Articolul precedentPe cărări sigure
  Articolul următorUn vis împlinit

  Un client mulţumit

  Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea şi cine se încrede în Domnul este fericit. (Proverbele 16:20)

  Următoarea mărturie vine din partea unui client drag mie:

  „Pe Clint l-am întâlnit pentru prima dată cu mult timp în urmă, când a bătut la uşa mea şi m-a întrebat dacă mi-ar putea prezenta nişte cărţi care mi-ar putea schimba viaţa. Am fost oarecum surprins, dar, din curiozitate, l-am invitat înăuntru. După o discuţie generală despre viaţă şi starea deprimantă în care pare să se scufunde lumea, Clint m-a întrebat dacă eram interesat de vreuna din cărţile lui. Am observat un set de cărţi medicale şi am hotărât să le cumpăr.

  Apoi Clint m-a întrebat dacă se poate ruga împreună cu mine. Şi acest lucru m-a surprins puţin, dar ne-am rugat şi după aceea am început o discuţie despre lucruri spirituale, i-am spus lui Clint care erau convingerile mele şi de faptul că devenisem cinic, văzând felul în care religia era folosită de bisericile mari.

  Clint mi-a împărtăşit valorile în care credea biserica sa şi m-a invitat la un seminar despre profeţii. Mi-a oferit în dar şi cartea Tragedia Veacurilor, despre care mi-a spus că mă va ajuta să înţeleg cum au evoluat lucrurile în lumea religioasă. Mi-a mai spus că acea carte îmi va explica mai pe larg bătălia dintre bine şi rău de-a lungul secolelor şi că voi vedea cum acea carte a schimbat vieţile multor oameni. Am fost puţin sceptic, dar am acceptat cartea.

  Am participat la seminarul despre profeţii, am citit cartea şi am început să frecventez biserica adventistă. După cinci ani în care am participat în mod regulat la biserică, în cele din urmă am primit botezul în faţa familiei şi a bisericii. Pot spune că sunt un client pe deplin mulţumit!”

  Mărturia clientului meu este asemănătoare cu mărturia altor mii de clienţi care, după ce au citit Tragedia Veacurilor, au spus: „Cu adevărat această carte este o carte inspirată!” Ellen White a scris: „Eu preţuiesc cartea Tragedia Veacurilor mai mult decât argintul sau aurul. (…) în timp ce scriam manuscrisul (…), eram adesea conştientă de prezenţa îngerilor lui Dumnezeu. Şi, de multe ori, scenele despre care scriam îmi erau prezentate din nou în viziuni de noapte, astfel că ele erau proaspete şi vii în mintea mea” (Evanghelizarea prin literatură, p. 128).

  Clint Hollingsworth, Australia

  Un client mulţumit - 2016. Pe Clint l-am întâlnit pentru prima dată cu mult timp în urmă, când a bătut la uşa mea şi m-a întrebat dacă mi-ar putea prezenta nişte cărţi care mi-ar putea schimba viaţa. Am fost oarecum surprins, dar, din curiozitate, l-am invitat înăuntru. După o discuţie generală...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...