Articolul precedentÎmi place Dumnezeul tău…
  Articolul următorFiice de împărat

  Rob bun şi credincios

  Stăpânul său i-a zis:„Bine, rob bun şi credincios… intră în bucuria stăpânului tău.” (Matei 25:21)

  La început, Julian a întâmpinat multe provocări. Deşi era atras de lucrarea cu publicaţii, el l-a cerut stăruitor lui Dumnezeu să îi dea un semn care să-i confirme chemarea de a fi evanghelist cu literatură. După cum Dumnezeu a trimis îngeri pentru a le spune păstorilor unde îl vor găsi pe Isus în Betleem, aşa şi Julian credea că poate primi un semn şi s-a rugat ca Dumnezeu să-i trimită pe cineva la el acasă să cumpere o carte.

  Nu după multă vreme, o femeie a venit pe strada lui Julian, mergând din casă în casă, de parcă ar fi căutat ceva. Când a ajuns în dreptul casei lui, ea a întrebat: „Aceasta este casa bărbatului care vinde cărţi?” şi a cumpărat Tragedia Veacurilor. Julian a ştiut astfel că Dumnezeu l-a chemat.

  Julian lucra plin de sârguinţă şi era foarte bine organizat. Folosindu-se de setul de cărţi Step Fast Lifestyle, a ţinut prezentări în centre de sănătate, bănci şi birouri guvernamentale. A fost des invitat să ţină seminare de sănătate şi despre viaţa de familie. Dumnezeu Se foloseşte de personalitatea plăcută a lui Julian şi de pasiunea sa pentru lucrare pentru a-şi face prieteni cu uşurinţă şi astfel el îi conduce pe mulţi dintre clienţii săi spre Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

  Julian vede şi recunoaşte faptul că Domnul l-a ajutat să creeze şi să-şi îmbunătăţească aceste metode:

  În fiecare dimineaţă, el se roagă pentru călăuzirea, protecţia şi aprobarea lui Dumnezeu.

  Mai întâi citeşte el cărţile pe care le prezintă.

  Îşi stabileşte ţinte pentru fiecare an, împărţite în semestre, luni, săptămâni, zile şi ore.

  Munceşte mult şi nu pleacă de pe câmpul de lucru până nu îşi atinge obiectivul.

  Întotdeauna le oferă un cadou clienţilor lui o carte spirituală, la fiecare achiziţie nouă.

  Julian îi ajută pe studenţi să obţină banii pentru taxa de şcolarizare şi îi ajută pe colportori să-şi obţină legitimaţia. Fie ca Julian şi mulţi alţi evanghelişti cu literatură din întreaga lume să îl audă curând pe Mântuitorul nostru spunând: „Bine, rob bun şi credincios!”

  Judith Smith, Caraibe

  Rob bun şi credincios - 2016. La început, Julian a întâmpinat multe provocări. Deşi era atras de lucrarea cu publicaţii, el l-a cerut stăruitor lui Dumnezeu să îi dea un semn care să-i confirme chemarea de a fi evanghelist cu literatură. După cum Dumnezeu a trimis îngeri pentru a...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...