Articolul precedentPe cărări sigure
  Articolul următorUn vis împlinit

  Un client mulţumit

  Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea şi cine se încrede în Domnul este fericit. (Proverbele 16:20)

  Următoarea mărturie vine din partea unui client drag mie:

  „Pe Clint l-am întâlnit pentru prima dată cu mult timp în urmă, când a bătut la uşa mea şi m-a întrebat dacă mi-ar putea prezenta nişte cărţi care mi-ar putea schimba viaţa. Am fost oarecum surprins, dar, din curiozitate, l-am invitat înăuntru. După o discuţie generală despre viaţă şi starea deprimantă în care pare să se scufunde lumea, Clint m-a întrebat dacă eram interesat de vreuna din cărţile lui. Am observat un set de cărţi medicale şi am hotărât să le cumpăr.

  Apoi Clint m-a întrebat dacă se poate ruga împreună cu mine. Şi acest lucru m-a surprins puţin, dar ne-am rugat şi după aceea am început o discuţie despre lucruri spirituale, i-am spus lui Clint care erau convingerile mele şi de faptul că devenisem cinic, văzând felul în care religia era folosită de bisericile mari.

  Clint mi-a împărtăşit valorile în care credea biserica sa şi m-a invitat la un seminar despre profeţii. Mi-a oferit în dar şi cartea Tragedia Veacurilor, despre care mi-a spus că mă va ajuta să înţeleg cum au evoluat lucrurile în lumea religioasă. Mi-a mai spus că acea carte îmi va explica mai pe larg bătălia dintre bine şi rău de-a lungul secolelor şi că voi vedea cum acea carte a schimbat vieţile multor oameni. Am fost puţin sceptic, dar am acceptat cartea.

  Am participat la seminarul despre profeţii, am citit cartea şi am început să frecventez biserica adventistă. După cinci ani în care am participat în mod regulat la biserică, în cele din urmă am primit botezul în faţa familiei şi a bisericii. Pot spune că sunt un client pe deplin mulţumit!”

  Mărturia clientului meu este asemănătoare cu mărturia altor mii de clienţi care, după ce au citit Tragedia Veacurilor, au spus: „Cu adevărat această carte este o carte inspirată!” Ellen White a scris: „Eu preţuiesc cartea Tragedia Veacurilor mai mult decât argintul sau aurul. (…) în timp ce scriam manuscrisul (…), eram adesea conştientă de prezenţa îngerilor lui Dumnezeu. Şi, de multe ori, scenele despre care scriam îmi erau prezentate din nou în viziuni de noapte, astfel că ele erau proaspete şi vii în mintea mea” (Evanghelizarea prin literatură, p. 128).

  Clint Hollingsworth, Australia

  Un client mulţumit - 2016. Pe Clint l-am întâlnit pentru prima dată cu mult timp în urmă, când a bătut la uşa mea şi m-a întrebat dacă mi-ar putea prezenta nişte cărţi care mi-ar putea schimba viaţa. Am fost oarecum surprins, dar, din curiozitate, l-am invitat înăuntru. După o discuţie generală...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...