Articolul precedentIubită de Dumnezeu (II)
  Articolul următorUn model demn de urmat

  Sfidând elementele naturii

  Este oare ceva prea greu pentru Domnul? (Geneza 18:14)

  Plouase torenţial timp de multe zile în jurul oraşului Kiev, iar călătoria misionară pe care un grup de colportori o planificaseră în josul râului Ros trebuia amânată.

  Următoarea echipă era planificată să ajungă acolo pe 1 iulie, dar meteorologii prevedeau ploi până pe 4 iulie. Se făcuseră totuşi planuri pentru toată vara şi nu mai puteam să anulăm încă o călătorie. Visaserăm la momentul în care vom întâlni oameni noi, vom vinde cărţi şi vom predica, aşa că l-am cerut Domnului să ne binecuvânteze şi să îndepărteze bariera pusă de vreme.

  În dimineaţa plecării, cerul era înnorat şi cenuşiu. Apoi cerul s-a făcut negru şi a început să picure. Deşi noi am continuat să ne rugăm, ploaia s-a înteţit. Speram să păşim prin credinţă „în apele Iordanului”. Ajunşi la locul stabilit, ne-am rugat din nou pentru binecuvântarea Domnului şi am început să ne instalăm corturile. Imediat ploaia a dat semne că se opreşte. Când am instalat şi ultimul cort, soarele strălucea puternic pe cer. Lăudat să fie Domnul!

  Ziua următoare a fost cu mult soare şi L-am lăudat pe Dumnezeu pentru că ne-a întărit credinţa. Mai ploua uneori, dar doar în timpul nopţii. Pe toată durata şederii noastre acolo, am simţit prezenţa lui Dumnezeu în tot ce am făcut pentru El. Am fost opt persoane (inclusiv doi copii şcolari). Majoritatea celor din grupul nostru am mers în sate în fiecare zi, în timp ce câţiva rămâneau pentru a păzi tabăra, pentru a găti şi pentru a se ruga. În prima zi, cei care au rămas în tabără s-au rugat în fiecare oră. În acea zi am prezentat cărţile noastre de 40 de ori şi am vândut 13 cărţi la 9 persoane, în următoarea zi, cei din tabără s-au rugat din jumătate în jumătate de oră, iar Dumnezeu nu a întârziat să răspundă. Numărul celor care au cumpărat cărţi s-a dublat, iar numărul de cărţi vândute aproape că s-a triplat.

  În ultima zi, grupul din tabără a hotărât să se roage la fiecare 15 minute. În ciuda faptului că evangheliştii cu literatură au lucrat doar jumătate de zi, am vândut acelaşi număr de cărţi ca în zilele precedente. Ne-am întors acasă plini de bucurie şi fericiţi. Nimic nu este prea greu pentru Yahwe!

  Galina Remnyova, Ucraina

  Sfidând elementele naturii - 2016. Plouase torenţial timp de multe zile în jurul oraşului Kiev, iar călătoria misionară pe care un grup de colportori o planificaseră în josul râului Ros trebuia amânată. Următoarea echipă era planificată să ajungă acolo pe 1 iulie, dar meteorologii prevedeau...
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...