Articolul precedentIubită de Dumnezeu (II)
  Articolul următorUn model demn de urmat

  Sfidând elementele naturii

  Este oare ceva prea greu pentru Domnul? (Geneza 18:14)

  Plouase torenţial timp de multe zile în jurul oraşului Kiev, iar călătoria misionară pe care un grup de colportori o planificaseră în josul râului Ros trebuia amânată.

  Următoarea echipă era planificată să ajungă acolo pe 1 iulie, dar meteorologii prevedeau ploi până pe 4 iulie. Se făcuseră totuşi planuri pentru toată vara şi nu mai puteam să anulăm încă o călătorie. Visaserăm la momentul în care vom întâlni oameni noi, vom vinde cărţi şi vom predica, aşa că l-am cerut Domnului să ne binecuvânteze şi să îndepărteze bariera pusă de vreme.

  În dimineaţa plecării, cerul era înnorat şi cenuşiu. Apoi cerul s-a făcut negru şi a început să picure. Deşi noi am continuat să ne rugăm, ploaia s-a înteţit. Speram să păşim prin credinţă „în apele Iordanului”. Ajunşi la locul stabilit, ne-am rugat din nou pentru binecuvântarea Domnului şi am început să ne instalăm corturile. Imediat ploaia a dat semne că se opreşte. Când am instalat şi ultimul cort, soarele strălucea puternic pe cer. Lăudat să fie Domnul!

  Ziua următoare a fost cu mult soare şi L-am lăudat pe Dumnezeu pentru că ne-a întărit credinţa. Mai ploua uneori, dar doar în timpul nopţii. Pe toată durata şederii noastre acolo, am simţit prezenţa lui Dumnezeu în tot ce am făcut pentru El. Am fost opt persoane (inclusiv doi copii şcolari). Majoritatea celor din grupul nostru am mers în sate în fiecare zi, în timp ce câţiva rămâneau pentru a păzi tabăra, pentru a găti şi pentru a se ruga. În prima zi, cei care au rămas în tabără s-au rugat în fiecare oră. În acea zi am prezentat cărţile noastre de 40 de ori şi am vândut 13 cărţi la 9 persoane, în următoarea zi, cei din tabără s-au rugat din jumătate în jumătate de oră, iar Dumnezeu nu a întârziat să răspundă. Numărul celor care au cumpărat cărţi s-a dublat, iar numărul de cărţi vândute aproape că s-a triplat.

  În ultima zi, grupul din tabără a hotărât să se roage la fiecare 15 minute. În ciuda faptului că evangheliştii cu literatură au lucrat doar jumătate de zi, am vândut acelaşi număr de cărţi ca în zilele precedente. Ne-am întors acasă plini de bucurie şi fericiţi. Nimic nu este prea greu pentru Yahwe!

  Galina Remnyova, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Opt plus unu egal B

  Nu îți dori ceva care te depășește, va fi doar un motiv de amărăciune, și nu unul de bucurie. Fii credincios mai întâi în lucrurile mici! Adevărata capacitate se demonstrează în lucruri nespectaculoase și în detalii, nu în misiunile răsunătoare.

  Calmă în furtună

  Dumnezeu cunoaște fiecare circumstanță și permite să fim în acea situație pentru a-L cunoaște mai bine.

  Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu

  Dacă îndoiala îţi copleşeşte viaţa, fă ce a făcut Isus! Adună toate dovezile că tu eşti fiul Său drag sau fiica Lui preaiubită. Contemplă prin credinţă la propriul tău caracter, care va deveni mai curat în lumina de la cruce.

  Izvorul bunătății

  Roagă-te astăzi pentru tinerii care trec prin depresie! Mijlocirea îi poate susține să depășească momentul cu speranță. PROVOCARE: Cu siguranță în jurul nostru sunt persoane cărora nimeni nu le-a arătat bunătate de foarte multă vreme. Alege dintre aceste persoane un tânăr și, pe parcursul zilei, fă un gest care să-i arate bunătate!

  Isten népe megszabadul

  „Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen...