făcea colportaj pe insula Okinawa. După ce i-a prezentat mai multe materiale creştine, ea şi-a făcut abonament la revista Semnele Timpului în limba japoneză. După obiceiul lui...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...